Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
Labutis mergikės , negalvokite , kad lodoraiuju vacation1.gif

Kepu , tepu , lipdau , dasikalu doh.gif , bet - žmonėms džiaugsmo yra .

Štai vakar sukonstruoti ....dvynukių krikštynoms , prašė dauk smulkių į bordavumą rožyčių - tokios bus ant suknučių .
Apatinis "Ananasinis " , viršutinis " Morenginis - saldukas " , puošta beze , bateliai cukrinės masės , iš pastilažo nelaikė formos , man ji tam netinkama schmoll.gif

user posted image

Šitas taip pat krikštynoms - mergytei flirt.gif

Viduj " Medutis " , viršus - pastilažas , šonai - beze , ornamentai ir taškiukai ant borto - aisingas , detalės - cukrinės masės .

user posted image

Na ir mano turbūt paskutį kartą darytas Kempiniukas doh.gif , kadangi užsisakė ne iš forumo , tai išsiliesiu blush2.gif .....vargas su juo apie 4 val ., daug mažų detalyčių , beze visokio atspalvio ....žodžiu ką padariau jį vieną , būčiau padariusi du tortus po du aukštus , tiesiog laiko gaišinimas irnesakyk.gif.

Vidui " Medutis " , puošta beze , tik rankos ( jei galima taip pavadinti doh.gif ) iš pastilažo .

user posted image

Vakaria laukite tęsinio .

Peržiūrėjau visų tortukus - jie nuostabūs wub.gif ...Migle tavo žolytė su gyvūneliais iš fantastikos srities ...šiltas - vaikiškas tortas , Srovės tuoj pat prapjaučiau ir kapočiau , laaaaabai dailus ir apetitnai atrodo , wiwi .....na ką pasakyti - nuostabu .
Gal dar kurių nepaminėjau , atleiskite blush2.gif , bet tikrai visų tortai verti dėmesio , ir įdėta dauk triūso .
Atsakyti
Sveikos kepejeles smile.gif .
Nu jus verciat is koto savo tortais bigsmile.gif blink.gif .
Pasirodau ir as savo pirmaji blyna. Niekad nepuosiau tortu, bet paziurejau ir uzsikabinau. Ogi visai smagu lipdyt tas rozytes bigsmile.gif rolleyes.gif
Cia medutis, krema dariau su riesutais, todel toks "spuoguotas", dengtas cukraus mase, gelytes is cukrines ir saldainiu mases. Labai norejau isbandyt abi ax.gif , tai man labiau cukrine mase smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitasta: 07 rugpjūčio 2009 - 09:03
Cipciuk, tikra darbštuolė. Jūsų tortai fantastiški thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lauksime tęsinio tongue.gif

QUOTE(jurgitasta @ 2009 08 07, 09:01)
Cia medutis, krema dariau su riesutais, todel toks "spuoguotas", dengtas cukraus mase, gelytes is cukrines ir saldainiu mases.

Prieš dengimą, tortą reikėjo išlyginti sviestiniu kremu. Tuomet jis būtų lygus smile.gif O rožytės gavosi gražios.
Atsakyti
user posted image
tortas juodas miskas.
vakar dariau krikstynom nedideli torta sirdele,puosiau bezu,buvau fotika paskolinus,tai nenufotkinau,bet mamyte pazadejo po krikstynu atsiusti,tai tada parodysiu ax.gif

mergaites,kurios puosiat bezu;ka darot,kad sonai ir virsus buna lygus,kaip reikia ta beza taip uztepti g.gif man visad gaunas toks raupletas,bezas issiplaka kuo puikiausiai.vakar bandziau palyginti virsu karstu peiliu,tai buvo geriau,bet ne taip kaip noretusi schmoll.gif zodziu,prasom mane apsviesti biggrin.gif
kai paziuriu cypsiuko tortus,tai is vis susinervinu,pas ja taip lygiai nutepta,kaip sviestu lotuliukas.gif
cypsiuk,isduokit paslapti,kaip sitaip padarot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 07 rugpjūčio 2009 - 10:19
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 07, 08:54)
Labutis mergikės , negalvokite , kad lodoraiuju  vacation1.gif

Kepu , tepu , lipdau , dasikalu  doh.gif , bet - žmonėms džiaugsmo yra  .

Štai vakar sukonstruoti  ....dvynukių krikštynoms , prašė dauk smulkių į bordavumą rožyčių - tokios bus ant suknučių .
Apatinis "Ananasinis " , viršutinis " Morenginis - saldukas " , puošta beze , bateliai cukrinės masės , iš pastilažo nelaikė formos , man ji tam netinkama 

Labai grazus,labai graziai tas perpynimas sonuose atrodo wub.gif  wub.gif

Viduj " Medutis " , viršus - pastilažas , šonai - beze , ornamentai ir taškiukai ant borto - aisingas , detalės - cukrinės masės .

Mielas tortukas wub.gif tie ornamentai daug puosnumo suteikia

Na ir mano turbūt paskutį kartą darytas Kempiniukas  doh.gif , kadangi užsisakė ne iš forumo , tai išsiliesiu  blush2.gif .....vargas su juo apie 4 val ., daug mažų detalyčių , beze visokio atspalvio ....žodžiu ką padariau jį vieną , būčiau padariusi du tortus po du aukštus , tiesiog laiko gaišinimas    irnesakyk.gif

Na tikiu,kad darbo prie jo sociai,bet rezultatas tai saunus!!!! O kiek jis sveria?Atrodo tai gigantiskai biggrin.gif
Vakaria laukite tęsinio  .

Va jau tesinio tai laukiu su nekantrumu bigsmile.gif  bigsmile.gif
***************************************************************žolytė wiwi [/color].....na ką pasakyti - nuostabu  .

aciuks.gif  aciuks.gif uz mano kairios rankos ivertinima biggrin.gif ,nes tada kai issitiesiau,tai pasekmes itrukusi sausgysle lotuliukas.gif  doh.gif . Va prie ko jus supermamos su savo groziais privedat lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
Cipciuk, eina sau kaip gražu user posted image palaima akims į tokius gražius tortus žiūrint user posted image. Lauksim tęsinio blush2.gif

wiwi, tortukai liuksiški, lygūs tvarkingi thumbup.gif o kukarda kokia graži swoon.gif

Jolka, wauw koks torčiukas simpatiškas wub.gif

Jurgitasa, šaunu, kad "užsikrėtusių" gretos didėja lotuliukas.gif laaabai gražios rožytės wub.gif

Atsakyti
JOLKA999.....puikus tortukas thumbup.gif , o nervuotis nėra ko , ir paslapčių čia nėra jokių , peilį po karštu vandeniu palaikai , nenušluostai , o tik nupurtai vandenį , ir ant smūgio lygini , ir taip kartoji , kol išlyginsi , pagalvosite - meluoja zaraza , ne - nuo tiek drėgmės jam nieko nenutinka schmoll.gif , atsakau savo galva .

Ačiū RiMami , Migle .... aciuks.gif

Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 08 06, 16:55)
Siandien gime Daividijos amadeusas biggrin.gif (o kremas koks skanus isejo wub.gif ), o taip pat po pirmos nesekmes gime ir antros sekmingos brigadeiros, nu tai sukroviau ant torto, nes labai tingisi siandien kazka galvoti, tai kazkas cia ne taip, bet pratrauks bigsmile.gif

Nu kaip apetitnai atrodo tavo tortas,mielai gabala sukirsciau thumbup.gif

QUOTE(bliuskė @ 2009 08 06, 17:31)
Pirmą kartą pasirodau su savo tortu čia... Tikiuosi jis bus vertas šios temos, kadangi dvejojau, ar čia, ar į pagyras. Na tebūnie įdėsiu čia.
Medutis puoštas bezė.

labai graziai apdzibavai,labai mielas akiai tortukas thumbup.gif
QUOTE(wiwi @ 2009 08 06, 23:41)
Atnesu jusu teismui savo SIRDELE ir DEZUTE mirksiukas.gif

Nu kaip sauniai padarei tortukus,grazu 4u.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 07, 05:54)
Labutis mergikės , negalvokite , kad lodoraiuju  vacation1.gif

Kepu , tepu , lipdau , dasikalu  doh.gif , bet - žmonėms džiaugsmo yra  .

Tikrai yra i ka akis paganyt,nepriekaistingai dailus!!!
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 07, 08:17)
tortas juodas miskas.
vakar dariau krikstynom nedideli torta sirdele,puosiau bezu,buvau fotika paskolinus,tai nenufotkinau,bet mamyte pazadejo po krikstynu atsiusti,tai tada parodysiu ax.gif

dailus,o ta figuryte irgi nulipdei?is ko?

jurgitasta,smagu,kad tau patinka lipdyt,bet turbut dejai ant trupinuku,kad spuoguciai islindo. g.gif
Atsakyti
Sveikos, moterys!

na,Cipciuk, tortai nuostabus, net neturiu ka pridurti... wub.gif

o as visa sukaitus, net vidurius suka, tikrai karsta.gif padariau torta su dengimo mase, ir reiks jusu patarimo. Bijau dabar kolkas eit i virtuve, kad nerasciau vietoj torto, pliurzos doh.gif tada tai uz savo veiksmus neatsakau doh.gif
Taigi, pasakykit, ar ant antro auksto truksta tu gelyciu, kur su geltonais viduriukais? Bijau primargint, o ir siaip planuose pedos buvo, bet kad jau nemakliavojau.

Pirma karta dengiau Meian mase, ir tiesa sakant visai patenkinamai gavosi mano akim ziurint. Tik apatiniui tortui per plonai iskociojau. Tikiuosi viskas nenuciuoz... blink.gif blink.gif

Apatinis tortas "Snickersas", virsutinis su bananais ir mascarpone. Uzrasa nukreivinau, ale jau bijojau ka taisyt. Angeliukas prisipazistu keramikinis, nes kai nulipdziau, tai baisuokli kazkoki, tai nupirkau nevalgoma ax.gif Dzibukai is beze.

Dar dukra aplink sukosi, tai isverte mano gelytes cukrines, puse suluzo doh.gif

Na bet apskritai, visai esu patenkinta savo darbu blush-anim-cl.gif

user posted image
Atsakyti
Dar nezinau kada det i saldytuva torta g.gif visko as bijau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 07, 09:54)
negalvokite , kad lodoraiuju 

o aš jau galvojau - tamsta susirgo unsure.gif . Tai sveika sugrįžus su tokiais gražiais tortais wub.gif
Na, apie kempiniuką tai atsiliepėte kaip kokia išlepinta poniutė - nepuoš ji mat daugiau kempiniuko tease.gif Tarp kitko, tai bene gražiausias kempiniukas, kokį esu mačiusi iš torto wub.gif

QUOTE(jurgitasta @ 2009 08 07, 11:01)
Ogi visai smagu lipdyt tas rozytes 

Tikrai, labai gražios Tavo nulipdytos rožės. Kaip tikros atrodo.

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 07, 13:08)
Taigi, pasakykit, ar ant antro auksto truksta tu gelyciu, kur su geltonais viduriukais?

Ir Tavo tortas gražutis ir mielas.

Bet prašau mane suprasti teisingai - man tiesiog įdomu - kodėl užsakovai rašo ant tortų vardus ir progas? "Pupuliuko krikštynos".. Na, kas valgys tortą, tai jau ir taip žinos, kad baliavoja krikštynose.. ar būna kas nežino? unsure.gif alzheimerių vakarėlis? unsure.gif

tiesa, dar nemačiau tokio užrašo ant torto - "X ir Y vestuvės" bigsmile.gif .. arba, na, čia liūdniau, "X laidotuvės".

vsio, išeinu... cool.gif
Atsakyti