Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

as tai va uz darba imu 20-25Lt + produktai, elektra, vanduo. va uz paskutinius tris tortus paemiau po 50Lt uz kiekviena (ju svoris vidutiniskai 2.2kg)

na o 10 euru uz valanda, tai jau tikrai daug, jeigu prie torto prsedi 6 ar daugiau valandu, tai kiek tada tortas kainuoja blink.gif o kokioj cia saly tokios kainuos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 09 rugpjūčio 2009 - 09:54
QUOTE(Srove @ 2009 08 08, 19:09)
Kepiau vel ir vel mandarina doh.gif , jis jau man taip atsibodo doh.gif , gelytes cipciuko cukrinukes, grietinele, zodziu nieko blatno smile.gif ,kai visada dreba rankos dzibuojant, kiba tikrai reiks kokio portveino  biggrin.gif eit ieskot.

Nu kokie jie pas tave grazus gaunasi wub.gif

QUOTE(naitas @ 2009 08 08, 19:27)
nu va, kaip lietuviška  rolleyes.gif 
moteros, šiandien pas Srove šventė - dega kaimynų namas.
Papildyta:

man atrodo, ji turi kokios tai tortų juostos nusipirkusi.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif baik bajerius lotuliukas.gif

Jei jau apie kainas prakalbot,tai uzsisakinekit pas mane,as veltui kepu,paskaiciavus tai net neveltui,o i minusa savo nenaudai doh.gif Perkat torta ir dar grazos gaunat lotuliukas.gif Nu reikia kazkaip savo talentus isreikst lotuliukas.gif
Atsakyti
eglejk...kiek žinau , tai vokietijoje ir anglijoje tokios tortų kainos , jei daro profai ( žinomi konditeriai ) ir jei dar įmantresnius užsakymus ---sumos dar didesnės - kosminės doh.gif

Mergaitės ačiū už Y...... blush2.gif

Atsakyti
srove koks skanutis tortukas atrodo wub.gif aciu receptuka bus ismeginta mirksiukas.gif o cia mano tortukas, oro pusle panaikinta, nuvestas i vieta, pasuktas visu grazumu i svecius biggrin.gif juodasis miskas, puosta meian mase

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 09 rugpjūčio 2009 - 10:27
SROVE, labai grazus tortas bigsmile.gif ,gelytes labai saunios thumbup.gif .Bet kaip tos sonus padarei,tai as tundra doh.gif vis dar nesuprantu schmoll.gif ,ta juostele nevalgoma?

Panos,stabdom ta diskusija apie tuos ikainius,o tai visa tema ir bus apie tai.Visom jau aisku,kad 6lt yra apsurdas ir uz tokia kaina gali kepti tik tos kurioms toks darbas yra HOBI,o ne pragyvenimas ar papildomai uzdirbti pinigeliai.Gaila tik tai ,kad jei daug tokiu bendraminciu atsiras,tai tom kurios vertina savo darba ir deda pastangas tobuleti ,po kokiu meteliu taip pat teks kepti uz 6lt arba vardan saves vertinimo -VISAI NEBEKEPTI.PSIO!!!!!!!

O dabar toliau diskutuojam temoje "KAIP PAPUOSTI TORTUS,PYRAGUS IR KITUS SKANESTUS" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
neramuole,tortukas thumbup.gif labai lygiai apdengtas ir kaspinukas labai grazus bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=neramuole,2009 08 09, 11:26]
o cia mano tortukas, oro pusle panaikinta, nuvestas i vieta, pasuktas visu grazumu i svecius biggrin.gif juodasis miskas, puosta meian mase

wub.gif wub.gif labai tvarkingai ir graziai atrodo,o tos istikusios nelaimes kaip nebuta schmoll.gif biggrin.gif .As kai perskaiciu tavo SOS raudonu sriftu parasyta zinute,tai pamaniau,kad jau tortui kapiec blink.gif .Na mintyse jau ta pusle tokia dziga dyzdio issivaizdavau lotuliukas.gif Neramuole,tu ta kaspineli darei balta o po to nudazei ,ar kaip kitaip jis padarytas.Ir kiek iziuriu foto,tai jis perlamutinis.O kur jus perkat perlamutrinius dazus?

Atsakyti
Srove, laaaaabai ir gražus ir skaniai atrodantis tavo tortukas wub.gif ir tas kaspinas labai puošia tortą - kur jį gavai g.gif (gal jau kur rašei - matyt pražioplinus būsiu blush2.gif ) ir išvis visi tavo tortai tokie saviti ir originalūs, neabejotinai turi reikalingą gyslelę thumbup.gif

Neramuole, fainuolis tortukas, toks stilingas thumbup.gif Šaunuolė, turint omeny, kad net 4 ar tai 5 tortus padarei mirksiukas.gif galėjai bent vieną ir maišelį su babkėm atitempt - per daug nebūtų schmoll.gif juk krizė lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

as Sroves mandarinini esu isbandzius. Liuks tortas thumbup.gif reiks vel kada padaryt, o va, kaip tik grietineles turiu bigsmile.gif ir mandarinu konservuotu.

Ne i tema as truputi dabar... ax.gif Siandien buvau turguje, ir sausainiu skyriuj uzsukau. Yra berods triju gamintoju produkcija. Prie vienos eile kosmine, prie kitu dvieju beveik nera zmoniu. Galvoju kame reikalas. Ogi ten kur tos dvi pustustes del eiles, tai prekiauja zinomos imones produkcija, kur ieina visoki konservantai, sintetikos ir pan. O toj trecioj matyt kaimo moteriske iregistravus imone, nes parasyta, kad kaimas kakzoks Druskininkuose, ir kiekvienu sausainiu sudetis surasyta. Ir aisku be jokiu E, na naminiai kaip supratau visiskai. Tai aisku prsirikiavau i ta eile smile.gif uztai man visad ten tokie sausainiai buna skanus thumbup.gif ir tie mineti grybukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 08 09, 12:26)
srove koks skanutis tortukas atrodo  wub.gif  aciu receptuka bus ismeginta  mirksiukas.gif  o cia mano tortukas, oro pusle panaikinta, nuvestas i vieta, pasuktas visu grazumu i svecius  biggrin.gif  juodasis miskas, puosta meian mase

]

neramuole- labai puikui tortas, thumbup.gif toks elegantiskas ax.gif labai faina isdeja pastatyt torta ant veidrodzio.. cool.gif
Atsakyti
Mergaites jus šaunuolės thumbup.gif visu tortukai superiniai bigsmile.gif

Man net saviškį gėda dėti blush2.gif kepiau Mišelės tortą "Triufelis"...namuose šokolado mėgėjai, tai jau beveik sudorojom essen.gif

Tik foto nelabai kokybiška...dariau vakare rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
sapnavau sapnavau...o ka gi?gi RiMami lotuliukas.gif lotuliukas.gif nezinau kas ten nutiko pas Cipciuka,bet rimami bego,o cipciukas vijos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif RiMami spejo isokt i trulika,ale sijona pripaude durys lotuliukas.gif lotuliukas.gif o Cipciukas taip ir liko grumot kumsciu stotelej doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va jums ir sapnai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

cia toks linksmas off topic'as biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 09 rugpjūčio 2009 - 12:56