Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 07, 08:54)
Kepu , tepu , lipdau , dasikalu  doh.gif
Vakaria laukite tęsinio  .

Darbai superiniai thumbup.gif wub.gif , po tokiu darbu ir paskutinis zodis ne griekas, tik das nubraukiam, ikalu paliekam lotuliukas.gif

QUOTE(jurgitasta @ 2009 08 07, 10:01)
Pasirodau ir as savo pirmaji blyna. Niekad nepuosiau tortu, bet paziurejau ir uzsikabinau.                                                                                                                                                                                                                                                   

Virusas veikia thumbup.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 07, 12:08)

Bijau dabar kolkas eit i virtuve, kad nerasciau vietoj torto, pliurzos  doh.gif tada tai uz savo veiksmus neatsakau  doh.gif
Kam cia daugiausiai kliutu? lotuliukas.gif
Pirma karta dengiau Meian mase, ir tiesa sakant visai patenkinamai gavosi mano akim ziurint.

Geras akis turi Rugiagele thumbup.gif

QUOTE(eglejk @ 2009 08 07, 14:23)
na ir paskutinis tas nelaimelis su grietines pertepimu, papuliai  biggrin.gif

Tavo papuliams i soliariuma laikas, zavingi, kaip ir kiti kuriniai wub.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 07, 17:05)

medutis mazai mergaitei puostas grietinele.

Tikrai labai siltas tortukas wub.gif

Atsakyti
Cipciuk, tortai labai gražūs, bet laukiam ir kitų! hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 07, 16:35)
*Tu tų pelių.. na, ne griuvančių, bet graužiančių tai tikrai... gaudai mintį?  mirksiukas.gif
**jeigu pirmą dieną gerai minkėsi, o antrą dieną jau trupėjo, vadinasi, IŠDŽIOVINAI tą masę. Ką čia Tau patarus  g.gif  gal pašildyk mikrobangėj 10 - 15 sek ir perminkyk, rankas patrindama arba sviestu, arba pavilgydama geru aliejumi arba glicerinu VIDINIAM naudojimui.
Kitą kartą masę vyniok, gerai suvyniok, į maistinę plėvelę. Prieš naudodama, šiek tiek pašildyk, arba atminkyk.

*gaudau gaudau lotuliukas.gif
** atrodo labai sandariai laikiau, bet ..nu nežinau nežinau g.gif Uždengiau aš tą tortą vargais negalais, kitą kartą iškart dengsiu, bus rami galva. Svečiams skani ta masė pasirodė biggrin.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 07, 17:05)
medutis mazai mergaitei puostas grietinele.

Labai šiltas tortukas wub.gif O jau raidelių gražumas, čia jos pirktinės, valgomos bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 08 07, 18:59)
nu ten kur indai palstmasiniai, duonines ir pan  mirksiukas.gif kainavo rodos 22 lt  g.gif

toks?
user posted image

jame laikau medaus torto lakštelius.
Kas man jame nepatinka? Kad dugnas yra lengvai išlenktas, tai kai padedu pirmą medaus lakštelį, jis tiesiog siūbuoja ant to dugno doh.gif
kas patinka? tai kad šonuose dvejose vietose susineria lengvai su dugnu, tai šiek tiek saugumo priduoda. Ir gana aukštas, tai nebijo vieno aukšto tortas dangčio.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 07, 19:44)
naitas...dar vienas tavo komentaras šiandien ir mano puslė liks visiškai tuščia , kaip saharos dykuma [img]

unsure.gif

QUOTE(Povila$ @ 2009 08 07, 21:01)
Cipciuk, tortai labai gražūs, bet laukiam ir kitų! hihihi.gif

ant tuščios pūslės gal rizikinga unsure.gif anot Srovė, reik įkalt bigsmile.gif
Atsakyti
Nesu dvieju dienu darbo torta doh.gif
nesiseke man su juo virsutine torto mase suplyso doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 07, 20:26)
unsure.gif
ant tuščios pūslės gal rizikinga  unsure.gif  anot Srovė, reik įkalt bigsmile.gif

naitas...ko taip nustebai , nu tiek kvatoju iš tavo komentarų ( čia apie peles , rugiageles ) , kad į tuli....nespėju bėgioti doh.gif .

Tuoj , skruzdelyną iškepsiu ir ikalsiu , darbai šią savaitę baigti alc.gif.....ui , meluoju unsure.gif - sekmadienį jau vėl kepu - meškiną tongue.gif .

rutyte11...koks dailutis wub.gif , o šuniukas koks mielas , mat jį bala tą sutrūkimą irnesakyk.gif ...visa kitą jį atperka .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 07 rugpjūčio 2009 - 20:09
permeciau kelis lapus,nu ir tortu groziai ,visos saunuoles,o kai prisiskaiciau komentaru tai nors nuotaika pasikeliau,jus cia pavarot moteros thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
cipciuk, vis jusu nepagaunu,kaip manot ar dazai bus parvyke apie 17 diena rugpjucio,paimciau is kauno vilnietems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padima: 07 rugpjūčio 2009 - 20:35
Šuniukas labai dailutis wub.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 07, 22:07)
Tuoj , skruzdelyną iškepsiu ir ikalsiu , darbai šią savaitę baigti  alc.gif.....ui , meluoju  unsure.gif  - sekmadienį jau vėl kepu - meškiną  tongue.gif .

Širdele, šiandien yra tik penktadienis. Be to, pilnatis.
Dar įgrius per duris koks nors tėtis-alimentininkas, kris ant kelių ir maldaus ką nors sumeistrauti per valandą, nes vaiko gimtadinienis buvo vakar.
Atsakyti
JOLKA999, fainuoliai tortukai thumbup.gif Figūrėlės labai mielos rolleyes.gif O kaip užrašą padarei (ten,kur Augustei), irgi grietinėle?

rugiagele26, labai dailus tortas. Nieko jame neptrūksta, viskas savo vietoje. Nepasakysi, kad pirmą kartą dengei mase, viskas ok 4u.gif

eglejk, tikra darbštuolė. Visi tortas labai originalūs thumbup.gif Batukai labai faini thumbup.gif

Cipciuk, ačiū už patarimą dėl drėgno peilio dengiant tortą beze. Man tai irgi labai aktualu 4u.gif

rutyte11, fainas šuniukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 07 rugpjūčio 2009 - 22:11
QUOTE(naitas @ 2009 08 07, 21:26)
toks?
user posted image

jame laikau medaus torto lakštelius.
Kas man jame nepatinka? Kad dugnas yra lengvai išlenktas, tai kai padedu pirmą medaus lakštelį, jis tiesiog siūbuoja ant to dugno  doh.gif
kas patinka? tai kad šonuose dvejose vietose susineria lengvai su dugnu, tai šiek tiek saugumo priduoda. Ir gana aukštas, tai nebijo vieno aukšto tortas dangčio.

aha toks drinks_cheers.gif nu pas mane dugnas lygus g.gif niekas nesiubuoja schmoll.gif
Atsakyti
padima...nežinau schmoll.gif ...jei tik bus tuoj duodu signalą .

Na va , paskutinis ...šiandien doh.gif .....tortukas 60 - mečiui , tokios spalvos prašė , tiksliau sakė iš vis nepuošti unsure.gif , nu kur gi aš nepuošiu , toks malonumas doh.gif lotuliukas.gif .

Viduje tradiciškai - " Medutis " , puošta beze , rožytės šokoladinės , ir va iš arčiau parodysiu , kokie visai fainuoliai gaunasi lapukai iš beze pro spec. atgaliuką ....labai patogu , kai neturi pasidarius lapukų , ar spalvos reikia kokios kitokios negu turi pasidariusi , ar tiesiog tingi juos daryti rolleyes.gif blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
cipciuk,tortas tai nerealus thumbup.gif thumbup.gif ale jau fotkes,kaip akis edaaa doh.gif verysad.gif kazkas ni to su tuo fotiku g.gif schmoll.gif
Atsakyti