Aciu mergaites
Labutis mergikės , negalvokite , kad lodoraiuju
Kepu , tepu , lipdau , dasikalu , bet - žmonėms džiaugsmo yra .
Štai vakar sukonstruoti ....dvynukių krikštynoms , prašė dauk smulkių į bordavumą rožyčių - tokios bus ant suknučių .
Apatinis "Ananasinis " , viršutinis " Morenginis - saldukas " , puošta beze , bateliai cukrinės masės , iš pastilažo nelaikė formos , man ji tam netinkama
Šitas taip pat krikštynoms - mergytei
Viduj " Medutis " , viršus - pastilažas , šonai - beze , ornamentai ir taškiukai ant borto - aisingas , detalės - cukrinės masės .
Na ir mano turbūt paskutį kartą darytas Kempiniukas , kadangi užsisakė ne iš forumo , tai išsiliesiu .....vargas su juo apie 4 val ., daug mažų detalyčių , beze visokio atspalvio ....žodžiu ką padariau jį vieną , būčiau padariusi du tortus po du aukštus , tiesiog laiko gaišinimas .
Vidui " Medutis " , puošta beze , tik rankos ( jei galima taip pavadinti ) iš pastilažo .
Vakaria laukite tęsinio .
Peržiūrėjau visų tortukus - jie nuostabūs ...Migle tavo žolytė su gyvūneliais iš fantastikos srities ...šiltas - vaikiškas tortas , Srovės tuoj pat prapjaučiau ir kapočiau , laaaaabai dailus ir apetitnai atrodo , wiwi .....na ką pasakyti - nuostabu .
Gal dar kurių nepaminėjau , atleiskite , bet tikrai visų tortai verti dėmesio , ir įdėta dauk triūso .
Štai vakar sukonstruoti ....dvynukių krikštynoms , prašė dauk smulkių į bordavumą rožyčių - tokios bus ant suknučių .
Apatinis "Ananasinis " , viršutinis " Morenginis - saldukas " , puošta beze , bateliai cukrinės masės , iš pastilažo nelaikė formos , man ji tam netinkama
Šitas taip pat krikštynoms - mergytei
Viduj " Medutis " , viršus - pastilažas , šonai - beze , ornamentai ir taškiukai ant borto - aisingas , detalės - cukrinės masės .
Na ir mano turbūt paskutį kartą darytas Kempiniukas , kadangi užsisakė ne iš forumo , tai išsiliesiu .....vargas su juo apie 4 val ., daug mažų detalyčių , beze visokio atspalvio ....žodžiu ką padariau jį vieną , būčiau padariusi du tortus po du aukštus , tiesiog laiko gaišinimas .
Vidui " Medutis " , puošta beze , tik rankos ( jei galima taip pavadinti ) iš pastilažo .
Peržiūrėjau visų tortukus - jie nuostabūs ...Migle tavo žolytė su gyvūneliais iš fantastikos srities ...šiltas - vaikiškas tortas , Srovės tuoj pat prapjaučiau ir kapočiau , laaaaabai dailus ir apetitnai atrodo , wiwi .....na ką pasakyti - nuostabu .
Gal dar kurių nepaminėjau , atleiskite , bet tikrai visų tortai verti dėmesio , ir įdėta dauk triūso .
Sveikos kepejeles .
Nu jus verciat is koto savo tortais .
Pasirodau ir as savo pirmaji blyna. Niekad nepuosiau tortu, bet paziurejau ir uzsikabinau. Ogi visai smagu lipdyt tas rozytes
Cia medutis, krema dariau su riesutais, todel toks "spuoguotas", dengtas cukraus mase, gelytes is cukrines ir saldainiu mases. Labai norejau isbandyt abi , tai man labiau cukrine mase
Nu jus verciat is koto savo tortais .
Pasirodau ir as savo pirmaji blyna. Niekad nepuosiau tortu, bet paziurejau ir uzsikabinau. Ogi visai smagu lipdyt tas rozytes
Cia medutis, krema dariau su riesutais, todel toks "spuoguotas", dengtas cukraus mase, gelytes is cukrines ir saldainiu mases. Labai norejau isbandyt abi , tai man labiau cukrine mase
Cipciuk, tikra darbštuolė. Jūsų tortai fantastiški Lauksime tęsinio
Prieš dengimą, tortą reikėjo išlyginti sviestiniu kremu. Tuomet jis būtų lygus O rožytės gavosi gražios.
QUOTE(jurgitasta @ 2009 08 07, 09:01)
Cia medutis, krema dariau su riesutais, todel toks "spuoguotas", dengtas cukraus mase, gelytes is cukrines ir saldainiu mases.
Prieš dengimą, tortą reikėjo išlyginti sviestiniu kremu. Tuomet jis būtų lygus O rožytės gavosi gražios.
tortas juodas miskas.
vakar dariau krikstynom nedideli torta sirdele,puosiau bezu,buvau fotika paskolinus,tai nenufotkinau,bet mamyte pazadejo po krikstynu atsiusti,tai tada parodysiu
mergaites,kurios puosiat bezu;ka darot,kad sonai ir virsus buna lygus,kaip reikia ta beza taip uztepti man visad gaunas toks raupletas,bezas issiplaka kuo puikiausiai.vakar bandziau palyginti virsu karstu peiliu,tai buvo geriau,bet ne taip kaip noretusi zodziu,prasom mane apsviesti
kai paziuriu cypsiuko tortus,tai is vis susinervinu,pas ja taip lygiai nutepta,kaip sviestu
cypsiuk,isduokit paslapti,kaip sitaip padarot
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 07, 08:54)
Labai grazus,labai graziai tas perpynimas sonuose atrodo
Mielas tortukas tie ornamentai daug puosnumo suteikia
Na ir mano turbūt paskutį kartą darytas Kempiniukas , kadangi užsisakė ne iš forumo , tai išsiliesiu .....vargas su juo apie 4 val ., daug mažų detalyčių , beze visokio atspalvio ....žodžiu ką padariau jį vieną , būčiau padariusi du tortus po du aukštus , tiesiog laiko gaišinimas
Na tikiu,kad darbo prie jo sociai,bet rezultatas tai saunus!!!! O kiek jis sveria?Atrodo tai gigantiskai
Va jau tesinio tai laukiu su nekantrumu
***************************************************************žolytė wiwi [/color].....na ką pasakyti - nuostabu .
uz mano kairios rankos ivertinima ,nes tada kai issitiesiau,tai pasekmes itrukusi sausgysle . Va prie ko jus supermamos su savo groziais privedat
Labai grazus,labai graziai tas perpynimas sonuose atrodo
Mielas tortukas tie ornamentai daug puosnumo suteikia
Na ir mano turbūt paskutį kartą darytas Kempiniukas , kadangi užsisakė ne iš forumo , tai išsiliesiu .....vargas su juo apie 4 val ., daug mažų detalyčių , beze visokio atspalvio ....žodžiu ką padariau jį vieną , būčiau padariusi du tortus po du aukštus , tiesiog laiko gaišinimas
Na tikiu,kad darbo prie jo sociai,bet rezultatas tai saunus!!!! O kiek jis sveria?Atrodo tai gigantiskai
Va jau tesinio tai laukiu su nekantrumu
***************************************************************žolytė wiwi [/color].....na ką pasakyti - nuostabu .
uz mano kairios rankos ivertinima ,nes tada kai issitiesiau,tai pasekmes itrukusi sausgysle . Va prie ko jus supermamos su savo groziais privedat
Cipciuk, eina sau kaip gražu palaima akims į tokius gražius tortus žiūrint . Lauksim tęsinio
wiwi, tortukai liuksiški, lygūs tvarkingi o kukarda kokia graži
Jolka, wauw koks torčiukas simpatiškas
Jurgitasa, šaunu, kad "užsikrėtusių" gretos didėja laaabai gražios rožytės
wiwi, tortukai liuksiški, lygūs tvarkingi o kukarda kokia graži
Jolka, wauw koks torčiukas simpatiškas
Jurgitasa, šaunu, kad "užsikrėtusių" gretos didėja laaabai gražios rožytės
JOLKA999.....puikus tortukas , o nervuotis nėra ko , ir paslapčių čia nėra jokių , peilį po karštu vandeniu palaikai , nenušluostai , o tik nupurtai vandenį , ir ant smūgio lygini , ir taip kartoji , kol išlyginsi , pagalvosite - meluoja zaraza , ne - nuo tiek drėgmės jam nieko nenutinka , atsakau savo galva .
Ačiū RiMami , Migle ....
Ačiū RiMami , Migle ....
QUOTE(Srove @ 2009 08 06, 16:55)
Siandien gime Daividijos amadeusas (o kremas koks skanus isejo ), o taip pat po pirmos nesekmes gime ir antros sekmingos brigadeiros, nu tai sukroviau ant torto, nes labai tingisi siandien kazka galvoti, tai kazkas cia ne taip, bet pratrauks
Nu kaip apetitnai atrodo tavo tortas,mielai gabala sukirsciau
QUOTE(bliuskė @ 2009 08 06, 17:31)
Pirmą kartą pasirodau su savo tortu čia... Tikiuosi jis bus vertas šios temos, kadangi dvejojau, ar čia, ar į pagyras. Na tebūnie įdėsiu čia.
Medutis puoštas bezė.
Medutis puoštas bezė.
labai graziai apdzibavai,labai mielas akiai tortukas
QUOTE(wiwi @ 2009 08 06, 23:41)
Atnesu jusu teismui savo SIRDELE ir DEZUTE
Nu kaip sauniai padarei tortukus,grazu
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 07, 05:54)
Tikrai yra i ka akis paganyt,nepriekaistingai dailus!!!
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 08 07, 08:17)
tortas juodas miskas.
vakar dariau krikstynom nedideli torta sirdele,puosiau bezu,buvau fotika paskolinus,tai nenufotkinau,bet mamyte pazadejo po krikstynu atsiusti,tai tada parodysiu
dailus,o ta figuryte irgi nulipdei?is ko?
jurgitasta,smagu,kad tau patinka lipdyt,bet turbut dejai ant trupinuku,kad spuoguciai islindo.
Sveikos, moterys!
na,Cipciuk, tortai nuostabus, net neturiu ka pridurti...
o as visa sukaitus, net vidurius suka, tikrai padariau torta su dengimo mase, ir reiks jusu patarimo. Bijau dabar kolkas eit i virtuve, kad nerasciau vietoj torto, pliurzos tada tai uz savo veiksmus neatsakau
Taigi, pasakykit, ar ant antro auksto truksta tu gelyciu, kur su geltonais viduriukais? Bijau primargint, o ir siaip planuose pedos buvo, bet kad jau nemakliavojau.
Pirma karta dengiau Meian mase, ir tiesa sakant visai patenkinamai gavosi mano akim ziurint. Tik apatiniui tortui per plonai iskociojau. Tikiuosi viskas nenuciuoz...
Apatinis tortas "Snickersas", virsutinis su bananais ir mascarpone. Uzrasa nukreivinau, ale jau bijojau ka taisyt. Angeliukas prisipazistu keramikinis, nes kai nulipdziau, tai baisuokli kazkoki, tai nupirkau nevalgoma Dzibukai is beze.
Dar dukra aplink sukosi, tai isverte mano gelytes cukrines, puse suluzo
Na bet apskritai, visai esu patenkinta savo darbu
na,Cipciuk, tortai nuostabus, net neturiu ka pridurti...
o as visa sukaitus, net vidurius suka, tikrai padariau torta su dengimo mase, ir reiks jusu patarimo. Bijau dabar kolkas eit i virtuve, kad nerasciau vietoj torto, pliurzos tada tai uz savo veiksmus neatsakau
Taigi, pasakykit, ar ant antro auksto truksta tu gelyciu, kur su geltonais viduriukais? Bijau primargint, o ir siaip planuose pedos buvo, bet kad jau nemakliavojau.
Pirma karta dengiau Meian mase, ir tiesa sakant visai patenkinamai gavosi mano akim ziurint. Tik apatiniui tortui per plonai iskociojau. Tikiuosi viskas nenuciuoz...
Apatinis tortas "Snickersas", virsutinis su bananais ir mascarpone. Uzrasa nukreivinau, ale jau bijojau ka taisyt. Angeliukas prisipazistu keramikinis, nes kai nulipdziau, tai baisuokli kazkoki, tai nupirkau nevalgoma Dzibukai is beze.
Dar dukra aplink sukosi, tai isverte mano gelytes cukrines, puse suluzo
Na bet apskritai, visai esu patenkinta savo darbu
Dar nezinau kada det i saldytuva torta visko as bijau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 07, 09:54)
negalvokite , kad lodoraiuju
o aš jau galvojau - tamsta susirgo . Tai sveika sugrįžus su tokiais gražiais tortais
Na, apie kempiniuką tai atsiliepėte kaip kokia išlepinta poniutė - nepuoš ji mat daugiau kempiniuko Tarp kitko, tai bene gražiausias kempiniukas, kokį esu mačiusi iš torto
QUOTE(jurgitasta @ 2009 08 07, 11:01)
Ogi visai smagu lipdyt tas rozytes
Tikrai, labai gražios Tavo nulipdytos rožės. Kaip tikros atrodo.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 07, 13:08)
Taigi, pasakykit, ar ant antro auksto truksta tu gelyciu, kur su geltonais viduriukais?
Ir Tavo tortas gražutis ir mielas.
Bet prašau mane suprasti teisingai - man tiesiog įdomu - kodėl užsakovai rašo ant tortų vardus ir progas? "Pupuliuko krikštynos".. Na, kas valgys tortą, tai jau ir taip žinos, kad baliavoja krikštynose.. ar būna kas nežino? alzheimerių vakarėlis?
tiesa, dar nemačiau tokio užrašo ant torto - "X ir Y vestuvės" .. arba, na, čia liūdniau, "X laidotuvės".
vsio, išeinu...