neramuole, kokia grazi torto ir padekliuko kompozicija
secondsun super sokoladiskai atrodantis tortukas
Lion na 50euru Airijoj manau visai prieinama suma uz tortuka
meilikatyte koks mielas krikstynu tortukas
adriu labai linksma boruzele
cipciuk, pandute kaip is atviruko nulipus geru jums atostogu
Asseni nu ta ramuniu pieva superine
gitule masiniukas puikus
einu meistrauti boruzeles is netikro juodojo misko rytoj atvaziuos pasiimti
Turiu 0.7 l išseparuotos grietinėlės ar jinai man išsiplaks? Noriu medutį pertept...
QUOTE(Vaidullka @ 2009 08 10, 19:55)
Turiu 0.7 l išseparuotos grietinėlės ar jinai man išsiplaks? Noriu medutį pertept...
mėgint visada galima
ale kaip pradėjau nuo naujų metų tortus kept-tai ir prilypo 4 kg nors nusišauk
QUOTE(Asseni @ 2009 08 09, 20:41)
Nuostabu Galbut kartosis klausimas -bet tos ramuneles kaip padarytos? Formele tokia? Is kur?
QUOTE(adriu @ 2009 08 10, 20:07)
mėgint visada galima
Sugadint produktus irgi
Daryčiau sviestą, bet norisi torto, tai jau jei pridėsiu cukraus, sviesto nebepadarysiu o jei neišsiplaks, tai tada į šiukšlinę
QUOTE(Vaidullka @ 2009 08 10, 18:17)
Sugadint produktus irgi
Daryčiau sviestą, bet norisi torto, tai jau jei pridėsiu cukraus, sviesto nebepadarysiu o jei neišsiplaks, tai tada į šiukšlinę
mano manymu,tai seperuota grietinele yra labai riebi..tai sansas labai didelis greitai sumust sviesta..reikia labi atidziai stebet plakant..o kremas turbut bus gelsvokas..na as taip manau
QUOTE(Vaidullka @ 2009 08 10, 16:55)
isplaksi,tik gerai atsaldyk,as kai gyvenau kaime pries kelis simtus metu,visada is tokios darydavau.
QUOTE(daividija @ 2009 08 10, 21:27)
Dar pasakyk, kad gyveni namelyje ant vistos kojeles?
* * *
Merginos, o apie jusu tortus tai ISVIS zodziu neturiu. Groziu groziai.....
QUOTE(SSSema @ 2009 08 10, 18:56)
o kas ju viduj? kaip anglijoj per viduri bulkos vienas plonytis sluoksnelis uogienes
Baik, viduj- deimantai ir brilijantai. Is kaineliu tai panasu...
O is isores tai musu merginos vis vien tuos airiskus "nunesa" . Torciukai.
QUOTE(alfa159 @ 2009 08 10, 19:51)
Baik, viduj- deimantai ir brilijantai. Is kaineliu tai panasu...
Kartais airiai ant tortuku sutaupo Pasakojo tautieciai, kaip vestuvese sveciais pabuvojo Tortukas is isvaizdos gan neblogas buvo, bet viduj..... dieve apsaugok .... balta puta (nezinau kaip vadinas tiksliai), ta, kur pakavimui naudojama, nevalgoma Vat ir suprask tokius bajerius atvaziaves is Lietuveles
QUOTE(salexa @ 2009 08 08, 16:08)
Mergaites, turiu prasyma, kuri galetu man nupirkti ir atsiusti is urmo bazes dazu maistiniu visokiu rusiu, rugpjucio 26 mano dedes vestuves labai kuklios, bet noriu iskepti torta grazu ir dideli
Jeigu, kas galit parasykit man ar cia ar i az. Buciau beproto dekinga
Jeigu, kas galit parasykit man ar cia ar i az. Buciau beproto dekinga
QUOTE(pumpica @ 2009 08 08, 18:28)
zinok neturi dabar ta moterele ten dazu as klausiau, nu sake, gal gaus kazka kita sav.
as ir del tu dazu ,kai ju bus gal gali kas nupirkti buciau dekinga
QUOTE(Vaidullka @ 2009 08 10, 19:55)
Galima, bet reikia ja labai labai priziureti, nes kelios sekunde ir jau sviestas. As tai dazniausiai su ja ir darau viska, nebent tuo metu karvute neduoda pieno
QUOTE(daividija @ 2009 08 10, 21:27)
isplaksi,tik gerai atsaldyk,as kai gyvenau kaime pries kelis simtus metu,visada is tokios darydavau.
Jo, atsaldyti reikia, ir dar padeda cukraus pudra atsaldyta, sia pamoka is Cypciuko ismokau