Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eglejk @ 2009 08 07, 15:23)
na, nesu savo praktiskai vakar dienos darba, doh.gif  )

aš tai būčiau dirbus savaitikę doh.gif
žinai, tie papuliai, tai prisiekiu, TIKRA natūralia liemenėle pridengti bigsmile.gif . Jau taip tikroviškai išgautas nėriniukas rolleyes.gif thumbup.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 07, 15:47)
..kartais net lauki tovo komentaro , plaučius prasivalai , vis į sveikatą  mirksiukas.gif .

ačiū už gerą žodį notworthy.gif

įsivaizduoju, kad prašo visokių užrašų...bet juos išpildyti taip, kad akis džiaugtųsi - tai labai sudėtingas darbas. rolleyes.gif

Tai Cipciukas, laukiam tolimesnio grožio. Šiandien gi penktadienis. Gal ir Meian atneš ką parodyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 07, 08:54)
Labutis mergikės , negalvokite , kad lodoraiuju  vacation1.gif

Davai išduokit kur peles griūvančias gaunat bigsmile.gif Apakus, jau taip gražu, taip gražu wub.gif Iš kur tiek kantrybės pas Jus g.gif bigsmile.gif

rugiagele26 labai llabai gražus man nieko netrūksta thumbup.gif

QUOTE(eglejk @ 2009 08 07, 14:23)
na, nesu savo praktiskai vakar dienos darba,nes pries tai diena tik lakstelius sugebejau issikepti  doh.gif  tas grietines "kremas" sugadino visus planus.

Dar pelių prašom bigsmile.gif Jau tos dėžutės, tai iš viso be žodžių wub.gif

Žinot, aš iš jūsų ne patarimų norėčiau ar dažų pirkti, o kantrybės kokius 5 viedrus, jei galima doh.gif

Dariau pinigų maišą si Meian mase, tai labai gailiuosi, kad neiškart dengiau, nes kitą dieną ji man sunkiai mainkėsi, ir dažus kitą kartą dėsiu su cukraus pudra. Ir kitą dieną trapi jau buvoi, turbūt padauginau cukraus pudros, nors tik apie 400g sudėjau. Kitą kartą gal geriau gausis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupainga: 07 rugpjūčio 2009 - 15:18
QUOTE(pupainga @ 2009 08 07, 17:17)
Davai išduokit kur peles griūvančias gaunat bigsmile.gif  Apakus, jau taip gražu, taip gražu wub.gif  Iš kur tiek kantrybės pas Jus g.gif  bigsmile.gif

rugiagele26 labai llabai gražus man nieko netrūksta thumbup.gif
Dar pelių prašom bigsmile.gif   Jau tos dėžutės, tai iš viso be žodžių wub.gif 

nežinai iš kur gaut pelių, žiurkių? Aš Tau pasakysiu topsecret.gif pasakyk ką nors "ne į temą" apie rugiagėlė26 tortus.. gausi Tu tų pelių.. na, ne griuvančių, bet graužiančių tai tikrai... gaudai mintį? mirksiukas.gif

QUOTE(pupainga @ 2009 08 07, 17:17)
Dariau pinigų maišą si Meian mase, tai labai gailiuosi, kad neiškart dengiau, nes kitą dieną ji man sunkiai mainkėsi, ir dažus kitą kartą dėsiu su cukraus pudra. Ir kitą dieną trapi jau buvoi, turbūt padauginau cukraus pudros, nors tik apie 400g sudėjau. Kitą kartą gal geriau gausis

jeigu pirmą dieną gerai minkėsi, o antrą dieną jau trupėjo, vadinasi, IŠDŽIOVINAI tą masę. Ką čia Tau patarus g.gif gal pašildyk mikrobangėj 10 - 15 sek ir perminkyk, rankas patrindama arba sviestu, arba pavilgydama geru aliejumi arba glicerinu VIDINIAM naudojimui.
Kitą kartą masę vyniok, gerai suvyniok, į maistinę plėvelę. Prieš naudodama, šiek tiek pašildyk, arba atminkyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 07 rugpjūčio 2009 - 15:37
QUOTE(naitas @ 2009 08 07, 16:35)
nežinai iš kur gaut pelių, žiurkių? Aš Tau pasakysiu topsecret.gif pasakyk ką nors "ne į temą" apie rugiagėlė26 tortus.. gausi Tu tų pelių.. na, ne griuvančių, bet graužiančių tai tikrai... gaudai mintį?  mirksiukas.gif
jeigu pirmą dieną gerai minkėsi, o antrą dieną jau trupėjo, vadinasi, IŠDŽIOVINAI tą masę. Ką čia Tau patarus  g.gif  gal pašildyk mikrobangėj 10 - 15 sek ir perminkyk, rankas patrindama arba sviestu, arba pavilgydama geru aliejumi arba glicerinu VIDINIAM naudojimui.
Kitą kartą masę vyniok, gerai suvyniok, į maistinę plėvelę. Prieš naudodama, šiek tiek pašildyk, arba atminkyk.

Oij, naitai, tu su tu pelem lotuliukas.gif tai gal visos ir bijot pasakyt ka blogesnio apie torta, kad pelem neuzsiundyciau lotuliukas.gif va jums pelyte user posted image
Atsakyti
aciu uz grazius zodzius jums visoms 4u.gif

QUOTE(pupainga @ 2009 08 07, 16:17)

Man ir karta ta mase baisiai trupejo, bet net nezinau kodel schmoll.gif
as dabar pasiruosiu tamase, issikocioju ir uzdengiu ir kuo puikiausiai viskas laikosi wink.gif
Atsakyti
user posted image
medutis mazai mergaitei puostas grietinele.
Atsakyti
Rugiagele26,labai dailiai padarei tortuka,nieko netruksta,nieko per daug,bent jau man tai pats tas thumbup.gif
eglejk,pas tave tortu gaminimo fabrikelis???Grazus torciukai,kaladeles ypac patiko,ir papuliai geruliai,gero dydzio papuliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 07, 17:08)
eglejk,pas tave tortu gaminimo fabrikelis???Grazus torciukai,kaladeles ypac patiko,ir papuliai geruliai,gero dydzio papuliai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aga, vakar buvo visas fabrikas biggrin.gif o papuliai beveik kaip pamelos anderson lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 08 06, 22:28)
as tai pirkau deze tortui vezti Maximoj plastmasine, uzsidaro nu labai faina ir daugkartinio naudojimo  biggrin.gif

Reikes paieškoti...smile.gif gal prisimeni kuriame skyriuje radai? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 07, 17:05)
user posted image
medutis mazai mergaitei puostas grietinele.

thumbup.gif Labai mielas medutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(secondsun @ 2009 08 07, 18:51)
Reikes paieškoti...smile.gif gal prisimeni kuriame skyriuje radai?  ax.gif

nu ten kur indai palstmasiniai, duonines ir pan mirksiukas.gif kainavo rodos 22 lt g.gif

visu tortai labai grazuciai ir atrodo skanussssssssssssssssssss bigsmile.gif
Atsakyti
naitas...dar vienas tavo komentaras šiandien ir mano puslė liks visiškai tuščia , kaip saharos dykuma user posted image .

JOLKA999................ wub.gif wub.gif .....tortas švelnuko įsikūnijimas bigsmile.gif .

pupaiga...duočiau viedriuką , ale žiūriu , kad tie viedrai pas mane pačią tuštėja po truputi doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 07 rugpjūčio 2009 - 17:45
JOLKA999.. labai wub.gif tortukas
Atsakyti