Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Eglejk faini tortukai wub.gif
Asseni- tu kruopstumo isikunijimas 4u.gif Labai grazu thumbup.gif

As vakar kepiau OREO. Skanus tortas tikrai thumbup.gif Tik nelabai yra ka rodyt, naminiam naudojimui buvo, kepiau kad isbandyciau recepta smile.gif Tikrai dar kepsiu smile.gif
Atsakyti
Kur mergaites perkat tuos sidabrinius rutuliukus -pabarstukus? 4u.gif
Atsakyti
aseni- good.gif tau tikriausiai nieko nėra neįmanomo-super thumbup.gif
Atsakyti
akvii tuos rutuliukus sidabrinius maximoj pirkau, apie 10Lt kainuoja

Asseni nu tortukas tai superinis, ka cia ir bekalbet, laaaaabai grazus thumbup.gif o ten man tai tvenkinukas atrodo su lelijom, nu atrodo, kaip netortas ten viskas, taip lygu, taip isbaigta bigsmile.gif kad man kazi ar is vis kas panasaus iseis tokiai atgrubnage doh.gif
Atsakyti
[quote=Migle79,2009 08 06, 00:15]
Sviestinis kremas Šarlot
1 kiaušinis
1 stikl. cukraus (dedu mažiau)
0,5 stikl. pieno
1/2 a.š. citrinos rūgšties
porą lašų brendžio, romo ar kokių nors esencijų (migdolų, romo, apelsinų ir t.t.)
250 g sviesto
Kiaušinį sutrinti su cukrumi, įpilti pieną. Šią masę maišant užvirinti (nukelti, kai pamatysi pirmuosius burbuliukus). Kol masė karšta, įberti citrinos rūgšties, įpilti brendžio ar ką nors kt.
Sviestą palaikyti kambario temperatūroje, kad jis suminkštėtų. Tada jį išplakti. Į sviestą įpilti ataušusią masę ir vėl viską išplakti.




O sis kremas pertepimams ar tinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 12 rugpjūčio 2009 - 09:10
egle tortai mieli labai,o kad skanus ne neabejoju 4u.gif
Asseni nu ir pavarai,o lygumas,o krupstumas doh.gif
Atsakyti
[quote=*AMRI*,2009 08 12, 10:10]
[quote=Migle79,2009 08 06, 00:15]
Sviestinis kremas Šarlot
1 kiaušinis
1 stikl. cukraus (dedu mažiau)
0,5 stikl. pieno
1/2 a.š. citrinos rūgšties
porą lašų brendžio, romo ar kokių nors esencijų (migdolų, romo, apelsinų ir t.t.)
250 g sviesto
Kiaušinį sutrinti su cukrumi, įpilti pieną. Šią masę maišant užvirinti (nukelti, kai pamatysi pirmuosius burbuliukus). Kol masė karšta, įberti citrinos rūgšties, įpilti brendžio ar ką nors kt.
Sviestą palaikyti kambario temperatūroje, kad jis suminkštėtų. Tada jį išplakti. Į sviestą įpilti ataušusią masę ir vėl viską išplakti.
O sis kremas pertepimams ar tinka?
[/quote]
Daividijos idetas tortas amadeusas,perteptas tokiu sviestiniu kremu ax.gif Vakar nusirasiau recepta smile.gif 4u.gif
Aciu eglejk uz atsakyma 4u.gif ,reiks ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 08 12, 09:10)
Sviestinis kremas Šarlot
O sis kremas pertepimams ar tinka?

Tinka, be to jis yra labai skanus.

Asseni, superinis tortas 4u.gif Ir idėja, ir detalės, ir spalvos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, help 4u.gif Siandien norejau pasibandyt ''dzibukus'' su plakta grietinele, atsaldziau pora dienu 36 proc grietinele, nuo ryto atsaldziau ir cukru kameroj, ant 450 ml grietineles iberiau 109 gr. cukraus ir kelis grudelius (ketvirti saukstelio) citrinu rugsties. Plakiau tol, kol mikseris grietinele pjove, ir istraukus mikseri, grietinele lieka ant jo, ir matosi dugnas. BET verysad.gif Zolytes dzibukai nestovi, griuna kaip kokie spageciai...gelytes lyg nieko, laikosi, o va zolytes man neiseina padaryt unsure.gif Ka vistik dariau ne taip? g.gif gal grietinele nepakankamai suplakta? Kaip jus darote zolytes dzibus ar pan. ilgesnius? g.gif 4u.gif Dekoju.
Dabar pagalvojau, kad gal is grietineles isvis neiseina zoles dzibai, o tik is beze??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 12 rugpjūčio 2009 - 12:55
QUOTE(akvii @ 2009 08 12, 08:02)
Kur mergaites perkat tuos sidabrinius  rutuliukus -pabarstukus? 4u.gif


Dabar Maximoj tiems rutuliukams ir visai dr.oetker produkcijai 30% nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
As ir gi kreipiuosiu su klausimuku,noriu daryti Cipsiuko "Marguti"
user posted image

Bet ar galeciau sonus daryti su sausainiais pirsteliais ar jie neisileis nuo dregmes,kol viskas sustings?
Atsakyti
Mergginos pagelbekit blush2.gif
Reikia tortuka padaryti popieriniu vestuviu proga, bet ideji nulis, gal galit ka patart 4u.gif
Atsakyti