Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

stai mano vadinama boruzele, biskiuka nelabai vykus, bet ai... tongue.gif
viduje netikras Juodasis miskas (nera sokoladinio sluoksnio), puosta aisingu ir cukrinem gelytem

Didesne foto

o stai cia medutis is likusios grietineles, bus vartojamas namuose, tik proga vyras sake sugalvoti reikia biggrin.gif puostas, jeigu galima taip pasakyti lotuliukas.gif trupinukais ir cukrinem gelytem tongue.gif

Didesne foto

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 11 rugpjūčio 2009 - 18:06
QUOTE(shrekiuke @ 2009 08 11, 15:44)
Merginos, gal kas darėt šį tortą TORTAS „TRIUFELIS“ (Truffle Cake) Pagal mišelę? Jei kas darėt  gal galėtumėte atsiliepti? Labai įdomu išgirsti komentarus, nes norėčiau kažką panašaus pasidaryti.

SECONDSUN kepe,tai rase,kad labai skanus.30p sioje temoje yra foto. As taip pat jau susigundziau ji pasidaryti tongue.gif

EGLEJK thumbup.gif as priejau prie tos minties,kad rozine boruze graziau atrodo nei raudona.Labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 08 11, 12:44)
Merginos, gal kas darėt šį tortą TORTAS „TRIUFELIS“ (Truffle Cake) Pagal mišelę? Jei kas darėt  gal galėtumėte atsiliepti? Labai įdomu išgirsti komentarus, nes norėčiau kažką panašaus pasidaryti.

As kepiau,labai sokoladinis sokoladas lotuliukas.gif Nu neblogas sokolado megejams,ka dar galiu pasakyt,ne pats skaniausias kuri teko valgyt.Bet verta pamegint.
Atsakyti
suoer boruziuke! 4u.gif

O su vyru dviese ir be progos suvalgysite meduti drinks_cheers.gif , dar po 50gr. prie jo lotuliukas.gif
Atsakyti
tai, kad mes nelabai tortuku megejai tongue.gif bet jau radau kam ji padovanoti lotuliukas.gif broliene laukiasi lialiuko ir laaabai jai saldumynu norisi nestuke.gif

o ruzava boruzele visai nieko, kad nesinori daug dazu prikrauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 08 11, 15:44)

As pries kelias dienas dariau - tortas thumbup.gif jei patinka triufeliniai saldainiai tai butinai daryk mirksiukas.gif ir ji visai nesunku pagaminti...man patiko kad biskvitai labai greitai kepasi...kiekvienas tik po 5min. bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites, Labas
Visa diena negalejau prisijungt per Internet explorer, kol sugalvojau per mozila jungtis, pasirodo Windows siandien streikuoja.

Aciu visoms uz gerus zodzius mano ramuniu pievai. Labai skanus tortas buvo tongue.gif

Lion, aciu uz pagalbine medziaga

eglejk
, man tai visai vykus ta boruzele. As irgi nedarau sokoladinio sluoksnio, ir biskvitus dar ploniau perpjaunu, zodziu, gaunasi tortas su vysniomis. smile.gif

pumpica, ramunes darau su formelemis, vina turiu didele, tai grazios geles gaunasi, o kitos tokios kaip zvagzdute, tai suklijuoju dvi gelytes, kad daugiau lapeliu butu.

Atnesu Jubilėjini nama Nr. 35

user posted image

Viduje nemedaus tortas su ivairiais kremais. Apacioje 3 lakstai su 2-m kremo sluoksniais, namelyje, tikslaii nepamenu, gal kokie 8 g.gif . Tvora ir namo danga is sokoladines saldainiu mases, "jubiliate" marcipanas, medziai is dekorativinu augalu centro lotuliukas.gif . Turejo butu baseinas o gavosi prudas ax.gif

Daugiau nuotrauku CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 11 rugpjūčio 2009 - 20:36
Kas tas nemedaus tortas? g.gif su medaus torto lakstais, kitas pertepimas?
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 11, 18:20)
As kepiau,labai sokoladinis sokoladas lotuliukas.gif Nu neblogas sokolado megejams,ka dar galiu pasakyt,ne pats skaniausias kuri teko valgyt.Bet verta pamegint.

O kai esi tiek kepusi, gal gali parekomenduoti kažką šokoladinio ir skanesnio?
Asseni tortas labai čiki smile.gif Labai patiko idėja su kiaule taupykle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 11, 18:34)
Mergaites, Labas
Visa diena negalejau prisijungt per Internet explorer, kol sugalvojau per mozila jungtis, pasirodo Windows siandien streikuoja.

Viduje nemedaus tortas su ivairiais kremais. Apacioje 3 lakstai su 2-m kremo sluoksniais, namelyje, tikslaii nepamenu, gal kokie 8 g.gif . Tvora ir namo danga is sokoladines saldainiu mases, "jubiliate" marcipanas, medziai is dekorativinu augalu centro  lotuliukas.gif . Turejo butu baseinas o gavosi prudas ax.gif

pas mane irgi internetas puse dienos streikavo,i supermama neileido doh.gif
Sodyba labai tikroviska gavosi,nu tau tai Dievas dave talenta lipdyt blink.gif
QUOTE(shrekiuke @ 2009 08 11, 18:38)
O kai esi tiek kepusi, gal gali parekomenduoti kažką šokoladinio ir skanesnio?
Asseni tortas labai čiki smile.gif Labai patiko idėja su kiaule taupykle smile.gif

g.gif Gal tau reiketu pamegint sita,nes daug kas ji gyre,gal tau netgi labai patiks.
Vis as tik pirmenybe atiduociau sitam tortui Amadeusas
Sitas receptukas irgi yra is rusaiciu forumo
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 08 11, 18:34)

pumpica, ramunes darau su formelemis, vina turiu didele, tai grazios geles gaunasi, o kitos tokios kaip zvagzdute, tai suklijuoju dvi gelytes, kad daugiau lapeliu butu.

Atnesu Jubilėjini nama Nr. 35

o kur tokiu formeliu gaunat? g.gif ziurinejau Arevitoj, tai nieko panasaus nera unsure.gif

O jau tortukas blink.gif blink.gif thumbup.gif nu super, va cia tai talentas Asseni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2009 08 10, 22:25)
as ir del tu dazu ,kai ju bus gal gali kas nupirkti   ax.gif  buciau dekinga

QUOTE(salexa @ 2009 08 08, 16:08)
Mergaites, turiu prasyma, kuri galetu man nupirkti ir atsiusti is urmo bazes dazu maistiniu visokiu rusiu, rugpjucio 26 mano dedes vestuves labai kuklios, bet noriu iskepti torta grazu ir dideli  smile.gif 
Jeigu, kas galit parasykit man ar cia ar i az. Buciau beproto dekinga  :4u

Rytoj kažkuriuo metu busiu bazėj, galiu užbėgti pažiūrėti ar yra dažų, jei bus galiu nupirkti,gal netyčia jau bus atveže, tik nežinau kiek jums reikia ir ar vis dar reikia, jei reikia parašykit į az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 11 rugpjūčio 2009 - 22:28