Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Muske @ 2009 08 12, 20:28)
Ten kur galima butu gauti - didokas kiekis vienai, galetume dalintis, jei tiktu varijantas. Netgi ir dviem butu per daug, sakyciau  g.gif  Tik nezinau kas geriau, tepami ar dulkem?

O koks ten kiekis, kokia kaina? Net nezinau, gal tepami butu geriau g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 11, 21:34)
Atnesu Jubilėjini nama Nr. 35

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2009 08 12, 20:28)
Ten kur galima butu gauti - didokas kiekis vienai, galetume dalintis, jei tiktu varijantas. Netgi ir dviem butu per daug, sakyciau  g.gif  Tik nezinau kas geriau, tepami ar dulkem?

Gal gali mestelt nuotrauka kaip atrodo tepami, nes turiu ir vienokius ir kitokius, tai skirtingai naudoju. Su tepamais gaunamas tikresnis perlu atspalvis.

As irgi noreciau ax.gif

Atsakyti
Prašau panos, šnd nesiseka man, niekur nerandu tiklaus aisingo receptuko, kiek baltymui cukraus pudros reikia? Perlai ir mane domina wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 12 rugpjūčio 2009 - 20:44
QUOTE(shrekiuke @ 2009 08 12, 21:42)
Prašau panos, šnd nesiseka man, niekur nerandu tiklaus aisingo receptuko, kiek baltymui cukraus pudros reikia?

Cia 2 baltymams:

5-6 saukstai vandens,
450 g cukraus pudros.
Atsakyti
Ačiū už greituką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 12, 21:44)
Cia 2 baltymams:

5-6 saukstai vandens,
450 g cukraus pudros.

O kam reikalingas vanduo g.gif
Atsakyti
eglejk, labai grazi boruzele wub.gif
Asseni, nu jau koki faina tortuka padariai viskas labai tikroviska, wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif as gyvenime taip nesugebeciau, nes man kruopstumo labai truksta biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 12, 21:54)
O kam reikalingas vanduo  g.gif

Taip recepte duota..ir as taip dariau...
Atsakyti
Asseni, tu man papasakok, kaip tuos "Napaleono is vaikystes" lakstus isimti, nu trapus iki beprotybes. Taip susinervinau, kad negaliu istrenkiau ir laktus, tiksliau sutrupejusius visai lakstus ir teslos likuti i siuksline is tu nervu. Reikia kvadratinio toroto, tokio nemazo, tai kaip tuos lakstus sudeti kad jie nesutrupetu tiesiog rankose g.gif
Nesekasi man siandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 12, 21:11)
O koks ten kiekis, kokia kaina? Net nezinau, gal tepami butu geriau  g.gif  g.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 08 12, 21:20)
Gal gali mestelt nuotrauka kaip atrodo tepami, nes turiu ir vienokius ir kitokius, tai skirtingai naudoju. Su tepamais gaunamas tikresnis perlu atspalvis.

As irgi noreciau ax.gif

Kiekis 252 gr, o foto neturiu - reikia prasyt smile.gif Minutele! mirksiukas.gif

Uzklausimas jau pateiktas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 12 rugpjūčio 2009 - 21:52
QUOTE(urgit@ @ 2009 08 12, 22:19)
Asseni, tu man papasakok, kaip tuos "Napaleono is vaikystes" lakstus isimti, nu trapus iki beprotybes. Taip susinervinau, kad negaliu istrenkiau ir laktus, tiksliau sutrupejusius visai lakstus ir teslos likuti i siuksline is tu nervu. Reikia kvadratinio toroto, tokio nemazo, tai kaip tuos lakstus sudeti kad jie nesutrupetu tiesiog rankose  g.gif
Nesekasi man siandien  doh.gif

Tai gal per plonus darei? g.gif As isiminejau kartu su popieriumi, kai atveso dejau viena ant kito. Tiesa, is 10, ar kiek ten pas mane buvo tu lakstu g.gif , man kokie 3 suluzo, tai sudejau vidury torto, kaip mazaika, gabaliukus taikiau lotuliukas.gif , bet kai pertepiau tai viskas OK buvo

QUOTE(SSSema @ 2009 08 12, 21:56)
Asseni, nu jau koki faina tortuka padariai viskas labai tikroviska,  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  as gyvenime taip nesugebeciau, nes man kruopstumo labai truksta  biggrin.gif

oj aciu aciu

Tuoj, pala, Migle79 su masinkom ateis, tai griusim visi, kaip ir eilini karta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 12 rugpjūčio 2009 - 22:22