as tai va uz darba imu 20-25Lt + produktai, elektra, vanduo. va uz paskutinius tris tortus paemiau po 50Lt uz kiekviena (ju svoris vidutiniskai 2.2kg)
na o 10 euru uz valanda, tai jau tikrai daug, jeigu prie torto prsedi 6 ar daugiau valandu, tai kiek tada tortas kainuoja o kokioj cia saly tokios kainuos?
QUOTE(Srove @ 2009 08 08, 19:09)
Kepiau vel ir vel mandarina , jis jau man taip atsibodo , gelytes cipciuko cukrinukes, grietinele, zodziu nieko blatno ,kai visada dreba rankos dzibuojant, kiba tikrai reiks kokio portveino eit ieskot.
Nu kokie jie pas tave grazus gaunasi
QUOTE(naitas @ 2009 08 08, 19:27)
nu va, kaip lietuviška
moteros, šiandien pas Srove šventė - dega kaimynų namas.
Papildyta:
man atrodo, ji turi kokios tai tortų juostos nusipirkusi.
moteros, šiandien pas Srove šventė - dega kaimynų namas.
Papildyta:
man atrodo, ji turi kokios tai tortų juostos nusipirkusi.
baik bajerius
Jei jau apie kainas prakalbot,tai uzsisakinekit pas mane,as veltui kepu,paskaiciavus tai net neveltui,o i minusa savo nenaudai Perkat torta ir dar grazos gaunat Nu reikia kazkaip savo talentus isreikst
SROVE, labai grazus tortas ,gelytes labai saunios .Bet kaip tos sonus padarei,tai as tundra vis dar nesuprantu ,ta juostele nevalgoma?
Panos,stabdom ta diskusija apie tuos ikainius,o tai visa tema ir bus apie tai.Visom jau aisku,kad 6lt yra apsurdas ir uz tokia kaina gali kepti tik tos kurioms toks darbas yra HOBI,o ne pragyvenimas ar papildomai uzdirbti pinigeliai.Gaila tik tai ,kad jei daug tokiu bendraminciu atsiras,tai tom kurios vertina savo darba ir deda pastangas tobuleti ,po kokiu meteliu taip pat teks kepti uz 6lt arba vardan saves vertinimo -VISAI NEBEKEPTI.PSIO!!!!!!!
O dabar toliau diskutuojam temoje "KAIP PAPUOSTI TORTUS,PYRAGUS IR KITUS SKANESTUS"
Panos,stabdom ta diskusija apie tuos ikainius,o tai visa tema ir bus apie tai.Visom jau aisku,kad 6lt yra apsurdas ir uz tokia kaina gali kepti tik tos kurioms toks darbas yra HOBI,o ne pragyvenimas ar papildomai uzdirbti pinigeliai.Gaila tik tai ,kad jei daug tokiu bendraminciu atsiras,tai tom kurios vertina savo darba ir deda pastangas tobuleti ,po kokiu meteliu taip pat teks kepti uz 6lt arba vardan saves vertinimo -VISAI NEBEKEPTI.PSIO!!!!!!!
O dabar toliau diskutuojam temoje "KAIP PAPUOSTI TORTUS,PYRAGUS IR KITUS SKANESTUS"
neramuole,tortukas labai lygiai apdengtas ir kaspinukas labai grazus
[quote=neramuole,2009 08 09, 11:26]
o cia mano tortukas, oro pusle panaikinta, nuvestas i vieta, pasuktas visu grazumu i svecius juodasis miskas, puosta meian mase
labai tvarkingai ir graziai atrodo,o tos istikusios nelaimes kaip nebuta .As kai perskaiciu tavo SOS raudonu sriftu parasyta zinute,tai pamaniau,kad jau tortui kapiec .Na mintyse jau ta pusle tokia dziga dyzdio issivaizdavau Neramuole,tu ta kaspineli darei balta o po to nudazei ,ar kaip kitaip jis padarytas.Ir kiek iziuriu foto,tai jis perlamutinis.O kur jus perkat perlamutrinius dazus?
o cia mano tortukas, oro pusle panaikinta, nuvestas i vieta, pasuktas visu grazumu i svecius juodasis miskas, puosta meian mase
labai tvarkingai ir graziai atrodo,o tos istikusios nelaimes kaip nebuta .As kai perskaiciu tavo SOS raudonu sriftu parasyta zinute,tai pamaniau,kad jau tortui kapiec .Na mintyse jau ta pusle tokia dziga dyzdio issivaizdavau Neramuole,tu ta kaspineli darei balta o po to nudazei ,ar kaip kitaip jis padarytas.Ir kiek iziuriu foto,tai jis perlamutinis.O kur jus perkat perlamutrinius dazus?
Srove, laaaaabai ir gražus ir skaniai atrodantis tavo tortukas ir tas kaspinas labai puošia tortą - kur jį gavai (gal jau kur rašei - matyt pražioplinus būsiu ) ir išvis visi tavo tortai tokie saviti ir originalūs, neabejotinai turi reikalingą gyslelę
Neramuole, fainuolis tortukas, toks stilingas Šaunuolė, turint omeny, kad net 4 ar tai 5 tortus padarei galėjai bent vieną ir maišelį su babkėm atitempt - per daug nebūtų juk krizė
Neramuole, fainuolis tortukas, toks stilingas Šaunuolė, turint omeny, kad net 4 ar tai 5 tortus padarei galėjai bent vieną ir maišelį su babkėm atitempt - per daug nebūtų juk krizė
Sveikos, merginos,
as Sroves mandarinini esu isbandzius. Liuks tortas reiks vel kada padaryt, o va, kaip tik grietineles turiu ir mandarinu konservuotu.
Ne i tema as truputi dabar... Siandien buvau turguje, ir sausainiu skyriuj uzsukau. Yra berods triju gamintoju produkcija. Prie vienos eile kosmine, prie kitu dvieju beveik nera zmoniu. Galvoju kame reikalas. Ogi ten kur tos dvi pustustes del eiles, tai prekiauja zinomos imones produkcija, kur ieina visoki konservantai, sintetikos ir pan. O toj trecioj matyt kaimo moteriske iregistravus imone, nes parasyta, kad kaimas kakzoks Druskininkuose, ir kiekvienu sausainiu sudetis surasyta. Ir aisku be jokiu E, na naminiai kaip supratau visiskai. Tai aisku prsirikiavau i ta eile uztai man visad ten tokie sausainiai buna skanus ir tie mineti grybukai
as Sroves mandarinini esu isbandzius. Liuks tortas reiks vel kada padaryt, o va, kaip tik grietineles turiu ir mandarinu konservuotu.
Ne i tema as truputi dabar... Siandien buvau turguje, ir sausainiu skyriuj uzsukau. Yra berods triju gamintoju produkcija. Prie vienos eile kosmine, prie kitu dvieju beveik nera zmoniu. Galvoju kame reikalas. Ogi ten kur tos dvi pustustes del eiles, tai prekiauja zinomos imones produkcija, kur ieina visoki konservantai, sintetikos ir pan. O toj trecioj matyt kaimo moteriske iregistravus imone, nes parasyta, kad kaimas kakzoks Druskininkuose, ir kiekvienu sausainiu sudetis surasyta. Ir aisku be jokiu E, na naminiai kaip supratau visiskai. Tai aisku prsirikiavau i ta eile uztai man visad ten tokie sausainiai buna skanus ir tie mineti grybukai
QUOTE(neramuole @ 2009 08 09, 12:26)
srove koks skanutis tortukas atrodo aciu receptuka bus ismeginta o cia mano tortukas, oro pusle panaikinta, nuvestas i vieta, pasuktas visu grazumu i svecius juodasis miskas, puosta meian mase
]
]
neramuole- labai puikui tortas, toks elegantiskas labai faina isdeja pastatyt torta ant veidrodzio..
Mergaites jus šaunuolės visu tortukai superiniai
Man net saviškį gėda dėti kepiau Mišelės tortą "Triufelis"...namuose šokolado mėgėjai, tai jau beveik sudorojom
Tik foto nelabai kokybiška...dariau vakare
Man net saviškį gėda dėti kepiau Mišelės tortą "Triufelis"...namuose šokolado mėgėjai, tai jau beveik sudorojom
Tik foto nelabai kokybiška...dariau vakare
sapnavau sapnavau...o ka gi?gi RiMami nezinau kas ten nutiko pas Cipciuka,bet rimami bego,o cipciukas vijos RiMami spejo isokt i trulika,ale sijona pripaude durys o Cipciukas taip ir liko grumot kumsciu stotelej va jums ir sapnai
cia toks linksmas off topic'as
cia toks linksmas off topic'as