Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2009 08 07, 12:55)

Bet prašau mane suprasti teisingai - man tiesiog įdomu - kodėl užsakovai rašo ant tortų vardus ir progas? "Pupuliuko krikštynos".. Na, kas valgys tortą, tai jau ir taip žinos, kad baliavoja krikštynose.. ar būna kas nežino?  unsure.gif alzheimerių vakarėlis?  unsure.gif

tiesa, dar nemačiau tokio užrašo ant torto - "X ir Y vestuvės"  bigsmile.gif .. arba, na, čia liūdniau, "X laidotuvės".

vsio, išeinu...  cool.gif

Atvirai pasakius, as uzrasu ant torto irgi nemegstu. Juolab dar kai skaicius uzrasyt reikia, tada jau atrodo, kad primenama, kiek metu. As uzrasu nedeciau, bet kad papraso blink.gif
Atsakyti
as tai manau,kad deda del to,kad nuotraukose atsimintu ka svente lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu mazu vis toki pat torta uzsakineja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 07, 14:09)
as tai manau,kad deda del to,kad nuotraukose atsimintu ka svente lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu mazu vis toki pat torta uzsakineja lotuliukas.gif

ačiū, pradedu įkirsti problemą rolleyes.gif
Atsakyti
wiwi koks ispudingas kaspinas ant dezutes bigsmile.gif

rodos, vasara krikstynu metas rugiagele26, cipciuk tortukai nuostabus thumbup.gif o tas kempiniukas koks linksmas,labai nuotaika keliantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 07, 09:55)

Bet prašau mane suprasti teisingai - man tiesiog įdomu - kodėl užsakovai rašo ant tortų vardus ir progas? "Pupuliuko krikštynos".. Na, kas valgys tortą, tai jau ir taip žinos, kad baliavoja krikštynose.. ar būna kas nežino?  unsure.gif alzheimerių vakarėlis?  unsure.gif

tiesa, dar nemačiau tokio užrašo ant torto - "X ir Y vestuvės"  bigsmile.gif .. arba, na, čia liūdniau, "X laidotuvės".

o as manau, kad tiesiog tada tortas yra iasmenintas, jeigu taip galima pavadinti ax.gif kad ne siaip nupirktas is parduotuves, o uzsakytas ir skirtas butent tai progai ir butent tam zmogui mirksiukas.gif

Cipciuk, tai cia tas kempiniukas, del kurio taip vargot bigsmile.gif bigsmile.gif Nu fainuolis labai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, nesu savo praktiskai vakar dienos darba,nes pries tai diena tik lakstelius sugebejau issikepti doh.gif tas grietines "kremas" sugadino visus planus.

pirmasis medutis, skirtas krikstynoms, dengtas Meian mase, papaisytas aisingu, beteliai is keksiuku apdengtu aisingu, krokodilas is dengimo mases rolleyes.gif

DIDESNE KALADELIU FOTO

Kita kaladeliu foto

o stai cia gerimu parduotuves vieneriu metuku gimtadieniui skirtas kepinys tongue.gif
viduje medutis, dengtas Meian mase, paskui nudazyta, prikringeliuota aisingo ir naturalnos vynuoges, aplietos tortine zele (su ja irgi patyriau fiasko doh.gif )

DIDESNE BUTELIO FOTO

Kita butelio foto

na ir paskutinis tas nelaimelis su grietines pertepimu, papuliai biggrin.gif
viduje medutis, dengtas ta pacia mase, toliau aisingas, spenialiai sokoladiniai, gelytes ir lapeliai cukriniai.

DIDESNE PAPULIU FOTO

nu blyn, ikeliau visas foto paeiliui, tvarkingai, o cia kazkokia sumaistis pasidare, na bet gal nieko tokio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 07 rugpjūčio 2009 - 13:25
aciu cypsiuk,o as ta peili nuvaliau sausai blush2.gif galvojau ka negalima dregnu biggrin.gif greitu laiku patikrinsim ta varianta ax.gif siaip man visai patinka puosti bezu....tik eina pyktis,kad negaliu islygint,dabar kai suzinojau ta paslapti,tikiuosi bus gerai smile.gif
Papildyta:
eglejk,rugiagele,nuostabus tortai wub.gif
Atsakyti
aciu JOLKA999, tavo tortukas labai simpatiskas smile.gif
Atsakyti
O tu, JOLKA, tas figureles perki? labai grazios jos man...

Kazkokia man baime, kad tik gerai pjaustytusi tas tortas mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 07, 12:55)

Bet prašau mane suprasti teisingai - man tiesiog įdomu - kodėl užsakovai rašo ant tortų vardus ir progas? "Pupuliuko krikštynos".. Na, kas valgys tortą, tai jau ir taip žinos, kad baliavoja krikštynose.. ar būna kas nežino?  unsure.gif alzheimerių vakarėlis? unsure.gif

tiesa, dar nemačiau tokio užrašo ant torto - "X ir Y vestuvės" bigsmile.gif .. arba, na, čia liūdniau, "X laidotuvės".

Kaži kada Meian rašė , kad kelnaites išsiplovė , paskaičiusi tavo komentarą , dabar aš irgi pakartojau doh.gif ....tik dar ir balą iššluoščiau ant grindų user posted imageuser posted imageuser posted image...kartais net lauki tovo komentaro , plaučius prasivalai , vis į sveikatą mirksiukas.gif .

Rugiagele , tortas pasakiškas wub.gif , ir jei reikėtų pasakyti , kad pirmą kartą dengiai , ilgai turėtum itikinėti , aš irgi patenkinta tavo darbu thumbup.gif thumbup.gif

Žinok prašo naitas , ir dar ne to , tik , kad man tai tas pats , jei jiems tai būtina , tai prašau - galiu ir užrašyti , negi sunku biggrin.gif .
Atsakyti
Ir dar noriu padekoti Cipciukui, neramuolei, Olestai, Meian uz kantrybe, kad kantriai i mano kvailus klausimus atsakinejo smile.gif ir uz naudingus patarimus 4u.gif
Atsakyti
egleik....na irgi pavariai doh.gif , o grožiai tortų wub.gif wub.gif .

Nebijok JOLKA999, tik atmink ....drėgnu peiliu , ir ant smūgio sukiesi mirksiukas.gif .

Atsakyti