Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Srove @ 2009 08 06, 20:51)
Kremas pagal recepta, tik i piena dar dejau sauksta gera miltu, kad butu tirstesnis ,nes supyliau 70gr.brendzio, apie 100gr.beilio, tris pakelius merild tirpios kavos 3in1, sauksta kakavos.Cia dvigubai kremo normai tiek pasistengiau.
Pavaisinciau mielai tortuku, bet ryt ryte jis jau ne mano bus mirksiukas.gif

Papildyta:
Man taip pat prie sirdies daugiau visokie kremai, trupinukai, pabarstukai, riesutukai biggrin.gif kai reikia valgyti, bet, kai nori aki paganyti, tada  reikia dengti, kocioti, lipdyti, maigyti ir t.t., bet skaniau vistiek valgos, be tu masiu, kiek pastebejau beveik niekas ju nevalgo, tiesiog nukrapsto ir palieka lekstuteje. rolleyes.gif

O dar kiek ta kociojama mase atsieina...
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 06, 16:22)
is kur tu migle esi, atpilciau koki kg, jei reikia

Būtų gerai. Aš iš Vilniaus tongue.gif

Srove, labai fainas tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 06, 21:09)
Būtų gerai. Aš iš Vilniaus tongue.gif
Srove, labai fainas tortas thumbup.gif

tai blyn kaip ja man tau paduot...... as is panevezio g.gif
Atsakyti
Sveikos
kokiu grozybiu prikepusios wub.gif
Cipsiuk ar as vel pavelavau i eilute prie dazu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
bliuske,srove,meduolyte,rutyte labai faini tortukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o as siandein isikepiau Nevezio lakstus,ir galiu pasakyti isimylejua ta tesla,jau tokia paklusni ,lengvai kociojasi,ir lengvai pasidaro,siulau tikrai naujokems isbandyti lengva.tikiuosi kai stuepsiu bus dar ir skanu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(secondsun @ 2009 08 06, 17:16)

Mergaites, turiu klausima del torto transportavimo blush2.gif ar kur nors parduoda specialias dėžes tortams? ruošiuosi torta vežti per visa Vilniu...

as tai pirkau deze tortui vezti Maximoj plastmasine, uzsidaro nu labai faina ir daugkartinio naudojimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 08 06, 00:26)
jau pagadinau  blush2.gif sunus isprovokavo, sako tavo tortas kaip parduotuvinis o turi buti labiau asmeninis  biggrin.gif ai kaip padariau taip  doh.gif

ar labai baisu  unsure.gif

skaitai mano mintis ax.gif kaipo tik norejau rasyti galbut vietoje sirdutes ar gelytes kaspineli galima deti, bet neisdrisau tarti siuoklausimu zodzio blush2.gif
labai graziai atrodo visa kompozicija thumbup.gif
Atsakyti
merginos,gal as cia ne i tema busiu,bet kilniu tikslu... ax.gif ax.gif padekim sitai mamytei,ji dar privalo buti su savo dukryte verysad.gif ,suteikim vilti,palaikykim maldomis..

http://ugnine.webs.com/

http://www.supermama...howtopic=473261

kad ir mazas trupinelis musu gerumo,bet galbut jis padarys stebukla wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 08 07, 00:04)
skaitai mano mintis  ax.gif  kaipo tik norejau rasyti galbut vietoje sirdutes ar gelytes kaspineli galima deti, bet neisdrisau tarti siuoklausimu zodzio  blush2.gif
labai graziai atrodo visa kompozicija  thumbup.gif

dekui 4u.gif jau tortas suvalgytas ir isgirtas ax.gif
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 07, 00:08)
merginos,gal as cia ne i tema busiu,bet kilniu tikslu...

kaip gaila ir baisu verysad.gif
Atsakyti
rutyte11 koks fainutis gelynas smile.gif

bliuske
, tortukas fantastiskas, mielas akiai wub.gif

meduolytee grazus laivelis ir tie rykliukai sauni ideja thumbup.gif

Asseni figureles, kaip visuomet nepriekaistingos 4u.gif

daividija, gal ir as paemiau,kas cia gali zinoti rolleyes.gif bet eidama pameciau, tai ir nenusisoviau biggrin.gif

Meian, RiMami tortas visdelto gavosi, kai i krema dar dadejau 3 saukstus zelatinos lotuliukas.gif nu prapjoviau asji dar nepapuosta siandien, paziuretikas gavosi, ir truputi is viduriukoparagavau ar apskritai jis valgomas, paskui viska uzmaskavau tongue.gif nu valgomas gavosi, bet toks parduotuvinis medutis blush2.gif
rytoj viska nufotkinsiu ir idesiu, nes siandien jau apimta euforijos skanauju vyneli ir visai uz pabaigtuves. tris tortus siandien iveikiau yahoo.gif
Atsakyti
Asseni, man patinka tavo tortas wub.gif gražu wub.gif . Neįsivaizduoju, kaip reiktų valgyt angeliuko ir leliuko rankytes ir kojytes, nugi taip natūraliai kūno dalys atrodo bigsmile.gif O tą šokoladinę masę darai pagal mano įdėtą receptą ar pagal kitą kokį ir kaip ji pasiduoda dažymui, nes pas tave matau - čia labai kažkaip įdomiai dažyta, niekaip nesuprantu kaip g.gif

Rutyte, nuo tavo orchidėjų ir lelijų akių atplėšt negaliu wub.gif – jau tokios gražios gėlytės wub.gif šaunuolė thumbup.gif Pati pintinėlė irgi labai dailiai nupinta wub.gif matosi iš kart kad laaaabai stengeisi su papuošimais

Meduolyteee, laivelis super thumbup.gif

Srove, amadeusas atrodo tikrai labai efektingai thumbup.gif jau tikrai visos daugumoj primiršom paprastus ir taip natūraliai atrodančius puošimo būdus – man laaaaabai žavus tavo torčiukas wub.gif skanu vien pažiūrėjus į jį, o dar taip kremą aprašei wub.gif šitas „princas“ irgi savo eilutės laukia doh.gif

Bliuske, kaip gražiai gėlytės ant šonų atrodo wub.gif ir tortukas laaabai mielas, švelnus toks wub.gif

Eglejk, oj laukiam laukiam mes vaizdelių laukiam thumbup.gif net ne vieno o visų 3-jų mirksiukas.gif

Rugiagele, kaip sekės su mase – tu ją ar inai tave aggressive.gif
Atsakyti
Sveikutes! Na vel prisiziurejau jusu groziu bigsmile.gif Truputi buvau atitrukusi nuo jusu,tai per ta laika tiek visos prineset savo skanumynu grazumynu,kad norint kiekvienai pakomentuoti,reikia sarasiuka pasirasyti biggrin.gif Tad parasysiu visom bendrai, JUSU tortukai nuostabus- tobulejimui nera ribu. Labai dziaugiuosi atradusi jus,nes be jusu patarinu ir pamokymu tikrai nebuciau issivertusi aciuks.gif
Atnesu jusu teismui savo SIRDELE ir DEZUTE mirksiukas.gif
Abu tortai puosti sokoladine saldainiu mase ir marcipanine mase
user posted image

Dezute truputi sleivoka,bet kai uzdejau ta kaspina,tai bendras vaizdas buvo patenkinamas ax.gif
user posted image
Einu miegoti,nes man kaip pradedanciai,tai dienele buvo karsta.gif karsta.gif
Atsakyti