na imesiu ir cia ,kad nenusipigint profesionalems kokios vestuviniu tortu kainos AIRIJOJ
QUOTE(naitas @ 2009 08 10, 11:21)
nesu kepusi kokios tai "Margaritos", "Nevėžio".. bet siūlau pasidairyti temoje Cipciuko receptai su nuotraukomis. Ten rasi visokiausių komentarų.
Papildyta:
Tiesa.. dar tas "Juodasis miškas". SM vienoks receptas, pirkau tokią ploną knygelę su receptais šokoladiniais, tai čia kitoks receptas.. vienžo, imkis ko nors klasikinio.. Medaus tortas 3 aukštų ir būtų gerai.
Papildyta:
Tiesa.. dar tas "Juodasis miškas". SM vienoks receptas, pirkau tokią ploną knygelę su receptais šokoladiniais, tai čia kitoks receptas.. vienžo, imkis ko nors klasikinio.. Medaus tortas 3 aukštų ir būtų gerai.
tai tu imesk to Juodojo misko recepa ,nes to kur SM man biskvitas nepatinka....
QUOTE(emiga @ 2009 08 10, 15:40)
na imesiu ir cia ,kad nenusipigint profesionalems kokios vestuviniu tortu kainos AIRIJOJ
Cia dar nebrangiai Dubline dar daugiau sukeltos kainos Paprastas tortukas kainuoja apie 700 euru, kai jo savikaina (produktai) kazkur 30 euru
QUOTE(secondsun @ 2009 08 09, 17:31)
beje turiu klausimėlį...puošiu tortą grietinėle, bet ar jai nepakenks šokoladinės rožytės...ar geriau daryt cukrines?
gal kas nors galetu patarti!!? grietinele darysiu su želatina...ar galima ant tokios grietineles deti sokoladines rozytes?
QUOTE(secondsun @ 2009 08 10, 18:48)
gal kas nors galetu patarti!!? grietinele darysiu su želatina...ar galima ant tokios grietineles deti sokoladines rozytes?
aš dėjau-man atlaikė kuo puikiausisi
QUOTE(emiga @ 2009 08 10, 17:40)
o jeeeetus koooookiios kainos tai gal reik varyt i airija gyvent ir tortus kept o kas ju viduj? kaip anglijoj per viduri bulkos vienas plonytis sluoksnelis uogienes
QUOTE(adriu @ 2009 08 10, 18:51)
aš dėjau-man atlaikė kuo puikiausisi
Didelis ačiū einu daryti rožytes... savaitgali tortas nusimato
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 10, 19:04)
štai jis: Knyga "Aktėjos" leidyklos, serija "Paragauk", 44 puslapy receptas. Man tas biskvitas buvo toks nepakeliamas nuo padėklo perpjautas per pusę. Subyrėjo. Gal dėl to, kad dedamas šokoladas į "žalią" tešlą. nu nežinau.. pamėgink ir Tu, pasakysi kaip sekėsi
QUOTE(Lion @ 2009 08 10, 19:30)
Cia dar nebrangiai Dubline dar daugiau sukeltos kainos Paprastas tortukas kainuoja apie 700 euru, kai jo savikaina (produktai) kazkur 30 euru
buvo malonu akis paganyt. Ačiū
QUOTE(SSSema @ 2009 08 10, 16:56)
o jeeeetus koooookiios kainos tai gal reik varyt i airija gyvent ir tortus kept o kas ju viduj? kaip anglijoj per viduri bulkos vienas plonytis sluoksnelis uogienes
AHA,arba sokoladinis biskvitas su ganasu,morku arba vaisiu keksas tai bepigu ir deti ta dengimo mase -nieks netirpsta,nieks neplysta
As siandien pirkau kazkoki antgali Arevitoj zolytei daryt, nr. 2117 ziuresiu kas su juo gausis savaitgalio tortui
QUOTE(emiga @ 2009 08 10, 20:25)
AHA,arba sokoladinis biskvitas su ganasu,morku arba vaisiu keksas tai bepigu ir deti ta dengimo mase -nieks netirpsta,nieks neplysta
pažiūrėk va čia
http://www.surbitona..._Cakes_231.html
prisiperki jau gatavų vaisinių keksų, masės visokiausios.. jau iš jėgos išleisi gal 150 eurų, ir lipdai tuos tortus
nu jau kiek vargau, kol nusikopinau tą airišką kainoraštį
na sutinku, kad ner uz ka moket i tu tortu sudeti paziurejus, bet i ta kaina ieina ne vieno zmogaus virtuveje darbas, o visa firma reik islaikyt ir dar neaisku kur ta torta nuvezti kaip sakant. o ir ne visiems uzsienieciams suprantami musu skoniu tortai ir pan.
bet uzsidegti ant torto 10 litu irgi tikrai mazoka. ir neverta tiek terstis. manau 20-30 e uz kg normali kaina, jei aisku ir ne is kokiu prabangiu poduktu daryta.