Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Srove @ 2009 08 09, 07:05)
blink.gif oho-tai kiek tortas turi kainuoti, jei ten koki sustra su daug kankanu prilipdytu daryti?(ai, bet ten dazniausiai visokie baibokai parduodami parduotuvese gatavi)O sakykit, ar daug yra uzsakanciu tokiomis kainomis tortu?Ir ten pirkejai daugiau lietuviai, ar uzsienieciai?Lietuvoje gausu tortu, pagamintu is nieko smile.gif , ju savikaina labai mazyte, todel ir kainos tokiu tortu siekia apie 13 lt.uz kg., tai zmogus, nuejes i parde pamato torciuka uz 20lt. mieliau renkasi ji, nei skanesni ir kainuojanti 40lt.Visgi dar krize tesiasi cool.gif

QUOTE(eglejk @ 2009 08 09, 08:53)
as tai va uz darba imu 20-25Lt + produktai, elektra, vanduo. va uz paskutinius tris tortus paemiau po 50Lt uz kiekviena (ju svoris vidutiniskai 2.2kg)

na o 10 euru uz valanda, tai jau tikrai daug, jeigu prie torto prsedi 6 ar daugiau valandu, tai kiek tada tortas kainuoja  blink.gif  o kokioj cia saly tokios kainuos?  g.gif

As turbut savo darba per daug gerai vertinu biggrin.gif Niu bet jei zmonems butu per brangu, tai manau neuzsakinetu biggrin.gif Vidutine torto kaina gaunasi apie 50 euru tongue.gif Parduotuviniai (paprastas biskvitas perteptas grietinele arba bulka su uogiene be jokiu papuosimu) kainuoja apie 35 eurus doh.gif Na o jei vestuvinio nori, tai tenka parduotuvese ar kepyklose moket apie 600 euru doh.gif Uz bulka nemokeciau ne 50 doh.gif
Pirkejai pagrinde lietuviai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 09, 11:26)
juodasis miskas, puosta meian mase

Tiesiog tobula thumbup.gif

Nuo manes visoms po balioncika 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lion @ 2009 08 09, 14:44)
As turbut savo darba per daug gerai vertinu  biggrin.gif 

Prasom ir mums parodyti, ka jau ka, bet mes cia tuoj ivertinsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 08 09, 12:47)

Prasom ir mums parodyti, ka jau ka, bet mes cia tuoj ivertinsim lotuliukas.gif

Baisu rodyt biggrin.gif Su jumi ner ko lygintis, reikia sleptis po lapais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 09, 13:56)
sapnavau sapnavau...o ka gi?gi RiMami lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nezinau kas ten nutiko pas Cipciuka,bet rimami bego,o cipciukas vijos doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  RiMami spejo isokt i trulika,ale sijona pripaude durys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o Cipciukas taip ir liko grumot kumsciu stotelej doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  va jums ir sapnai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kad prajuokinai,tai net sona skaudeti pradejo.Nors neesu nei vienos nei kitos maciusi,bet mintyse kai isivaizdavau toki vaizdeli dar labiau juokas paeme lotuliukas.gif lotuliukas.gif

SECONDSUN,as taip pat sokolado megeja ir mano seimyna be jo negali gyventi,tai pzmaciusi tavo triufeli net seile nuryjau,labai skaniai atrodo ,tikiu,kad toks yra ,o ne tik atrodo essen.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 09, 13:56)
sapnavau sapnavau...o ka gi?gi RiMami lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nezinau kas ten nutiko pas Cipciuka,bet rimami bego,o cipciukas vijos doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  RiMami spejo isokt i trulika,ale sijona pripaude durys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o Cipciukas taip ir liko grumot kumsciu stotelej doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  va jums ir sapnai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia toks linksmas off topic'as biggrin.gif  biggrin.gif

mmergyte, oj negaliu user posted image kad prisižvengiau galvojau puslė nedalaikys user posted image Cipciuk, ko mane vijotės, ką jum blogo padariau unsure.gif unsure.gif user posted image Išvada viena per ilgai forume sėdim, kad jau sapnuojamės viena kitai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 08 09, 17:17)
mmergyte, oj negaliu user posted image kad prisižvengiau galvojau puslė nedalaikys user posted image Cipciuk, ko mane vijotės, ką jum blogo padariau  unsure.gif  unsure.gif user posted image Išvada viena per ilgai forume sėdim, kad jau sapnuojamės viena kitai lotuliukas.gif

man ta liga buvo kai tik prisiregistravaum,sapnuodavau,kaip registruojuos ir neileidzia,puolu i depresija doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

klausimas..su kuo nupiest figurelei akis? g.gif nenutekes kur jei su teptuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwi @ 2009 08 09, 14:54)
SECONDSUN,as taip pat sokolado megeja ir mano seimyna be jo negali gyventi,tai pzmaciusi tavo triufeli net seile nuryjau,labai skaniai atrodo ,tikiu,kad toks yra ,o ne tik atrodo essen.gif   thumbup.gif

Tortas tai tikrai laaabai skanus wub.gif jis sotus bet taip norisi antros porcijos essen.gif

beje turiu klausimėlį...puošiu tortą grietinėle, bet ar jai nepakenks šokoladinės rožytės...ar geriau daryt cukrines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo secondsun: 09 rugpjūčio 2009 - 16:32
labutis kepejeles labai grazus tortukai visu 4u.gif
as cia pas jus naujoke visada perziuriu visu tortukus na neatsilaikiau kai pradejot apie kainytes kalbet is tiesu musu lietuvei geriau pirks sintetikos is parduotuves nei namini skanu produkta pvz.pas mus siluteje kepykloj uzsakominis tortas nuo 30-40lt.uz kilograma bet pagrindine kaina 35lt.uz kg.as prasau tik 20lt.uz kilograma visiem atrodo per brangu.kitas varijantas produktus kad nupirktu ir man uz darba sumoketu 20lt.ir perdaug doh.gif
ir stai noriu parodyti savo daryta pirma uzsakyma krikstynom sumokejo 60lt.tortas ananasinis apie 4kg.
user posted image
Atsakyti
Jau tie zmones visai atsiprasant ispin... Tai ka jie nori, kad uz dyka darytum g.gif
Atsakyti
čia mano boružėlė daryta dukrytės gimtadieniui ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 08 09, 20:00)
čia mano boružėlė daryta dukrytės gimtadieniui ax.gif

Kokia grazi boruze gigante wub.gif

MEILIKATYTE nu tavo tortukas tai tikrai nepanasus i pirma uzsakyma schmoll.gif
Labai dailiai padarytas,o pedutes atrodo thumbup.gif .Sauni pradzia 4u.gif
Atsakyti
Nenuvertinkit tikrai taip savęs, jeigu nenori tegul perka tuos chemijos prikištus tortus, jeigu nori skanaus naminio - tegul moka už kokybę, atitinkamą kainą. Kiekvienas renkasi pagal savo galimybęs ir piniginę, tačiau savęs nuvertinti irgi šitaip nereikia schmoll.gif Vistiek prie torto "pasėdėt" reikia nemažai, taip, kad nėra čia ko - nenupiginkit savo darbo bei pagamintų unikalių, skanių ir sveikų darbų! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 09 rugpjūčio 2009 - 19:40