Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

labas rytas, net nezinau kaip atsigaut nuo patirto soko bigsmile.gif mergaites super, visu tortukai labai saunus thumbup.gif migle79 zverelius lipini is paveiksliuko ar turi step by step kaip nulipint bigsmile.gif Cypciuko tortukas dvelkia prabanga, taip grazu ir kruopstu, dekui uz patarimus del beze ir lapeliu kita kart ir as busiu gudresne, rugiagele sakiau nereikai taip jaudintis puikiai payko thumbup.gif as irgi visa savaite dirbau o parodyt nera ka, sukonstravau tris pinigu maiselius bet kadangi jie panasus i jau rodytus tai net nekeliu,siandien baigsiu puost dar viena tortuka, uzsakoe norejo net papuosto padeklo ziuresiu kas man cia gausis jei kas mestelsiu foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(33dance @ 2009 08 08, 11:12)
Sveikutės, labai jau gražūs jusų tortai. Man iki jūsų labai toli 4u.gif Darau tik sau, bet paprašė bendradarbė padaryti tortą su bananais ir maskapone. Gavosi jis man 2,1 kg. Puošiau grietinėle ir cukrinės masės gėlytėmis. Suskaičiavau produktus ir man gavosi, kad išleidau apie 35Lt, plius pirkau kartono dėžutei 3,5 lt. Be vandens ir elektros sąnaudų išėjo nemaža suma. Aš paėmiau iš jos po 23 Lt už 1 kg ir gavosi tik 48Lt. Labai mažas uždarbis, ar aš per mažai paprašiau?

Labai geras klausimas thumbup.gif
Na, bandau suskaičiuot tuos 35 litus. Maskarpone brangiai kainuoja.. negi dėjai du indelius? Grietinėlės irgi du indelius didelius? Gėlytės gal nedaug kainuoja... bananai?..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 08, 11:17)
Labai geras klausimas  thumbup.gif
Na, bandau suskaičiuot tuos 35 litus. Maskarpone brangiai kainuoja.. negi dėjai du indelius? Grietinėlės irgi du indelius didelius? Gėlytės gal nedaug kainuoja... bananai?..

Biskvitas pie 5Lt, grietinėlė4lt, maskarponė 6Lt, šokoladas 2.5, bananai 3.2, brendis 2lt, citrina, cukrus, vanilinas dar apie 2Lt, biskvitų sulaistymui brendis 2Lt, padengimas grietinėlė 4Lt, priedai 0.5Lt, gėlytės apie 3Lt.
Atsakyti
o jau groziu prikepet mergaites bigsmile.gif ,visoms po 4u.gif ,labai grazus ir ispudingi tortai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(33dance @ 2009 08 08, 11:28)
Biskvitas pie 5Lt, grietinėlė4lt, maskarponė 6Lt, šokoladas 2.5, bananai 3.2, brendis 2lt, citrina, cukrus, vanilinas dar apie 2Lt, biskvitų sulaistymui brendis 2Lt, padengimas grietinėlė 4Lt, priedai 0.5Lt, gėlytės apie 3Lt.

aha, kai viską suskaičiuoji, tai ir gaunasi suma.
ar ne per mažai paprašei, tai manau, priklauso nuo to, ar nori tiesiog padėti bendradarbei, ar nori plėsti savo klientų ratą. Šiaip tai paėmus, ir taip atrodo, kad daug yra 48 litus mokėti už tortą. Kaip visada, brangu pirkti, pigu parduot.

Tikėkimės, kad pasidalins savo patirtimi tos, kurios jau praėję šiuos kelius.

Aš irgi esu buvusi Tavo situacijoj blush2.gif . Irgi bendradarbė paprašė iškepti, bet ne tortą, grybukų. Tai kepiau vieną dieną, kitą dieną tepiau glajum ir džiovinau. Žodžiu, dirbau vos ne tris dienas. Ir paprašiau už beveik 100 grybukų 20 litų. Vyras durne vadino rolleyes.gif
Betgi jie ir negali daugiau kainuoti, mano supratimu...
Tai tiek iš mano asmeninės prekybos patirties.
Atsakyti
Cipsiuk,wiwi kokie groziai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
JOLKA999 koks mielas akiai tas ruzavas tortukas wub.gif

rutyte11 visai nesimato to itrukimo, o suniukas simpatiskas toks smile.gif

Cipciuk koks didelis tortas bigsmile.gif o rozes ir lapeliai laaabai jau skaniai atrodo rolleyes.gif

wiwi tikrai, krepseliskaip tikras thumbup.gif

Srove i soliariuma papuliai nejo, nes bijau, kad paskui silikonas neistirptu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazin ar cukrine mase apdengtas tortas, stovedamas dvi val.masinoj neaptirps? Cia kalbama apie siandiena g.gif
Atsakyti
QUOTE(33dance @ 2009 08 08, 10:12)
Sveikutės, labai jau gražūs jusų tortai. Man iki jūsų labai toli 4u.gif Darau tik sau, bet paprašė bendradarbė padaryti tortą su bananais ir maskapone. Gavosi jis man 2,1 kg. Puošiau grietinėle ir cukrinės masės gėlytėmis. Suskaičiavau produktus ir man gavosi, kad išleidau apie 35Lt, plius pirkau kartono dėžutei 3,5 lt. Be vandens ir elektros sąnaudų išėjo nemaža suma. Aš paėmiau iš jos po 23 Lt už 1 kg ir gavosi tik 48Lt. Labai mažas uždarbis, ar aš per mažai paprašiau?

blink.gif Joooooooooooo....pardėse marskaponės torto 1 kg. kainuoja apie 40 litus .......
Pasiskaičiuok ką išleidi produktams ( viską ---vanduo , elektra , dujos ) .....ir plius imi už darbas , o va čia jau ......kiekviena šeimininkė pati įvertina savo darbą .....pas tave 2,1 kg. po 23 litus ---viso 48 - 35 produktai = 13 lt....iš jų atimk dėžutę 3,50 = 9,50 .....iš jų vandenį , elektrą ( ar dujas ) ...na kiek galėtų būti g.gif ....3 litai ...viso liko 6,50 litų.....gal iškeptum ir man tortuką ?....tu savo darbą įvertinai 6,50 litais ..... doh.gif

Rugiagele , neaptirps , nepergyvenk , be to tai tave nelabai turėtų jaudinti .....kam dariai tortą , turėtu pasirūpinti jo saugumu , ( kondicionierius mašinoje , spec. šaldomi įdėkliukai į torto dėžę ...tai jau jų rūpestis , tu atiduodi tortą sveiką , šviežią , o kaip jį davežti iki vietos tai jau savininkų išmislas mirksiukas.gif .

Nenusivertinkite savęs mergaitės , juk vistik namų darbo tortai ....bet ir saiką turėti taip pat reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 08 rugpjūčio 2009 - 11:50
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 07, 07:54)

Štai vakar sukonstruoti  ....dvynukių krikštynoms , prašė dauk smulkių į bordavumą rožyčių - tokios bus ant suknučių .
Apatinis "Ananasinis " , viršutinis " Morenginis - saldukas " , puošta beze , bateliai cukrinės masės , iš pastilažo nelaikė formos , man ji tam netinkama  schmoll.gif

nerealiai grazuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites,turiu beda,usimaniau padaryt Cypsiuko tortui uzklota,nu lyg dariau pagal receptura,bet man nesigavo,pries mane vis dar bliudas su beveik pusantro kilo cukraus pudra,vienu kiausinio baltymu 2 saukstais aliejaus ir zelatina,nu ir vis dar reikalauja pudros ta kose,ytariu kad jau reiks ta mest lauk,galvoju kad i zelatina vandens per dauk pripyliau,tai jus ma pasakykit i sauksta zelatinos kiek vandens reikia pilti,ir ar galiu isgelbeti dar ta savo kose verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridake @ 2009 08 08, 13:07)
Laba diena mergaites,turiu beda,usimaniau padaryt Cypsiuko  tortui uzklota,nu lyg dariau pagal receptura,bet man nesigavo,pries mane vis dar bliudas su beveik pusantro kilo cukraus pudra,vienu kiausinio baltymu 2 saukstais aliejaus ir zelatina,nu ir vis dar reikalauja pudros ta kose,ytariu kad jau reiks ta mest lauk,galvoju kad i zelatina vandens per dauk pripyliau,tai jus ma pasakykit i sauksta zelatinos kiek vandens reikia pilti,ir ar galiu isgelbeti dar ta savo kose verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

zinok man irgi daug reikalavo pudros ,nezinau tik kodel,bet kai jau mase buvo netaip limpanti prie ranku dejua i krepsely ir brandinau para,o paskui man ji trupet pradejo,gali but del to kad perdaug pudros buvo,bet kad dejau tos pudros tiek kad nebutu tokia lipni prie ranku,taigi paskui turejau beda kaip minejau ,kad ji man trupejo kaip velnias,tai gelbejau as ja,pasidariau dar zelatinos,
tai tau sunku ka patart nes man buvo tas pats man ji reikalavo vis dar pudros,o paskui kaip matai pastovejo ir pasirode kad perdaug jos pridejau,tai nezinau gal kokia profe atsakys,gal ta mase ir turi but lipsni ir ji tik pastovejus pasidaro elastingesne ,na nezinau doh.gif
Atsakyti