Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

na imesiu ir cia ,kad nenusipigint profesionalems mirksiukas.gif kokios vestuviniu tortu kainos AIRIJOJ
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 10, 11:21)
nesu kepusi kokios tai "Margaritos", "Nevėžio".. bet siūlau pasidairyti temoje Cipciuko receptai su nuotraukomis. Ten rasi visokiausių komentarų.
Papildyta:
Tiesa.. dar tas "Juodasis miškas".  doh.gif  SM vienoks receptas, pirkau tokią ploną knygelę su receptais šokoladiniais, tai čia kitoks receptas.. vienžo, imkis ko nors klasikinio.. Medaus tortas 3 aukštų ir būtų gerai.

tai tu imesk to Juodojo misko recepa mirksiukas.gif ,nes to kur SM man biskvitas nepatinka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 10 rugpjūčio 2009 - 17:05
QUOTE(emiga @ 2009 08 10, 15:40)
na imesiu ir cia ,kad nenusipigint profesionalems  mirksiukas.gif kokios vestuviniu tortu kainos AIRIJOJ

Cia dar nebrangiai biggrin.gif Dubline dar daugiau sukeltos kainos biggrin.gif Paprastas tortukas kainuoja apie 700 euru, kai jo savikaina (produktai) kazkur 30 euru doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lion: 10 rugpjūčio 2009 - 17:31
QUOTE(secondsun @ 2009 08 09, 17:31)
beje turiu klausimėlį...puošiu tortą grietinėle, bet ar jai nepakenks šokoladinės rožytės...ar geriau daryt cukrines?

gal kas nors galetu patarti!!? grietinele darysiu su želatina...ar galima ant tokios grietineles deti sokoladines rozytes?
Atsakyti
QUOTE(secondsun @ 2009 08 10, 18:48)
gal kas nors galetu patarti!!? grietinele darysiu su želatina...ar galima ant tokios grietineles deti sokoladines rozytes?

aš dėjau-man atlaikė kuo puikiausisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiga @ 2009 08 10, 17:40)
na imesiu ir cia ,kad nenusipigint profesionalems  mirksiukas.gif kokios vestuviniu tortu kainos AIRIJOJ

o jeeeetus koooookiios kainos wacko.gif mega_shok.gif scare.gif tai gal reik varyt i airija gyvent ir tortus kept lotuliukas.gif o kas ju viduj? kaip anglijoj per viduri bulkos vienas plonytis sluoksnelis uogienes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 08 10, 18:51)
aš dėjau-man atlaikė kuo puikiausisi smile.gif

Didelis ačiū 4u.gif einu daryti rožytes... savaitgali tortas nusimato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 08 10, 19:04)
tai tu imesk to Juodojo misko recepa mirksiukas.gif ,nes to kur SM man biskvitas nepatinka....

štai jis: Knyga "Aktėjos" leidyklos, serija "Paragauk", 44 puslapy receptas. Man tas biskvitas buvo toks nepakeliamas nuo padėklo perpjautas per pusę. Subyrėjo. doh.gif Gal dėl to, kad dedamas šokoladas į "žalią" tešlą. nu nežinau.. pamėgink ir Tu, pasakysi kaip sekėsi doh.gif

user posted image

QUOTE(Lion @ 2009 08 10, 19:30)
Cia dar nebrangiai  biggrin.gif  Dubline dar daugiau sukeltos kainos  biggrin.gif  Paprastas tortukas kainuoja apie 700 euru, kai jo savikaina (produktai) kazkur 30 euru  doh.gif

buvo malonu akis paganyt. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SSSema @ 2009 08 10, 16:56)
o jeeeetus koooookiios kainos wacko.gif  mega_shok.gif  scare.gif tai gal reik varyt i airija gyvent ir tortus kept lotuliukas.gif  o kas ju viduj? kaip anglijoj per viduri bulkos vienas plonytis sluoksnelis uogienes lotuliukas.gif

AHA,arba sokoladinis biskvitas su ganasu,morku arba vaisiu keksas rolleyes.gif tai bepigu ir deti ta dengimo mase -nieks netirpsta,nieks neplysta
Atsakyti
As siandien pirkau kazkoki antgali Arevitoj zolytei daryt, nr. 2117 g.gif ziuresiu kas su juo gausis savaitgalio tortui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emiga @ 2009 08 10, 20:25)
AHA,arba sokoladinis biskvitas su ganasu,morku arba vaisiu keksas  rolleyes.gif tai bepigu ir deti ta dengimo mase -nieks netirpsta,nieks neplysta

drinks_cheers.gif
pažiūrėk va čia
http://www.surbitona..._Cakes_231.html

prisiperki jau gatavų vaisinių keksų, masės visokiausios.. jau iš jėgos išleisi gal 150 eurų, ir lipdai tuos tortus bigsmile.gif

nu jau kiek vargau, kol nusikopinau tą airišką kainoraštį karsta.gif
Atsakyti

na sutinku, kad ner uz ka moket i tu tortu sudeti paziurejus, bet i ta kaina ieina ne vieno zmogaus virtuveje darbas, o visa firma reik islaikyt ir dar neaisku kur ta torta nuvezti kaip sakant. o ir ne visiems uzsienieciams suprantami musu skoniu tortai ir pan.
bet uzsidegti ant torto 10 litu irgi tikrai mazoka. ir neverta tiek terstis. manau 20-30 e uz kg normali kaina, jei aisku ir ne is kokiu prabangiu poduktu daryta.
Atsakyti