Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2009 07 31, 18:49)

Calvin Klein unsure.gif 

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif...naitas , negali be bajeriukų , bet gerai dūšia prasivalo biggrin.gif .

wiwi , apie juodus dažus nesu girdėjusi schmoll.gif , nei iš vienos pirkėjos ar pardavėjos , na jei bus , mielu noru idėsiu . Teks tau jais pasirūpinti iš surbitono .

Atsakyti
Neramuole, tobulėji, tobulėji, nepaliaujamai tobulėji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif žiūriu pas Tave irgi miškų žaliavimo sezonas lotuliukas.gif nu kaip jis visiems patinka smile.gif aš šiandien kepsiu paskutinį ir eisiu atostogų dviems savaitėms thumbup.gif
Atsakyti
Po kompanija ir aš su pinigų maišeliu draugei (juodasis miškas viduj) ax.gif Pirmą kartą dariau Meian masę - minkėsi pauikiai, tik masės tam tortui šiek tiek mažoka, tad kočiojau laaabai plonai ir todėl maišelio viršus nesilaikė, tiesiog natūraliai suglebo doh.gif Paprastai visko pasidarau per daug - šįkart atvirkščiai, bet pats maišelio darymo procesas, tai jėgelė thumbup.gif
(Nepykit - nieko originalaus, bet nenorėjau į pagyrų puodą dėt, nes gal kas parašysit kokių patarimų-pamokymų čia. Ačiū 4u.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 01 rugpjūčio 2009 - 11:50
koks turtingas savaitgalis thumbup.gif Spanguolia, šaunus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 07 31, 23:27)
miegat visos, as tyliai tyliai ateinu parodau ka nuveikiau ir dingstu kad nepazadinciau jusu  unsure.gif
juodieji  miskai, dengta meian mase

Neramuole,istobulejai kaip reta,labai dailus darbeliai thumbup.gif
smile.gif+2009 08 01, 09:43-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 08 01, 09:43)
Po kompanija ir aš su pinigų maišeliu draugei (juodasis miškas viduj) -

Nu jusu maisams nera lygiu,visu labai graziai gaunasii.

na,as dariau toki paprasta-vaisini. blush2.gif Buvo prasymas be pieno produktu,tai padariau zele.Biskvitas,zele su sojos jogurtu ir trintu mango,juoduju serbentu zele,trintos uogos su zele ant virsaus.kadangi negalejau naudoti grietineles,sviesto ir t.t.,sonus teko apklijuoti dryzuotu biskvitu.Virsus vaisiai ir balto sokolado gelytes,is tiesu naturoj jis ziurisi daug graziau ir spalvos ryskesnes.Tik ta virsutini sluoksni kai pyliau,popierius biski pasiraukslejo ir tapo nelygus krastelis,kita karta labiau pasistengsiu blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
olia-lia, koks čia fainuolis, Daividija, kaip visada su cinkeliu thumbup.gif
Atsakyti

na,as dariau toki paprasta-vaisini. blush2.gif Buvo prasymas be pieno produktu,tai padariau zele.Biskvitas,zele su sojos jogurtu ir trintu mango,juoduju serbentu zele,trintos uogos su zele ant virsaus.kadangi negalejau naudoti grietineles,sviesto ir t.t.,sonus teko apklijuoti dryzuotu biskvitu.Virsus vaisiai ir balto sokolado gelytes,is tiesu naturoj jis ziurisi daug graziau ir spalvos ryskesnes.Tik ta virsutini sluoksni kai pyliau,popierius biski pasiraukslejo ir tapo nelygus krastelis,kita karta labiau pasistengsiu blush2.gif

daividija labai dailus tortukas wub.gif kaip visada ideju kupina tu thumbup.gif , noreciau isbandyt taip sonus apdirti bet turiu keleta klausimu, sita sono biskita laistot ar ne? jei nelaistot ar jis nebuna sausokas? kaip ji priklijuot prie torto? grietineles pagalba? zodziu papasakok kaip darei, nes man tai tamsus miskas ax.gif o taip grazu wub.gif
Papildyta:
[quote=spanguolia smile.gif,2009 08 01, 12:43]
simpatiskas tavo maisiukas,krize mums negresia mirksiukas.gif o man neiseina padaryt su raukslelem ji, gaunas tik prie pat surisimo, o kad eitu per visa sona niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 01, 13:47)
simpatiskas tavo maisiukas,krize mums negresia  mirksiukas.gif

o man neiseina padaryt su raukslelem ji, gaunas tik prie pat surisimo, o kad eitu per visa sona niekaip  schmoll.gif

drinks_cheers.gif

na aš torto formą padariau kaip triufelio, į viršų smailėjančią, tad man masė pati taip susiklostavo (nors aš prieš tai galvojau kaip čia tas lostes sumest, o nereikėjo stengtis), bet mano masė buvo laaaabai plona, labai bijojau kad nesuplyštų, kočėlo pagalba uždėjau, tad jai buvo labai lengva klostes sumest, kitą kartą taip plonai nekočiosiu.

Man tai labai graži tavo maišiuko spalva thumbup.gif ir blizgesys thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
vajej kokius jus cia grozius kuriat tai apakt galima biggrin.gif as perskaiciau beveik visas temeles apie tortu puosima, prisiziurejau daugybe nuostabiu tortuku wub.gif
ir aisku uzsikreciau ta "liga" blush2.gif anksciau jau esu kepus tortukus, bet puosdavau tik vaisiai... dabar pabandziau truputi grazesni padaryt, bet aisku neisejo taip kaip norejau, blush2.gif ale vistiek parodysiu savo klecka, ax.gif visa kritika mielai priimu, nes man dar reik mokytis ir mokytis rolleyes.gif
viduj medutis su zele gabaliukais, puosiau gelytem is saldainiu, baltu ir pienisku sokoladu blush2.gif
user posted image

Cipciukui, respect good.gif , nes jusu puosti tortukai visi tiesiog tobuli thumbup.gif

neramuole, Spanguolia, Daividija, nu nerealiai grazus jusu torciukai man iki tokiu dar toli tooooooli, bet gal kada ir as tokius sugebesiu padaryt blush2.gif
Atsakyti
sssema, bigsmile.gif bigsmile.gif labai dailus,grazus tortas.saunuole,pamokas ismokai puikiai biggrin.gif o jau roziu grazumas wub.gif
Atsakyti
labas visoms,na vat nauja temo o jau koookie tortukai,saunuoles mergaites 4u.gif
Cipciuk kaip visada tortukas nuostabus!spalvos ryskios,viskas dera.
Neramuole labai grazus tavo tortukai:)
Migle79 tikra menininke,na jau tavo tortuka kaip piesini po stiklu ir i muzieju.As irgi noriu taip graziai ismokt puosti tortus,ir dar noriu kad nuotraukos gautui grazios kaip pas tave,pamokysi? 4u.gif
Spanguolia man tavo pinigu maisiukas labai patiko:)
Daividija na koks tortukas thumbup.gif kokie sonai,papaskok placiau kaip taip padaryti labai jau patiko:)
SSSema tavo tortukas taip skaniai atrodo,mmm net uzsimanaiu gabalelio,gelytes graziai gavosi.saunuole thumbup.gif viska tu sugebesi,tad kepk,puosk ir mums nepamirsk parodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 01, 14:07)
sssema, bigsmile.gif  bigsmile.gif labai dailus,grazus tortas.saunuole,pamokas ismokai puikiai biggrin.gif o jau roziu grazumas wub.gif

QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 08 01, 14:21)
SSSema tavo tortukas taip skaniai atrodo,mmm net uzsimanaiu gabalelio,gelytes graziai gavosi.saunuole  thumbup.gif   viska tu sugebesi,tad kepk,puosk ir mums nepamirsk parodyti biggrin.gif

oi aciu labai merginos uz pagyras wub.gif tai butinai kepsiu jau dabar ieskau progu ale kolkas nenusimato lotuliukas.gif o mokytis man dar laaaaabai daug reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSSema: 01 rugpjūčio 2009 - 13:35