Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

jo groziai neispasakyti tortuku wub.gif
aciu uz pagyras visoms, kaspinuka darau balta po to dazau, blizgius miltelius pirkau per bendra uzsakyma, atrodo asseni buvo imetus ju foto, tik si karta kazkoks jis man biski neproporcingas atrodo, laukiu atsiliepimu is jubilijates unsure.gif
Atsakyti
patiko adriu boruzele thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Cipciuko meskinas puikus, bet man, kaip tokiai istvirkusiai, tai tas 1 Matukui iskart su kai kuo asocijuojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2009 08 10, 02:18)
Niu gal viena diena isidrasinsiu  biggrin.gif
Taip pat ir baiboku lipdyma step by step kada nors parodysiu. Tik reikia prisiruost nuskanuot turimas knygas  doh.gif  O laiko aisku nerandu tam  doh.gif
Ar bandei rasyt jiems emaila? Kartais saliu sarase nera, bet uzklausus atsiuncia  mirksiukas.gif  Beje ir man jo labai reikia. Ebay isknisau, neradau  doh.gif
Surbitone yra nr. 233 ir kaina nedidele  mirksiukas.gif

Isaidrasink ir parodyk mirksiukas.gif O kokioj saly tu gyveni? As irgi imu uz torta 50 euru

Gal gali imesti nuoroda surbitono? Aciu 4u.gif

Rugiagele, kas per mintys garbanotos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 09, 12:26)
o cia mano tortukas, oro pusle panaikinta,

nežinau kodėl, bet man tokie tortai yra patys patys gražiausi wub.gif tokie "nuleistais" kraštais.

QUOTE(meilikatyte @ 2009 08 09, 19:50)
ir stai noriu parodyti savo daryta pirma uzsakyma krikstynom

labai gražus. Ir tirpau dėl tų batelių spalvos ir lygtai kokių pabarstukų aplink batelius. Taip gražiai atrodo wub.gif

QUOTE(adriu @ 2009 08 09, 21:00)
čia mano boružėlė daryta dukrytės gimtadieniui

miela kokia.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 10, 00:39)
pristatau paskutinį savo darbą iki atostogų

nesuprantu, kaip JŪS galit atostogauti, kai šitiek žmonių nori tortų? blink.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 08 10, 00:41)
Ramuniu pieva.

Pamačiau ir užnorėjau. Atrodo nesudėtingas puošimas. Bet koks mielas wub.gif šiltas ir moteriškas wub.gif

QUOTE(gitule @ 2009 08 10, 02:27)
Labai noreciau zoles antgaliuko, bet raso, kad is Wilton nesiuncia i Airija 

tikriausiai, žiūrėjai Wilton amerikinį puslapį? Iš JAV jie nesiunčia už sienos, na gal dar Kanadon ar Meksikon... bet ar matei, kad jie turi ir europinį puslapį? eiti reikia iš to amerikinio tinklapio. Ir tas europinis jų taškas ar tik ne Londone yra bigsmile.gif . Tai iš ten tikrai siųstų ir į Airiją, ir į Šveicariją Jonavos rajone bigsmile.gif . Tik kad tas puslapis yra baisiai skurdus, palyginus su tuo, ką siūlo jų amerikinis...

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 10, 10:59)
Cipciuko meskinas puikus, bet man, kaip tokiai istvirkusiai, tai tas 1 Matukui iskart su kai kuo asocijuojasi  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
hihihi.gif

QUOTE(gitule @ 2009 08 10, 11:24)
Gal gali imesti nuoroda surbitono? Aciu 

here you are laugh.gif , tskant ant slenksčio pastatau, toliau pati keliauk mirksiukas.gif
http://www.surbitona...talog/shop.html

kaip manot, gal pribrendo užsakymas surbitonui? dabar ar rugsėjį būtų pats laikas apsirūpinti Kalėdoms.. nes kai prasidės kalėdinės nuojautos sezonas, tai ir siuntiniai, ir prekės pradės strigti...
Atsakyti
CIPCIUK ,man tai kaip tok tos spalvos tokios meskiniskos biggrin.gif Labai grazus meskiukas wub.gif .
Geru jums atostogu!!!!!!!!
ASSENI,ta tortuka pavadinciau "PASAKU PIEVA" Labai mielas wub.gif
GITULE, thumbup.gif masiniukas,graziai ta melyna spalva ant tos zolytes atrodo.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 10, 08:48)
tikriausiai, žiūrėjai Wilton amerikinį puslapį? Iš JAV jie nesiunčia už sienos, na gal dar Kanadon ar Meksikon... bet ar matei, kad jie turi ir europinį puslapį? eiti reikia iš to amerikinio tinklapio. Ir tas europinis jų taškas ar tik ne Londone yra  bigsmile.gif . Tai iš ten tikrai siųstų ir į Airiją, ir į Šveicariją Jonavos rajone  bigsmile.gif . Tik kad tas puslapis yra baisiai skurdus, palyginus su tuo, ką siūlo jų amerikinis...
here you are laugh.gif , tskant ant slenksčio pastatau, toliau pati keliauk  mirksiukas.gif
http://www.surbitona...talog/shop.html

Aha, amerikietiska puslapi ziurejau. Labai aciu, eisiu ieskot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 10, 09:01)
jo groziai neispasakyti tortuku  wub.gif
aciu uz pagyras visoms, kaspinuka darau balta po to dazau, blizgius miltelius pirkau per bendra uzsakyma, atrodo asseni buvo imetus ju foto, tik si karta kazkoks jis man biski neproporcingas atrodo, laukiu atsiliepimu is jubilijates  unsure.gif

Na dar karta as i tavo kaspineli pasiziurejau bigsmile.gif ,nezinau,gal tikrovei jis kitaip atrodo,bet foto,tai viskas lyg ir gerai.Aisku tu tikriausiai jau nnnnn.... tortu iskepusi ir patirties daugiau uz mane turi,bet kai as savo pirma kaspina dariau(ta raudona) tai visas kaspino dalis dariau vienodo ilgio,o ant torto pirmiausiai padejau 4 juostas(gavosi kryzius),antras zingsnis buvo,kad sudejau juostas i tarpus,o paskutinius uzdejau taip kaip man graziau buvo.Bet siaip tai kaspinas gavosi lygus.Jei dar taip nedariai,tai kita karta pabandyk(mano jau isbandyta mirksiukas.gif biggrin.gif )
Atsakyti
NEPALIKIT MANES NELAIMEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELP ! SOS! verysad.gif verysad.gif verysad.gif

PASIDALINKIT PATIRTIMI- KOKIUS TORTUS APTEPAT BEZE(APART MEDUCIO)?

Man snikersas, medaus grietininis jei apteptas- pradeda skysteti bezas, nors gerai buna isplaktas ir tirstas.
Jau keleta kartu klausiau, bet niekas neatsako verysad.gif

dar vienas klausimas, proginiams tortams koks receptas dar tiktu be medaus, snikerso ir juodojo misko? turiu omenyje vestuviniui, planuoju daryti triju aukstu ir labai bijau, kad nesusmegtu, neistyztu ir neskystetu.

LABAI PRASAU JUSU PAGALBOS!!!!! IS ANKSTO DEKOJU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 10 rugpjūčio 2009 - 10:29
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 10, 12:28)
dar vienas klausimas, proginiams tortams koks receptas dar tiktu be medaus, snikerso ir juodojo misko? turiu omenyje vestuviniui, planuoju daryti triju aukstu ir labai bijau, kad nesusmegtu, neistyztu ir neskystetu.

nesu kepusi kokios tai "Margaritos", "Nevėžio".. bet siūlau pasidairyti temoje Cipciuko receptai su nuotraukomis. Ten rasi visokiausių komentarų.
Papildyta:
Tiesa.. dar tas "Juodasis miškas". doh.gif SM vienoks receptas, pirkau tokią ploną knygelę su receptais šokoladiniais, tai čia kitoks receptas.. vienžo, imkis ko nors klasikinio.. Medaus tortas 3 aukštų ir būtų gerai.
Atsakyti
[quote=wiwi,2009 08 09, 21:27]
MEILIKATYTE nu tavo tortukas tai tikrai nepanasus i pirma uzsakyma schmoll.gif
Labai dailiai padarytas,o pedutes atrodo thumbup.gif .Sauni pradzia 4u.gif
[/quote]
[quote=ikristute,2009 08 09, 22:06]
Meilikatyte sunku patikėt, kad čia pirmas užsakymas, labai gražus darbelis bigsmile.gif
[/quote]
[/quote]
labai labai aciu uz pagiras smagu girdet 4u.gif

[quote=RiMami,2009 08 10, 02:18]
Meilikatyte, laaaabai nuostabus tavo tortukas wub.gif tikrai neatrodo , kad pirmą kart puoštas lotuliukas.gif . Papasakok, kokia mase dengei iš ko batukai, pėdutės, gėlytės nulipdyta blush2.gif
[/quote]
mase dariau tiksliai nepamenu kieno receptas zelatina ir cukraus pudra sumaisius tik as dapyliau alyvuogiu aliejaus pora sauksteliu ir labai smagi buvo dirbti is to paties dariau ir batukus pedutes ax.gif torto apdenkta mase liko minksta o papuosimai sukietejo is kart o gelytes cia pirktine nemano darytos tureju blush2.gif

tikrai visu labai,labai grazus tortukai super
atostogaujantiem geru atostogu mirksiukas.gif
manosirdele labai dziaugesi kad mane pagyrest tikrai labai smagu
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 09, 20:39)
Merginos , pristatau paskutinį savo darbą iki atostogų ( gyvate kokios trumpos bus  doh.gif )

Pandutė ...kaip matote Matukui 1 metukai ....didelis jau  tongue.gif .
Medutis , puošta beze , spalvos fuflo - kaip visada - ne į temą  doh.gif ...bet nesvarbu , esmė tame , kad aš A T O S T O G A U J U clap.gif ..........neilgai - iki penktadienio ...tai iki merginos  mirksiukas.gif .

geru atostogu,labai grazus meskiukas thumbup.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 08 09, 20:41)

Ramuniu pieva.
Tortas darytas sode, ant greicio, pradedant lakstu kepimu baigiant puosimu. Tai ir gavosi ramuniu pieva  lotuliukas.gif . Tai kad labai nepeikit  smile.gif

Viduje nemedaus tortas su ivairiais kremas. O stai taip atrodo viduriukas

nu grozis koks,mielas,tikra ramuniu pieva wub.gif wub.gif

QUOTE(gitule @ 2009 08 09, 22:27)
Sveikos  smile.gif

Labai noreciau zoles antgaliuko, bet raso, kad is Wilton nesiuncia i Airija  verysad.gif  Kur jus perkat? Kazin is Lietuvos kuri nors internetine parduotuve prekiauja ir siustu?  g.gif

grazi ta tavo zolike!!! thumbup.gif thumbup.gif
ir dar buvo ten visokiu kitokiu graziu,bet jau nepamenu kieno!!!!
Atsakyti