O man skystu pastiliazu, net per diena nesulipo, visitek pabyrejo Bet tau linkiu sekmes
QUOTE(Asseni @ 2009 08 12, 17:44)
klijuoks arba aisingu (baltymas su cukraus pudra) arba skystu pastilazu
aciu labai
Papildyta:
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 12, 17:54)
O man skystu pastiliazu, net per diena nesulipo, visitek pabyrejo Bet tau linkiu sekmes
Aciu, tikiuos pavyks lekiu bandyt
QUOTE(Muske @ 2009 08 12, 17:56)
As visada klijuoju aisingu, nuolat turiu jo saldytuve. Ir bateli ir dangti jo pagalba klijavau. Kai kurios klijuoja skystu pastilazu, rase mergaites.
O dar labai patikrintas ir tvirtas klijavimo budas - skystu marsmellow saldainiu. Jau ten laiko tai neatplesi, sutvirteja kaip guma buna.
Dar sykeli klausiu, nu gal kas nors nepasididziuos atsakyt vistik... Ar zolytes dzibukus galima padaryt is plaktos grietineles, ar tik is beze?
QUOTE(pumpica @ 2009 08 12, 18:15)
Dar sykeli klausiu, nu gal kas nors nepasididziuos atsakyt vistik... Ar zolytes dzibukus galima padaryt is plaktos grietineles, ar tik is beze?
Va, galvoju, kaz kur maciau ta klausima. Is grietineles grazios zoles nepadarysi, bus tokia trumpa ir luztanti, reikia elastingesnes mases. Gali grietinele su zelatinu padaryt, tada bus geresne zole. As dariau tik is beze, is kitu kremu dar nebandziau
QUOTE(Asseni @ 2009 08 12, 15:26)
Va, galvoju, kaz kur maciau ta klausima. Is grietineles grazios zoles nepadarysi, bus tokia trumpa ir luztanti, reikia elastingesnes mases. Gali grietinele su zelatinu padaryt, tada bus geresne zole. As dariau tik is beze, is kitu kremu dar nebandziau
Supratau, aciukas
Na ka, teks bandyt virt beze....
QUOTE(Asseni @ 2009 08 12, 18:06)
As visada klijuoju aisingu, nuolat turiu jo saldytuve. Ir bateli ir dangti jo pagalba klijavau. Kai kurios klijuoja skystu pastilazu, rase mergaites.
O dar labai patikrintas ir tvirtas klijavimo budas - skystu marsmellow saldainiu. Jau ten laiko tai neatplesi, sutvirteja kaip guma buna.
atrodo prilipo ir su degtine (bet vargau juodai), nulekiaau klijuot pasidarius skysto pastilazo, o jau .. tai dar tvirtumo delei ciut patekpliojai, ir uzlyginau siulytes uzkulnio
Aciu mergaites uz operatyvius patarimus
Noriu daryt dar ir rankinuka, mat damutei (bus 5 metukai), kuriai daromas torciukas, pamisus del kulniuku, papuosalu ir rankinuku tik nesugalvoju kaip.. bandziau dairytis ir rusiskuose forumuose. Gal netycia kuri turit kokia ideja?
QUOTE(pumpica @ 2009 08 12, 18:15)
Klausiau sito paties keleta dienu atgal pas Cipsiuka. Ji minejo, kad tam tinka tik beze arba sviestinis kremas, nes turi but 'tystantis reikalas', kad gautusi.
O man puikiai gavosi zolyte ir is grietineles reikia tik staigiai atitraukti ir gaunasi labai grazi zole.
QUOTE(Asseni @ 2009 08 12, 15:10)
Mergaites, aciu
Kaip sakoma, viskas imanoma. Jeigu ne viena mergaite su motociklininkais, kuri man meta naujus issukius, tai taip ir sedeciau su rozem, kurias tada tik mokejau daryt. Drakosa, aciu tau labai . Kitai savaitei turiu labai idomu darba, jau antra savaite galvojiu, kaip ta ciuda man padaryt. Jeigu pavyks - parodysiu, jeigu ne, tai taip ir liks tik man matoma.
Kaip sakoma, viskas imanoma. Jeigu ne viena mergaite su motociklininkais, kuri man meta naujus issukius, tai taip ir sedeciau su rozem, kurias tada tik mokejau daryt. Drakosa, aciu tau labai . Kitai savaitei turiu labai idomu darba, jau antra savaite galvojiu, kaip ta ciuda man padaryt. Jeigu pavyks - parodysiu, jeigu ne, tai taip ir liks tik man matoma.
kaip malonu susilaukt dėmesio...kaip VIP klientei...
iš pradžių nekaip jaučiausi, kad "verčiu" tave nertis iš kailio, bet niekada net nebuvo kilusi mintis, kad gausiu be ryšio tortą ar tu nesugebėsi.
Taip kad ačiū tau, ir visoms kitoms kepėjėlėms, stebukladarėms, nes tik Jūsų dėka šventė tampa įsimintina, graži ir saldi..
kepkit ir džiuginkit žmones....
as dar su vienu klausimeliu del dazu
Noriu dazu "perlamutriniu-perliniu" ir ju yra tepamu, bet dulkiu pavidalu. Gal kas isbande esat abu varijantus ir galit patart kas geriau?
Noriu dazu "perlamutriniu-perliniu" ir ju yra tepamu, bet dulkiu pavidalu. Gal kas isbande esat abu varijantus ir galit patart kas geriau?
Man irgi reikia perlamutriniu-perliniu dazu...
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 12, 20:25)
Man irgi reikia perlamutriniu-perliniu dazu...
Ten kur galima butu gauti - didokas kiekis vienai, galetume dalintis, jei tiktu varijantas. Netgi ir dviem butu per daug, sakyciau Tik nezinau kas geriau, tepami ar dulkem?