jo groziai neispasakyti tortuku
aciu uz pagyras visoms, kaspinuka darau balta po to dazau, blizgius miltelius pirkau per bendra uzsakyma, atrodo asseni buvo imetus ju foto, tik si karta kazkoks jis man biski neproporcingas atrodo, laukiu atsiliepimu is jubilijates
patiko adriu boruzele
Cipciuko meskinas puikus, bet man, kaip tokiai istvirkusiai, tai tas 1 Matukui iskart su kai kuo asocijuojasi
QUOTE(Lion @ 2009 08 10, 02:18)
Niu gal viena diena isidrasinsiu
Taip pat ir baiboku lipdyma step by step kada nors parodysiu. Tik reikia prisiruost nuskanuot turimas knygas O laiko aisku nerandu tam
Ar bandei rasyt jiems emaila? Kartais saliu sarase nera, bet uzklausus atsiuncia Beje ir man jo labai reikia. Ebay isknisau, neradau
Surbitone yra nr. 233 ir kaina nedidele
Taip pat ir baiboku lipdyma step by step kada nors parodysiu. Tik reikia prisiruost nuskanuot turimas knygas O laiko aisku nerandu tam
Ar bandei rasyt jiems emaila? Kartais saliu sarase nera, bet uzklausus atsiuncia Beje ir man jo labai reikia. Ebay isknisau, neradau
Surbitone yra nr. 233 ir kaina nedidele
Isaidrasink ir parodyk O kokioj saly tu gyveni? As irgi imu uz torta 50 euru
Gal gali imesti nuoroda surbitono? Aciu
Rugiagele, kas per mintys garbanotos
QUOTE(neramuole @ 2009 08 09, 12:26)
o cia mano tortukas, oro pusle panaikinta,
nežinau kodėl, bet man tokie tortai yra patys patys gražiausi tokie "nuleistais" kraštais.
QUOTE(meilikatyte @ 2009 08 09, 19:50)
ir stai noriu parodyti savo daryta pirma uzsakyma krikstynom
labai gražus. Ir tirpau dėl tų batelių spalvos ir lygtai kokių pabarstukų aplink batelius. Taip gražiai atrodo
QUOTE(adriu @ 2009 08 09, 21:00)
čia mano boružėlė daryta dukrytės gimtadieniui
miela kokia.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 10, 00:39)
pristatau paskutinį savo darbą iki atostogų
nesuprantu, kaip JŪS galit atostogauti, kai šitiek žmonių nori tortų?
QUOTE(Asseni @ 2009 08 10, 00:41)
Ramuniu pieva.
Pamačiau ir užnorėjau. Atrodo nesudėtingas puošimas. Bet koks mielas šiltas ir moteriškas
QUOTE(gitule @ 2009 08 10, 02:27)
Labai noreciau zoles antgaliuko, bet raso, kad is Wilton nesiuncia i Airija
tikriausiai, žiūrėjai Wilton amerikinį puslapį? Iš JAV jie nesiunčia už sienos, na gal dar Kanadon ar Meksikon... bet ar matei, kad jie turi ir europinį puslapį? eiti reikia iš to amerikinio tinklapio. Ir tas europinis jų taškas ar tik ne Londone yra . Tai iš ten tikrai siųstų ir į Airiją, ir į Šveicariją Jonavos rajone . Tik kad tas puslapis yra baisiai skurdus, palyginus su tuo, ką siūlo jų amerikinis...
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 10, 10:59)
Cipciuko meskinas puikus, bet man, kaip tokiai istvirkusiai, tai tas 1 Matukui iskart su kai kuo asocijuojasi
QUOTE(gitule @ 2009 08 10, 11:24)
Gal gali imesti nuoroda surbitono? Aciu
here you are , tskant ant slenksčio pastatau, toliau pati keliauk
http://www.surbitona...talog/shop.html
kaip manot, gal pribrendo užsakymas surbitonui? dabar ar rugsėjį būtų pats laikas apsirūpinti Kalėdoms.. nes kai prasidės kalėdinės nuojautos sezonas, tai ir siuntiniai, ir prekės pradės strigti...
CIPCIUK ,man tai kaip tok tos spalvos tokios meskiniskos Labai grazus meskiukas .
Geru jums atostogu!!!!!!!!
ASSENI,ta tortuka pavadinciau "PASAKU PIEVA" Labai mielas
GITULE, masiniukas,graziai ta melyna spalva ant tos zolytes atrodo.
Geru jums atostogu!!!!!!!!
ASSENI,ta tortuka pavadinciau "PASAKU PIEVA" Labai mielas
GITULE, masiniukas,graziai ta melyna spalva ant tos zolytes atrodo.
QUOTE(naitas @ 2009 08 10, 08:48)
tikriausiai, žiūrėjai Wilton amerikinį puslapį? Iš JAV jie nesiunčia už sienos, na gal dar Kanadon ar Meksikon... bet ar matei, kad jie turi ir europinį puslapį? eiti reikia iš to amerikinio tinklapio. Ir tas europinis jų taškas ar tik ne Londone yra . Tai iš ten tikrai siųstų ir į Airiją, ir į Šveicariją Jonavos rajone . Tik kad tas puslapis yra baisiai skurdus, palyginus su tuo, ką siūlo jų amerikinis...
Aha, amerikietiska puslapi ziurejau. Labai aciu, eisiu ieskot
QUOTE(neramuole @ 2009 08 10, 09:01)
jo groziai neispasakyti tortuku
aciu uz pagyras visoms, kaspinuka darau balta po to dazau, blizgius miltelius pirkau per bendra uzsakyma, atrodo asseni buvo imetus ju foto, tik si karta kazkoks jis man biski neproporcingas atrodo, laukiu atsiliepimu is jubilijates
Na dar karta as i tavo kaspineli pasiziurejau ,nezinau,gal tikrovei jis kitaip atrodo,bet foto,tai viskas lyg ir gerai.Aisku tu tikriausiai jau nnnnn.... tortu iskepusi ir patirties daugiau uz mane turi,bet kai as savo pirma kaspina dariau(ta raudona) tai visas kaspino dalis dariau vienodo ilgio,o ant torto pirmiausiai padejau 4 juostas(gavosi kryzius),antras zingsnis buvo,kad sudejau juostas i tarpus,o paskutinius uzdejau taip kaip man graziau buvo.Bet siaip tai kaspinas gavosi lygus.Jei dar taip nedariai,tai kita karta pabandyk(mano jau isbandyta )
NEPALIKIT MANES NELAIMEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HELP ! SOS!
PASIDALINKIT PATIRTIMI- KOKIUS TORTUS APTEPAT BEZE(APART MEDUCIO)?
Man snikersas, medaus grietininis jei apteptas- pradeda skysteti bezas, nors gerai buna isplaktas ir tirstas.
Jau keleta kartu klausiau, bet niekas neatsako
dar vienas klausimas, proginiams tortams koks receptas dar tiktu be medaus, snikerso ir juodojo misko? turiu omenyje vestuviniui, planuoju daryti triju aukstu ir labai bijau, kad nesusmegtu, neistyztu ir neskystetu.
LABAI PRASAU JUSU PAGALBOS!!!!! IS ANKSTO DEKOJU
HELP ! SOS!
PASIDALINKIT PATIRTIMI- KOKIUS TORTUS APTEPAT BEZE(APART MEDUCIO)?
Man snikersas, medaus grietininis jei apteptas- pradeda skysteti bezas, nors gerai buna isplaktas ir tirstas.
Jau keleta kartu klausiau, bet niekas neatsako
dar vienas klausimas, proginiams tortams koks receptas dar tiktu be medaus, snikerso ir juodojo misko? turiu omenyje vestuviniui, planuoju daryti triju aukstu ir labai bijau, kad nesusmegtu, neistyztu ir neskystetu.
LABAI PRASAU JUSU PAGALBOS!!!!! IS ANKSTO DEKOJU
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 10, 12:28)
nesu kepusi kokios tai "Margaritos", "Nevėžio".. bet siūlau pasidairyti temoje Cipciuko receptai su nuotraukomis. Ten rasi visokiausių komentarų.
Papildyta:
Tiesa.. dar tas "Juodasis miškas". SM vienoks receptas, pirkau tokią ploną knygelę su receptais šokoladiniais, tai čia kitoks receptas.. vienžo, imkis ko nors klasikinio.. Medaus tortas 3 aukštų ir būtų gerai.
[quote=wiwi,2009 08 09, 21:27]
MEILIKATYTE nu tavo tortukas tai tikrai nepanasus i pirma uzsakyma
Labai dailiai padarytas,o pedutes atrodo .Sauni pradzia
[/quote]
[quote=ikristute,2009 08 09, 22:06]
Meilikatyte sunku patikėt, kad čia pirmas užsakymas, labai gražus darbelis
[/quote]
[/quote]
labai labai aciu uz pagiras smagu girdet
[quote=RiMami,2009 08 10, 02:18]
Meilikatyte, laaaabai nuostabus tavo tortukas tikrai neatrodo , kad pirmą kart puoštas . Papasakok, kokia mase dengei iš ko batukai, pėdutės, gėlytės nulipdyta
[/quote]
mase dariau tiksliai nepamenu kieno receptas zelatina ir cukraus pudra sumaisius tik as dapyliau alyvuogiu aliejaus pora sauksteliu ir labai smagi buvo dirbti is to paties dariau ir batukus pedutes torto apdenkta mase liko minksta o papuosimai sukietejo is kart o gelytes cia pirktine nemano darytos tureju
tikrai visu labai,labai grazus tortukai super
atostogaujantiem geru atostogu
manosirdele labai dziaugesi kad mane pagyrest tikrai labai smagu
MEILIKATYTE nu tavo tortukas tai tikrai nepanasus i pirma uzsakyma
Labai dailiai padarytas,o pedutes atrodo .Sauni pradzia
[/quote]
[quote=ikristute,2009 08 09, 22:06]
Meilikatyte sunku patikėt, kad čia pirmas užsakymas, labai gražus darbelis
[/quote]
[/quote]
labai labai aciu uz pagiras smagu girdet
[quote=RiMami,2009 08 10, 02:18]
Meilikatyte, laaaabai nuostabus tavo tortukas tikrai neatrodo , kad pirmą kart puoštas . Papasakok, kokia mase dengei iš ko batukai, pėdutės, gėlytės nulipdyta
[/quote]
mase dariau tiksliai nepamenu kieno receptas zelatina ir cukraus pudra sumaisius tik as dapyliau alyvuogiu aliejaus pora sauksteliu ir labai smagi buvo dirbti is to paties dariau ir batukus pedutes torto apdenkta mase liko minksta o papuosimai sukietejo is kart o gelytes cia pirktine nemano darytos tureju
tikrai visu labai,labai grazus tortukai super
atostogaujantiem geru atostogu
manosirdele labai dziaugesi kad mane pagyrest tikrai labai smagu
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 09, 20:39)
Merginos , pristatau paskutinį savo darbą iki atostogų ( gyvate kokios trumpos bus )
Pandutė ...kaip matote Matukui 1 metukai ....didelis jau .
Medutis , puošta beze , spalvos fuflo - kaip visada - ne į temą ...bet nesvarbu , esmė tame , kad aš A T O S T O G A U J U ..........neilgai - iki penktadienio ...tai iki merginos .
Pandutė ...kaip matote Matukui 1 metukai ....didelis jau .
Medutis , puošta beze , spalvos fuflo - kaip visada - ne į temą ...bet nesvarbu , esmė tame , kad aš A T O S T O G A U J U ..........neilgai - iki penktadienio ...tai iki merginos .
geru atostogu,labai grazus meskiukas
QUOTE(Asseni @ 2009 08 09, 20:41)
Ramuniu pieva.
Tortas darytas sode, ant greicio, pradedant lakstu kepimu baigiant puosimu. Tai ir gavosi ramuniu pieva . Tai kad labai nepeikit
Viduje nemedaus tortas su ivairiais kremas. O stai taip atrodo viduriukas
nu grozis koks,mielas,tikra ramuniu pieva
QUOTE(gitule @ 2009 08 09, 22:27)
Sveikos
Labai noreciau zoles antgaliuko, bet raso, kad is Wilton nesiuncia i Airija Kur jus perkat? Kazin is Lietuvos kuri nors internetine parduotuve prekiauja ir siustu?
Labai noreciau zoles antgaliuko, bet raso, kad is Wilton nesiuncia i Airija Kur jus perkat? Kazin is Lietuvos kuri nors internetine parduotuve prekiauja ir siustu?
grazi ta tavo zolike!!!
ir dar buvo ten visokiu kitokiu graziu,bet jau nepamenu kieno!!!!