aš ir mergaitės už tai, kad rankų darbo produktas yra unikalus ir kaina turi būti atitinkama aš dėl to pati sau kleckus ir kepuos, man jie išeina tik skanūs bet savi o 6 lt tai jūs visos esat nuoširdžios ir darot iš dūšios, pergyvenat kaip tortas pasieks tašką B ir raunatės plaukus dėl oro pūslių, o kiek dar laiko reik praleist internete tobulinantis žodžiu viskąs turi būt suskaičiuota į samatą
QUOTE(davija @ 2009 08 08, 18:19)
aš ir mergaitės už tai, kad rankų darbo produktas yra unikalus ir kaina turi būti atitinkama aš dėl to pati sau kleckus ir kepuos, man jie išeina tik skanūs bet savi o 6 lt tai jūs visos esat nuoširdžios ir darot iš dūšios, pergyvenat kaip tortas pasieks tašką B ir raunatės plaukus dėl oro pūslių, o kiek dar laiko reik praleist internete tobulinantis žodžiu viskąs turi būt suskaičiuota į samatą
teisingai,internetas irgi turi atsipirkt
Na jeigu jau pradejot diskutuoti apie kainas tai ir aš paklausiu, o kaip jus maždaug apskaičiuojat kaina? Suskaičiuojat sąnaudas ir kiek už darbą pridedat?
Merginos labai reikia pagalbos žioplai kepėjai 0.75 oz 14 lt,- kox čia kiekis?
O kainos, skaudi tema, bet jei kas nori neaišku ko, tegul perka maximose ir kur kitus, pasimokiau, kai uošvenė užsakė tortą krikštynom, dukrytei mano 1kg kaina vos ne 40lt, patiko papuošimas, galiu pasakyti, buvo šleiva kreiva, o skonis nulinis.... Tai geriau sumokėsiu už naminį tiek pat, netokį gražų, bet žinau kad bus viskas iš gerų produktų.. Na bet kiekvieno reikalas, aš nesikuklinau kainos paprašydama, perpėjau iš karto.. Visų pirmą, juk čia darbas... Kaip galima sakyti, kad už tortą likęs uždarbis 6lt yra normalus?
O kainos, skaudi tema, bet jei kas nori neaišku ko, tegul perka maximose ir kur kitus, pasimokiau, kai uošvenė užsakė tortą krikštynom, dukrytei mano 1kg kaina vos ne 40lt, patiko papuošimas, galiu pasakyti, buvo šleiva kreiva, o skonis nulinis.... Tai geriau sumokėsiu už naminį tiek pat, netokį gražų, bet žinau kad bus viskas iš gerų produktų.. Na bet kiekvieno reikalas, aš nesikuklinau kainos paprašydama, perpėjau iš karto.. Visų pirmą, juk čia darbas... Kaip galima sakyti, kad už tortą likęs uždarbis 6lt yra normalus?
QUOTE(salexa @ 2009 08 08, 14:08)
Mergaites, turiu prasyma, kuri galetu man nupirkti ir atsiusti is urmo bazes dazu maistiniu visokiu rusiu, rugpjucio 26 mano dedes vestuves labai kuklios, bet noriu iskepti torta grazu ir dideli
Jeigu, kas galit parasykit man ar cia ar i az. Buciau beproto dekinga
zinok neturi dabar ta moterele ten dazu as klausiau, nu sake, gal gaus kazka kita sav.
As jums mergaites pritariu, nenorejau nustatyti kazkokios sumos, juk viskas priklauso nuo torto didzio ir jo isvaizdos Ir pati daug laiko islaidziu skaitinedama foruma ir visas cia aprasytas technologijas.. Na kadangi manau gaminti tortai dazniausiai buna giminems, tai ju ir savikaina nebuna didele...
Tiesiog netaip supratau viena zinute..
Dar norejau paklaust, nes siaip nezinau i kuria cia tema reiktu rasyt ..
Kur galmetu nusipirkti wilton antgali closed star tip koki didesni, per ebay nemoku, gal kaz galetu i a.z parasyt, nors mazdaug kaip is ten nusipirk.. Nes pirkti is arevitos tai antgalis 8 lt, o atsiuntimas nuo 23Lt , nu kaip uz metalo gabaliuka brangoka, kad ir kaip ir kokias imantrius papuosimus darytu.. O daugiau kur pirkti nzn.. Ziurejau pas aistuzle, nebuvo tokio...
Tiesiog netaip supratau viena zinute..
Dar norejau paklaust, nes siaip nezinau i kuria cia tema reiktu rasyt ..
Kur galmetu nusipirkti wilton antgali closed star tip koki didesni, per ebay nemoku, gal kaz galetu i a.z parasyt, nors mazdaug kaip is ten nusipirk.. Nes pirkti is arevitos tai antgalis 8 lt, o atsiuntimas nuo 23Lt , nu kaip uz metalo gabaliuka brangoka, kad ir kaip ir kokias imantrius papuosimus darytu.. O daugiau kur pirkti nzn.. Ziurejau pas aistuzle, nebuvo tokio...
Oi mergaites kokiu groziu prikepet Saunuolytes
As ir noriu pasisakyti del tortuku kainos, kadangi pati uzsiimu ne tik tortukais bet ir mezginiais, tai noriu pasakyti, kad saves nenuvertinkit, nes tada kiti nevertins jusu darbo
As ir noriu pasisakyti del tortuku kainos, kadangi pati uzsiimu ne tik tortukais bet ir mezginiais, tai noriu pasakyti, kad saves nenuvertinkit, nes tada kiti nevertins jusu darbo
domi,man rodos rugiagele uz savo antgaliu rinkini 24 daliu lyg mokejo apie 70 ar 80 lt su visu atsiuntimu,tikslaiu manau ji kaina pakomentuot gali,as nebepamenu tiksliai,jei ka rasyk i az
QUOTE(Domi95 @ 2009 08 08, 21:25)
Per eBay jeigu nori pirkti, tai reikia būti užsiregistravus eBay, panašiai kaip SM. Turi ten savo sąskaitą "account", nick'ą ir kai jau ką nupirkusi esi ir susimokėjusi, tada jau ir reitingą.
Dar, kad galėtum mokėti ne banko pavedimu (tarptautinis banko pavedimas kainuoja 25 eurus pradžiai), reikia turėti savo sąskaitą PayPal sistemoje. Irgi registruojies panašiai kaip SM, tik nick'ą atstoja Tavo email adresas. PayPal'u mokėti yra gerai todėl, kad jeigu pardavėjas dėl kokios nors priežasties neišsiunčia prekės, arba ji dingsta pakeliui, pareiški pretenziją ir tuomet grąžina pinigus. O jau pardavėjo reikalas, kaip jis išsiaiškins, kur ta prekė dingo.
Daugiau apie tuos niuansus galima sužinoti čia pat, forume, subforumo "internetinės parduotuvės" temose.
QUOTE(Srove @ 2009 08 08, 23:09)
Kepiau vel ir vel mandarina , jis jau man taip atsibodo , http://img37.imagesh...33/dsc08491.jpg[/img][/url]
koks fainas
ir žinai.. dafai čia su Cipciuku nepūskit vienos dūdelės - maždaug - jau kaip man atsibodo tie tortai, visokie kempiniukai, mandarinai : Džiaukitės, kad ne po šešis litus už tai gaunat
pasakyk, prašau, kur tuos lėktuvus gavai
aš + lėktuvai = KM.
QUOTE(naitas @ 2009 08 08, 22:16)
koks fainas
ir žinai.. dafai čia su Cipciuku nepūskit vienos dūdelės - maždaug - jau kaip man atsibodo tie tortai, visokie kempiniukai, mandarinai : Džiaukitės, kad ne po šešis litus už tai gaunat
aš + lėktuvai = KM.
aš + lėktuvai = KM.
Nu gerai ne sesis, visa desimt Jazau begu kaimynu namas dega