Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rutyte11 @ 2009 08 12, 13:12)
Mergginos pagelbekit  blush2.gif
Reikia tortuka padaryti popieriniu vestuviu proga, bet ideji nulis, gal galit ka patart  4u.gif

Gali padaryti knygą su širdutėmis, žiedais, gėlytėmis ir kokiais nors linkėjimais ar be jų. Arba tortas g.b. širdutės formos, kurio viršuje padėti popieriaus lapą (padarytą iš masės), ant jo užrašyti pvz. datą, vardus, padėti žiedus ar pan.
Arba sugalvok ką nors su pinigais, tai juk irgi popierius.
Kol kas tik idėjų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 12 rugpjūčio 2009 - 14:37
Mergaites, aciu
Kaip sakoma, viskas imanoma. Jeigu ne viena mergaite su motociklininkais, kuri man meta naujus issukius, tai taip ir sedeciau su rozem, kurias tada tik mokejau daryt. Drakosa, aciu tau labai oro_buckis.gif . Kitai savaitei turiu labai idomu darba, jau antra savaite galvojiu, kaip ta ciuda man padaryt. Jeigu pavyks - parodysiu, jeigu ne, tai taip ir liks tik man matoma.

pumpica
, formeles siunciausi is uzsienio.

rutyte11, galima padaryti torta popieriaus rulona .
Stai cia paziurek http://farm2.static....b5b3f03.jpg?v=0. Tik cia labai netvarkingas. ant virsaus dvi gulbes ar figureles, ziedus ar dar ka nors panasaus
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 12, 16:10)

rutyte11, galima padaryti torta popieriaus rulona .
Stai cia paziurek http://farm2.static....b5b3f03.jpg?v=0. Tik cia labai netvarkingas. ant virsaus dvi gulbes ar figureles, ziedus ar dar ka nors panasaus

Aciu
ir tau Migle79 aciu
Atsakyti
asseni,o kas yra nemedaus tortas? nevalgau medaus ir negaliu valgyt,todel idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 11, 21:37)
Kas tas nemedaus tortas?  g.gif su medaus torto lakstais, kitas pertepimas?

QUOTE(mmergyte @ 2009 08 12, 16:19)
asseni,o kas yra nemedaus tortas? nevalgau medaus ir negaliu valgyt,todel idomu 4u.gif

ATSAKAU biggrin.gif

Darau pagal medaus torto recepta, tik vietoj medaus dedu kondensuota piena, vat ir pavadinau ji nemedaus tortu tongue.gif Pjuvis yra kiek puslapiu atgal, ten kur ramuniu pieva. Kremas grietinele+grietine ir idarai. As darau su dziovintais abrikosais, dziovintom slyvom+graikiniai riesutai ir tiesiog su riesutais. Is pjuvio gerai viskas matosi. Galima is vis be idaru, bus panasus kiek i medaus torta.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 12, 16:23)
ATSAKAU  biggrin.gif

Darau pagal medaus torto recepta, tik vietoj medaus dedu kondensuota piena, vat ir pavadinau ji nemedaus tortu tongue.gif Pjuvis yra kiek puslapiu atgal, ten kur ramuniu pieva. Kremas grietinele+grietine ir idarai. As darau su dziovintais abrikosais, dziovintom slyvom+graikiniai riesutai ir tiesiog su riesutais. Is pjuvio gerai viskas matosi. Galima is vis be idaru, bus panasus kiek i medaus torta.

aaaaaa,as senai ji kepu lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet man jis vissteik kaip medaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 12, 16:29)
aaaaaa,as senai ji kepu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet man jis vissteik kaip medaus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Del to ir dedu kitokiu kremus, kad nebutu kaip medaus
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 12, 16:30)
Del to ir dedu kitokiu kremus, kad nebutu kaip medaus

tada jam riek keist pavadinima g.gif sitas skamba kaip apgaule lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 12, 16:23)
ATSAKAU  biggrin.gif

Gal galėtum parašyti kokiu santykiu darai šį kremą, kiek grietinėlės ir kiek greitinės? Ar dedi želė į jį?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2009 08 12, 14:02)
Dabar Maximoj tiems rutuliukams ir visai dr.oetker produkcijai 30% nuolaida  thumbup.gif

Bet savo dvieju iksu maksimoj ju nesu macius verysad.gif
Atsakyti
atlekiu su klausimeliu ax.gif

dariau siandien bateli ir karolius is pasilazo. Ir susiduriau su beda, kad sudetinga man ji sulipint. Tarkim batelio pado ir "pirstu uzdangalo' sujingimas mazdaug 1.5 -2 milimetro storio.. kaip ji sulipint? doh.gif forma padariau, apdziuvo, tai bijau kad teks ant torto dalim sudet lotuliukas.gif neprilipinu niekaip sad.gif bandziau degtine. Heeeeelp help.gif

Mase lipdymui laaaabai smagi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2009 08 12, 17:29)
atlekiu su klausimeliu  ax.gif

dariau siandien bateli ir karolius is pasilazo. Ir susiduriau su beda, kad sudetinga man ji sulipint. Tarkim batelio pado ir "pirstu uzdangalo' sujingimas mazdaug 1.5 -2 milimetro storio.. kaip ji sulipint?  doh.gif forma padariau, apdziuvo, tai bijau kad teks ant torto dalim sudet  lotuliukas.gif neprilipinu niekaip sad.gif bandziau degtine. Heeeeelp help.gif

Mase lipdymui laaaabai smagi smile.gif

klijuoks arba aisingu (baltymas su cukraus pudra) arba skystu pastilazu
Atsakyti