Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Salexa- bet jei si greitinele labai riebi, tai iseis grazus dzibukai ant torto, jei tik neperplaksi unsure.gif Laikau spygas! sunglasses2.gif sekmes!!
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2009 08 10, 13:11)
biggrin.gif
Kartais airiai ant tortuku sutaupo  doh.gif  Pasakojo tautieciai, kaip vestuvese sveciais pabuvojo  biggrin.gif  Tortukas is isvaizdos gan neblogas buvo, bet viduj..... dieve apsaugok  blink.gif .... balta puta (nezinau kaip vadinas tiksliai), ta, kur pakavimui naudojama, nevalgoma  blink.gif Vat ir suprask tokius bajerius atvaziaves is Lietuveles  biggrin.gif

doh.gif As irgi zinau tokiu bajeriuku,net per telika maciau tokias "pamokas ",kaip vestuvems sutaupyti. Yra tokie tortai nuomuojami,jie tik stovi ir nieks nezino ,kad jie nevalgomi ,o paskui gabaliukais supjausto koki papigiaja,sudeda i vienkartines dezutes ,arba i popierius suvynioja ir padeda prie isejimo ,tada sveciai eidami namo pasiima po gabaliuka.
As kaip uzsakinejau torta ,tai labai apsidziaugiau ,kad uz $35 nusipirksiu torta krikstynom ,bet kaip man ten priskaiciavo ,tai pasirodo ten tik papuosimu kainos kataloge ,o paskui dar plius torto kaina pagal svori . O va jusu tortukams niekas negali prilygti. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tiesiog skaitineju,mokausi ir groziuosi kasdien.Taip ,kad tikrai nenusipiginkit.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus thumbup.gif Bandysiu neužilgo susiplakt grietinėlę, dzibukų nedarysiu, nes antgaliai nekokie pas mane verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(valdele @ 2009 08 11, 07:44)
doh.gif As irgi  zinau tokiu bajeriuku,net per telika maciau tokias "pamokas ",kaip vestuvems sutaupyti. Yra tokie tortai nuomuojami,jie tik stovi ir nieks nezino ,kad jie nevalgomi ,o paskui gabaliukais supjausto koki papigiaja,sudeda i vienkartines dezutes ,arba i popierius suvynioja ir padeda prie isejimo ,tada sveciai eidami namo pasiima po gabaliuka.
As kaip uzsakinejau torta ,tai labai apsidziaugiau ,kad uz $35 nusipirksiu torta krikstynom ,bet kaip man ten priskaiciavo ,tai pasirodo ten tik  papuosimu kainos kataloge ,o paskui dar plius torto kaina pagal svori . O va  jusu tortukams niekas negali prilygti. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tiesiog skaitineju,mokausi  ir groziuosi kasdien.Taip ,kad  tikrai nenusipiginkit.

cirku cirkas su tais uzsienieciais, tipo torta pakisa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man airijoj per viena vestuve (kas labai nustebino), teko valgyti beprotiskai skanu juodaji miska, nu nerealu buvo.
o tai tai visuose budavo bulka su razinom ir be jokio pertepimo, net uogienes schmoll.gif ir dar budavo toks ledu tortas vadinamas "aliaska", bet neitin skanus schmoll.gif
Atsakyti
Tokie visu nuostabus tortai bigsmile.gif Noriu paklausti del batuku krikstynu tortukams, bandysiu is pastilazo lipdyt, ar jus iskociojate ir pagal formeles ispjaunate? Gal galetu kas nors smulkiau aprasyt kaip juos daryt 4u.gif Pas jus tokie grazus tie batukai, as labai bijau kad man tai tikrai nepavyks 4u.gif
Atsakyti
mergaites, padekit, atvaziuoja siandien sveciu ir prizadejau pyraga iskept, tik neiysivaizduoju koky.. sveciai ne siaip sau.. is maskvos.. gal pasiulytumet nei labai paprasta nei sunku pyrago recepta? (:
Atsakyti
Jei neturi daug laiko galvot, patarciau iskept biskvita, pertept greitinele ir braskem, nu jau bus cia tortukas, bet siaip lb skanu ir greita smile.gif o vvirsu gali papuosi - iskerpi trafareta ir pabarstai, kaip papuosimu temoi parodyta, jei tolimi sveciai, tortas bus sventiska ir labai skanu wink.gif
Atsakyti
O as patarciau padaryti tortuka su mascarpones suriu, cia ta, kur eina sausainiu su sviestu pagrindas, ir daug daug kremo, ir as dar vakar zele sluoksni uzpyliau. Labai greit sustingo viskas, ir labai labai skanu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas darėt šį tortą TORTAS „TRIUFELIS“ (Truffle Cake) Pagal mišelę? Jei kas darėt gal galėtumėte atsiliepti? Labai įdomu išgirsti komentarus, nes norėčiau kažką panašaus pasidaryti.
Atsakyti
Atnesu keleta baiboku lipdymo pavyzdziu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Na o cia man patikusi ideja, tik vis nerandu progos isbandyt doh.gif

user posted image

user posted image

Nelabai gerai matosi, bet iziuret eina blush2.gif

Paimta is knygu
The essential guide to cake decorating
Perfect party cakes made easy
Atsakyti
Lion- labai saunu! Bet man taip is pastiliazo ar kitos mases neiseis, nebent marcipano tureciau ohmy.gif BET TU TAIJ SAUNUOLE!! Aciu labai!
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 11, 16:40)
Lion- labai saunu! Bet man taip is pastiliazo ar kitos mases neiseis, nebent  marcipano tureciau  ohmy.gif  BET TU TAIJ SAUNUOLE!! Aciu labai!

Is pastiliazo iseina - vakar isbandziau tongue.gif
Atsakyti