Eglejk faini tortukai
Asseni- tu kruopstumo isikunijimas Labai grazu
As vakar kepiau OREO. Skanus tortas tikrai Tik nelabai yra ka rodyt, naminiam naudojimui buvo, kepiau kad isbandyciau recepta Tikrai dar kepsiu
Kur mergaites perkat tuos sidabrinius rutuliukus -pabarstukus?
aseni- tau tikriausiai nieko nėra neįmanomo-super
akvii tuos rutuliukus sidabrinius maximoj pirkau, apie 10Lt kainuoja
Asseni nu tortukas tai superinis, ka cia ir bekalbet, laaaaabai grazus o ten man tai tvenkinukas atrodo su lelijom, nu atrodo, kaip netortas ten viskas, taip lygu, taip isbaigta kad man kazi ar is vis kas panasaus iseis tokiai atgrubnage
Asseni nu tortukas tai superinis, ka cia ir bekalbet, laaaaabai grazus o ten man tai tvenkinukas atrodo su lelijom, nu atrodo, kaip netortas ten viskas, taip lygu, taip isbaigta kad man kazi ar is vis kas panasaus iseis tokiai atgrubnage
[quote=Migle79,2009 08 06, 00:15]
Sviestinis kremas Šarlot
1 kiaušinis
1 stikl. cukraus (dedu mažiau)
0,5 stikl. pieno
1/2 a.š. citrinos rūgšties
porą lašų brendžio, romo ar kokių nors esencijų (migdolų, romo, apelsinų ir t.t.)
250 g sviesto
Kiaušinį sutrinti su cukrumi, įpilti pieną. Šią masę maišant užvirinti (nukelti, kai pamatysi pirmuosius burbuliukus). Kol masė karšta, įberti citrinos rūgšties, įpilti brendžio ar ką nors kt.
Sviestą palaikyti kambario temperatūroje, kad jis suminkštėtų. Tada jį išplakti. Į sviestą įpilti ataušusią masę ir vėl viską išplakti.
O sis kremas pertepimams ar tinka?
Sviestinis kremas Šarlot
1 kiaušinis
1 stikl. cukraus (dedu mažiau)
0,5 stikl. pieno
1/2 a.š. citrinos rūgšties
porą lašų brendžio, romo ar kokių nors esencijų (migdolų, romo, apelsinų ir t.t.)
250 g sviesto
Kiaušinį sutrinti su cukrumi, įpilti pieną. Šią masę maišant užvirinti (nukelti, kai pamatysi pirmuosius burbuliukus). Kol masė karšta, įberti citrinos rūgšties, įpilti brendžio ar ką nors kt.
Sviestą palaikyti kambario temperatūroje, kad jis suminkštėtų. Tada jį išplakti. Į sviestą įpilti ataušusią masę ir vėl viską išplakti.
O sis kremas pertepimams ar tinka?
egle tortai mieli labai,o kad skanus ne neabejoju
Asseni nu ir pavarai,o lygumas,o krupstumas
Asseni nu ir pavarai,o lygumas,o krupstumas
[quote=*AMRI*,2009 08 12, 10:10]
[quote=Migle79,2009 08 06, 00:15]
Sviestinis kremas Šarlot
1 kiaušinis
1 stikl. cukraus (dedu mažiau)
0,5 stikl. pieno
1/2 a.š. citrinos rūgšties
porą lašų brendžio, romo ar kokių nors esencijų (migdolų, romo, apelsinų ir t.t.)
250 g sviesto
Kiaušinį sutrinti su cukrumi, įpilti pieną. Šią masę maišant užvirinti (nukelti, kai pamatysi pirmuosius burbuliukus). Kol masė karšta, įberti citrinos rūgšties, įpilti brendžio ar ką nors kt.
Sviestą palaikyti kambario temperatūroje, kad jis suminkštėtų. Tada jį išplakti. Į sviestą įpilti ataušusią masę ir vėl viską išplakti.
O sis kremas pertepimams ar tinka?
[/quote]
Daividijos idetas tortas amadeusas,perteptas tokiu sviestiniu kremu Vakar nusirasiau recepta
Aciu eglejk uz atsakyma ,reiks ieskoti.
[quote=Migle79,2009 08 06, 00:15]
Sviestinis kremas Šarlot
1 kiaušinis
1 stikl. cukraus (dedu mažiau)
0,5 stikl. pieno
1/2 a.š. citrinos rūgšties
porą lašų brendžio, romo ar kokių nors esencijų (migdolų, romo, apelsinų ir t.t.)
250 g sviesto
Kiaušinį sutrinti su cukrumi, įpilti pieną. Šią masę maišant užvirinti (nukelti, kai pamatysi pirmuosius burbuliukus). Kol masė karšta, įberti citrinos rūgšties, įpilti brendžio ar ką nors kt.
Sviestą palaikyti kambario temperatūroje, kad jis suminkštėtų. Tada jį išplakti. Į sviestą įpilti ataušusią masę ir vėl viską išplakti.
O sis kremas pertepimams ar tinka?
[/quote]
Daividijos idetas tortas amadeusas,perteptas tokiu sviestiniu kremu Vakar nusirasiau recepta
Aciu eglejk uz atsakyma ,reiks ieskoti.
QUOTE(*AMRI* @ 2009 08 12, 09:10)
Tinka, be to jis yra labai skanus.
Asseni, superinis tortas Ir idėja, ir detalės, ir spalvos
Merginos, help Siandien norejau pasibandyt ''dzibukus'' su plakta grietinele, atsaldziau pora dienu 36 proc grietinele, nuo ryto atsaldziau ir cukru kameroj, ant 450 ml grietineles iberiau 109 gr. cukraus ir kelis grudelius (ketvirti saukstelio) citrinu rugsties. Plakiau tol, kol mikseris grietinele pjove, ir istraukus mikseri, grietinele lieka ant jo, ir matosi dugnas. BET Zolytes dzibukai nestovi, griuna kaip kokie spageciai...gelytes lyg nieko, laikosi, o va zolytes man neiseina padaryt Ka vistik dariau ne taip? gal grietinele nepakankamai suplakta? Kaip jus darote zolytes dzibus ar pan. ilgesnius? Dekoju.
Dabar pagalvojau, kad gal is grietineles isvis neiseina zoles dzibai, o tik is beze??
Dabar pagalvojau, kad gal is grietineles isvis neiseina zoles dzibai, o tik is beze??
QUOTE(akvii @ 2009 08 12, 08:02)
Kur mergaites perkat tuos sidabrinius rutuliukus -pabarstukus?
Dabar Maximoj tiems rutuliukams ir visai dr.oetker produkcijai 30% nuolaida
Mergginos pagelbekit
Reikia tortuka padaryti popieriniu vestuviu proga, bet ideji nulis, gal galit ka patart
Reikia tortuka padaryti popieriniu vestuviu proga, bet ideji nulis, gal galit ka patart