[quote=*AMRI*,2009 08 12, 10:10]
[quote=Migle79,2009 08 06, 00:15]
Sviestinis kremas Šarlot
1 kiaušinis
1 stikl. cukraus (dedu mažiau)
0,5 stikl. pieno
1/2 a.š. citrinos rūgšties
porą lašų brendžio, romo ar kokių nors esencijų (migdolų, romo, apelsinų ir t.t.)
250 g sviesto
Kiaušinį sutrinti su cukrumi, įpilti pieną. Šią masę maišant užvirinti (nukelti, kai pamatysi pirmuosius burbuliukus). Kol masė karšta, įberti citrinos rūgšties, įpilti brendžio ar ką nors kt.
Sviestą palaikyti kambario temperatūroje, kad jis suminkštėtų. Tada jį išplakti. Į sviestą įpilti ataušusią masę ir vėl viską išplakti.
O sis kremas pertepimams ar tinka?
[/quote]
Daividijos idetas tortas amadeusas,perteptas tokiu sviestiniu kremu

Vakar nusirasiau recepta
Aciu
eglejk uz atsakyma

,reiks ieskoti.