Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 08, 01:25)

kokie visai fainuoliai gaunasi lapukai iš beze pro spec. atgaliuką ....labai patogu , kai neturi pasidarius lapukų , ar spalvos reikia kokios kitokios negu turi pasidariusi , ar tiesiog tingi juos daryti  rolleyes.gif  blush2.gif

o jau torto grozis bigsmile.gif o tai ir rozytes padarytos is kremo per spec antgali? ;abai grazu smile.gif
Atsakyti
cypsiuk bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif

liusii,rozes is sokolado,tik lapeliai is bezo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 08, 01:32)

liusii,rozes is sokolado,tik lapeliai is bezo ax.gif

as maciau per youtube kaip daro is kremo per antgali rozes tai tokios grazios gaunasi biggrin.gif bet ten jau moket labai reikia matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 08, 00:26)
cipciuk,tortas tai nerealus thumbup.gif  thumbup.gif  ale jau fotkes,kaip akis edaaa doh.gif  verysad.gif  kazkas ni to su tuo fotiku g.gif  schmoll.gif

Nu unsure.gif , šakės unsure.gif , ką aš tau sakiau , ar aš kažką nuspaudusi g.gif .....ir kaip dabar atstatyti ....nemoku doh.gif .....ar aš ten tą užrašą kai dedu taip pasidaro ?...einu per kitur įkelsiu , kiba tas photobuketas čia kaltas bus ..... blink.gif......vistiek tas pats šū..... doh.gif ....nešiu į foto pardę , lai nustato , bu parodijos gaunasi verysad.gif .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 08 rugpjūčio 2009 - 00:51
Rugiagele, tortas ohoho koks fainas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif laaaaabai dailiai viskas atrodo, lygumėlis super thumbup.gif tiiikrai neatrodo kad pirmą kart su mase tortą puošei lotuliukas.gif

eglejk, fantastiški tortai bigsmile.gif vienas už kitą gražesni ir laaabai įdomūs visi thumb_yello.gif

Cipciuk, padirbėjot kaip reikiant šiandien bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tortai visi tokie galingi šios dienos bigsmile.gif Paskutinis laaaaaabai toks šiltas thumbup.gif ir labai labai gražus wub.gif rožytės ir lapukai swoon.gif nuostabu

Jolka, tavo ružavas, kaip rožinė svajonė wub.gif gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 08 rugpjūčio 2009 - 01:16
Aciu merginos uz ivertinima 4u.gif
RUTYTE11[COLOR=deeppink],labai mielas totukas wub.gif
JOLKA999[COLOR=deeppink] ,grazu,neperkrauta thumbup.gif .O tie gyvuneliai tavo darbas ar fabricnas reikalas? Jei tavo,tai is kokios jie mases,nes labai jau dailus?
EGLEJK[COLOR=deeppink] Laaaabai grazu,o tas buteliukas tai ispudyngas bigsmile.gif thumbup.gif
CIPCIUK[COLOR=deeppink] Kaip visada nepriekaistigai. Nuostabu bigsmile.gif
O dabar atnesu as savo pintine su sleiva kreiva rankenelia doh.gif doh.gif karsta.gif
Viduje napaliona,puosta saldainiu mase(kaip visada,kitas dar bijau bandyti)
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
wiwi, aš apakus user posted image krepšiukas atrodo kaip tikras blink.gif stovintis savo vietoje šalia vazonėlio ir puošiantis virtuvę bigsmile.gif nu dar reik atsitokėt, kad suvokčiau, kad ten tortas lotuliukas.gif Fantastiškas darbas first.gif rožytės, servetėlė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
cipciuk nu ir tortas,toks prabangus smile.gif
wiwi ta pintine nors imk ir neskis biggrin.gif tokia tikroviska
Atsakyti
wiwi....................ir aš kaip RiMami....user posted imageuser posted image....stovi sau krepšikas , nė į galvą nešautų , kad valgomas doh.gif .

Atsakyti
Labas iš ryto, mielosios 4u.gif
pirmas reikalas - apvizituoti Jūsų nuostabiausius darbelius wub.gif

QUOTE(Liusii @ 2009 08 08, 00:21)
aha toks  drinks_cheers.gif nu pas mane dugnas lygus  g.gif niekas nesiubuoja 

Tu gerai apžiūrėk.. negi tikrai tas dugnas pas Tave lygutėlis unsure.gif Nes pas mane tai lengvai išgaubtas... Gatavam torui nemaišo, bet va kai pradedu tepti, tai trukdo tas siūbavimas...

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 08, 01:25)
Na va , paskutinis ...šiandien  doh.gif .....tortukas 60 - mečiui , tokios spalvos prašė , tiksliau sakė iš vis nepuošti  unsure.gif , nu kur gi aš nepuošiu , toks malonumas  .

Viduje tradiciškai - " Medutis " , puošta beze , rožytės šokoladinės , ir va iš arčiau parodysiu , kokie visai fainuoliai gaunasi lapukai iš beze pro spec. atgaliuką ....labai patogu , kai neturi pasidarius lapukų , ar spalvos reikia kokios kitokios negu turi pasidariusi , ar tiesiog tingi juos daryti

labai gražus wub.gif
Ką pastebėjau.. tai, kad:
1. Cipciuko nuotraukos ryškesnės pasidarė. Ir tas man labai patinka. Vos ne studijinės thumbup.gif
2. ir Cipciukas jau amerikoniškų gudrybių prisigaudė bigsmile.gif su tais lapeliais thumbup.gif

QUOTE(mmergyte @ 2009 08 08, 01:26)
cipciuk,tortas tai nerealus thumbup.gif  thumbup.gif  ale jau fotkes,kaip akis edaaa doh.gif kazkas ni to su tuo fotiku

na, su Tavim nepasiginčysi.. Bet man tai akių neėda.. Gal tamstos televyzoooorius nureguliuotas su kontrastais ir ryškumu rolleyes.gif

QUOTE(wiwi @ 2009 08 08, 06:01)
O dabar atnesu as savo pintine su sleiva kreiva rankenelia

Labai dailus krepšiukas. O ta skepetikė-ne-skepetikė wub.gif
Priminei man mokyklą, kai reikdavo kokią tai servetikę mereškuot per darbų pamokėles, kokiai žiežulai prižiūrint mad.gif

ir dar.. ar galėčiau pasiskolinti iš Tavęs tą vąšelį, kur sunėrei pintinėlę. blush2.gif nu labai dailus "nėrimas" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 08, 10:03)
na, su Tavim nepasiginčysi.. Bet man tai akių neėda.. Gal tamstos televyzoooorius nureguliuotas su kontrastais ir ryškumu  rolleyes.gif

jei estu visi taip paveiksliukai,as irgi taip galvociau g.gif ale ne... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 08 rugpjūčio 2009 - 09:06
Sveikutės, labai jau gražūs jusų tortai. Man iki jūsų labai toli 4u.gif Darau tik sau, bet paprašė bendradarbė padaryti tortą su bananais ir maskapone. Gavosi jis man 2,1 kg. Puošiau grietinėle ir cukrinės masės gėlytėmis. Suskaičiavau produktus ir man gavosi, kad išleidau apie 35Lt, plius pirkau kartono dėžutei 3,5 lt. Be vandens ir elektros sąnaudų išėjo nemaža suma. Aš paėmiau iš jos po 23 Lt už 1 kg ir gavosi tik 48Lt. Labai mažas uždarbis, ar aš per mažai paprašiau?
Atsakyti