Salexa- bet jei si greitinele labai riebi, tai iseis grazus dzibukai ant torto, jei tik neperplaksi Laikau spygas! sekmes!!
QUOTE(Lion @ 2009 08 10, 13:11)
Kartais airiai ant tortuku sutaupo Pasakojo tautieciai, kaip vestuvese sveciais pabuvojo Tortukas is isvaizdos gan neblogas buvo, bet viduj..... dieve apsaugok .... balta puta (nezinau kaip vadinas tiksliai), ta, kur pakavimui naudojama, nevalgoma Vat ir suprask tokius bajerius atvaziaves is Lietuveles
As irgi zinau tokiu bajeriuku,net per telika maciau tokias "pamokas ",kaip vestuvems sutaupyti. Yra tokie tortai nuomuojami,jie tik stovi ir nieks nezino ,kad jie nevalgomi ,o paskui gabaliukais supjausto koki papigiaja,sudeda i vienkartines dezutes ,arba i popierius suvynioja ir padeda prie isejimo ,tada sveciai eidami namo pasiima po gabaliuka.
As kaip uzsakinejau torta ,tai labai apsidziaugiau ,kad uz $35 nusipirksiu torta krikstynom ,bet kaip man ten priskaiciavo ,tai pasirodo ten tik papuosimu kainos kataloge ,o paskui dar plius torto kaina pagal svori . O va jusu tortukams niekas negali prilygti. Tiesiog skaitineju,mokausi ir groziuosi kasdien.Taip ,kad tikrai nenusipiginkit.
Ačiū už atsakymus Bandysiu neužilgo susiplakt grietinėlę, dzibukų nedarysiu, nes antgaliai nekokie pas mane
QUOTE(valdele @ 2009 08 11, 07:44)
As irgi zinau tokiu bajeriuku,net per telika maciau tokias "pamokas ",kaip vestuvems sutaupyti. Yra tokie tortai nuomuojami,jie tik stovi ir nieks nezino ,kad jie nevalgomi ,o paskui gabaliukais supjausto koki papigiaja,sudeda i vienkartines dezutes ,arba i popierius suvynioja ir padeda prie isejimo ,tada sveciai eidami namo pasiima po gabaliuka.
As kaip uzsakinejau torta ,tai labai apsidziaugiau ,kad uz $35 nusipirksiu torta krikstynom ,bet kaip man ten priskaiciavo ,tai pasirodo ten tik papuosimu kainos kataloge ,o paskui dar plius torto kaina pagal svori . O va jusu tortukams niekas negali prilygti. Tiesiog skaitineju,mokausi ir groziuosi kasdien.Taip ,kad tikrai nenusipiginkit.
cirku cirkas su tais uzsienieciais, tipo torta pakisa
man airijoj per viena vestuve (kas labai nustebino), teko valgyti beprotiskai skanu juodaji miska, nu nerealu buvo.
o tai tai visuose budavo bulka su razinom ir be jokio pertepimo, net uogienes ir dar budavo toks ledu tortas vadinamas "aliaska", bet neitin skanus
Tokie visu nuostabus tortai Noriu paklausti del batuku krikstynu tortukams, bandysiu is pastilazo lipdyt, ar jus iskociojate ir pagal formeles ispjaunate? Gal galetu kas nors smulkiau aprasyt kaip juos daryt Pas jus tokie grazus tie batukai, as labai bijau kad man tai tikrai nepavyks
mergaites, padekit, atvaziuoja siandien sveciu ir prizadejau pyraga iskept, tik neiysivaizduoju koky.. sveciai ne siaip sau.. is maskvos.. gal pasiulytumet nei labai paprasta nei sunku pyrago recepta? (:
Jei neturi daug laiko galvot, patarciau iskept biskvita, pertept greitinele ir braskem, nu jau bus cia tortukas, bet siaip lb skanu ir greita o vvirsu gali papuosi - iskerpi trafareta ir pabarstai, kaip papuosimu temoi parodyta, jei tolimi sveciai, tortas bus sventiska ir labai skanu
O as patarciau padaryti tortuka su mascarpones suriu, cia ta, kur eina sausainiu su sviestu pagrindas, ir daug daug kremo, ir as dar vakar zele sluoksni uzpyliau. Labai greit sustingo viskas, ir labai labai skanu
Merginos, gal kas darėt šį tortą TORTAS TRIUFELIS (Truffle Cake) Pagal mišelę? Jei kas darėt gal galėtumėte atsiliepti? Labai įdomu išgirsti komentarus, nes norėčiau kažką panašaus pasidaryti.
Atnesu keleta baiboku lipdymo pavyzdziu
Na o cia man patikusi ideja, tik vis nerandu progos isbandyt
Nelabai gerai matosi, bet iziuret eina
Paimta is knygu
The essential guide to cake decorating
Perfect party cakes made easy
Na o cia man patikusi ideja, tik vis nerandu progos isbandyt
Nelabai gerai matosi, bet iziuret eina
Paimta is knygu
The essential guide to cake decorating
Perfect party cakes made easy
Lion- labai saunu! Bet man taip is pastiliazo ar kitos mases neiseis, nebent marcipano tureciau BET TU TAIJ SAUNUOLE!! Aciu labai!
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 11, 16:40)
Lion- labai saunu! Bet man taip is pastiliazo ar kitos mases neiseis, nebent marcipano tureciau BET TU TAIJ SAUNUOLE!! Aciu labai!
Is pastiliazo iseina - vakar isbandziau