Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eglytelyte @ 2009 08 06, 14:20)
Bandžiau daryti tą pastilažą pagal šį receptą

Ir nesigauna kažkas  schmoll.gif Gavosi kažkoks gan skystas, ta prasme lipdymui netikamas  doh.gif Ką ne taip padariau  g.gif Gal dadėti pudros daugiau ar palaikyti šaldytuve kad sukietėtų labiau?

Sunaudojau dvigubai daugiau pudros, nei parašyta recepte. Masė gavosi puiki lipdyti. Pabandyk įdėti dar pudros, bet nepadaugink. Paimk reikiamą masės kiekį ir dėk pudros, kol masė pasidarys paklusni. O likusią masės gabalą laikyk uždarytą maišelyje ar plevelėje.
Aš laikau ne šaldytuve, o spintelėje.

Ačiū labai, merginos, už įvertinimą 4u.gif

padima, žolę dariau su antgaliu Nr.233. Pažiūrėk čia, kaip jis atrodo.

Asseni, labai mielas, dailus tortukas thumbup.gif O kaip ir su kuo padarei plaukus angeliukui?

meduolytee, šaunus laivelis. Gal tik burių trūksta. O kaip tą želinį vandenuką padarei?

rutyte, fainas krepšelis. Gal tik aš įdėčiau daugiau gėlių ar pabarstyčiau pvz. dažytomis kokoso drožlėmis torto viršų, kad nesimatytų jame kremo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 06 rugpjūčio 2009 - 14:52
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 05, 23:35)

Merginos, atnešu vaikišką tortuką. Labai mėgstu tokius daryti.
Nelabai jo patenkinta. Nespėjau įgyvendinti visų idėjų. Todėl jis toks neužbaigtas verysad.gif Be to, dar nemoku elgtis su antgaliais. Bandžiau vaizduoti žolę... Gal Cipciukas, Olesta ar RiMami kada pamokys bigsmile.gif

user posted image

Labai mielas tortukas wub.gif o figurėlės tiesiog tobulos thumbup.gif

Mergaites, turiu klausima del torto transportavimo blush2.gif ar kur nors parduoda specialias dėžes tortams? ruošiuosi torta vežti per visa Vilniu...
Atsakyti
Taip, pastilazui reikia dvigubai pudros, nei nurodyta...
Atsakyti
Ačiū, aš taip ir galvojau kad čia kažkas ne taip su ta pudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shanel @ 2009 08 06, 13:55)
Sveikos.Gal galit paaiskinti kaip ta tesla kapoti darant napaleona su peiliu ar kaip? 4u.gif

per tarka tarkuoju burokine. padazau sviesta(margarina) i miltus ir tarkuoju. labai greitai darosi. sekmes
Papildyta:
QUOTE(Meian @ 2009 08 06, 13:43)
Sita puikia minti pastebejau, kaip galima nepastebet  biggrin.gif
Cia atskirai dziovintas dangtis butent ir buvo  mirksiukas.gif Paemusi du vaflius, apipjausciau iki norimos formos, apipaisiau beze, isdziovinau, ir kai jau pilnai isdziuvo, suformavau dvi atidarytas puseles. Man ant vaflio beze ne tik grazu (ta vafline apacia atrodo kaip tikro krepsio dalis  blush2.gif ), bet ir skanu -- gaunasi toks morengiukas su vafliu.

O daugiau viskas deta tiesiai ant torto  4u.gif

net ir sonai beze? nenuciuoze? nes man su tuo bezu jau nervai nebelaiko

Papildyta:
QUOTE(Daivve @ 2009 08 06, 14:49)
Mergaites, patarkit kaip padaryti na.... ta daikta vyriska   blush2.gif  kur Asseni buvo kazkur idejusi mergvakariui kur dare ? Neperkraciau visu temu, ir dar neradau kaip ji dare. Juk ne is biskvito ispjauti... kaip padaryti, kad jis stovetu  blush2.gif  ... viespatie...  lotuliukas.gif  na nesijuokit, bet patarkit is ko ji padaryti? Apdengti galiu ir Meian mase, ji man neblogai gaunasi...  4u.gif

as dariau kiausiukus- tinginys, apdengtas Meian mase, o stovinti daikta- banana apliejau baltu sokoladu(idejau daziuku) ir liuks buvo
Papildyta:
Migle79- tas melynas vandenukas- tai bespalvis dekorgelis , nudazytas melynais dazais.
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 06, 16:00)
Migle79- tas melynas vandenukas- tai bespalvis dekorgelis , nudazytas melynais dazais.

O kur yra pirkti to dekorgelio?
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 08 06, 17:10)
O kur yra pirkti to dekorgelio?

UAB Dasita, kg kaina apie 14 lt. supakuota po 4kg.
Nusipirkau ta kibirioka, man kazkaip daugoka.
Papildyta:
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 06, 17:20)
UAB Dasita, kg kaina apie 14 lt. supakuota po 4kg.
Nusipirkau ta kibirioka, man kazkaip daugoka.

is kur tu migle esi, atpilciau koki kg, jei reikia
Atsakyti
Siandien gime Daividijos amadeusas biggrin.gif (o kremas koks skanus isejo wub.gif ), o taip pat po pirmos nesekmes gime ir antros sekmingos brigadeiros, nu tai sukroviau ant torto, nes labai tingisi siandien kazka galvoti, tai kazkas cia ne taip, bet pratrauks bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 08 06, 19:55)
Siandien gime Daividijos amadeusas biggrin.gif (o kremas koks skanus isejo wub.gif ), o taip pat po pirmos nesekmes gime ir antros sekmingos brigadeiros, nu tai sukroviau ant torto, nes labai tingisi siandien kazka galvoti, tai kazkas cia ne taip, bet pratrauks bigsmile.gif
user posted image

Išduok paslaptį, kas per kremas. smile.gif

O torto gabalėlio tai neatsisakyčiau. rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmą kartą pasirodau su savo tortu čia... Tikiuosi jis bus vertas šios temos, kadangi dvejojau, ar čia, ar į pagyras. Na tebūnie įdėsiu čia.
Medutis puoštas bezė.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2009 08 06, 20:31)
Pirmą kartą pasirodau su savo tortu čia... Tikiuosi jis bus vertas šios temos, kadangi dvejojau, ar čia, ar į pagyras. Na tebūnie įdėsiu čia.
Medutis puoštas bezė.

Joooooo... huh.gif wacko.gif jau kaip grazu... cia taikos zenklas, ar koks ten zenklas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2009 08 06, 19:55)

O sito gabalelio ir man noretusi smile.gif

Jus kaip sau nenorit, peikit mane, bet man tortai puosti kremais ir trupiniais patys paciausi wub.gif pati dabar kuiciuosi su dengimo mase (pirma karta), ir galvoju, kad man vistik kremai labiau prie sirdies thumbup.gif ir pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 06 rugpjūčio 2009 - 19:39
QUOTE(MeGu @ 2009 08 06, 20:25)
Išduok paslaptį, kas per kremas.  smile.gif

O torto gabalėlio tai neatsisakyčiau.  rolleyes.gif

Kremas pagal recepta, tik i piena dar dejau sauksta gera miltu, kad butu tirstesnis ,nes supyliau 70gr.brendzio, apie 100gr.beilio, tris pakelius merild tirpios kavos 3in1, sauksta kakavos.Cia dvigubai kremo normai tiek pasistengiau.
Pavaisinciau mielai tortuku, bet ryt ryte jis jau ne mano bus mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 06, 20:39)

Jus kaip sau nenorit, peikit mane, bet man tortai puosti kremais ir trupiniais patys paciausi  wub.gif pati dabar kuiciuosi su dengimo mase (pirma karta), ir galvoju, kad man vistik kremai labiau prie sirdies  thumbup.gif ir pigiau  biggrin.gif

Man taip pat prie sirdies daugiau visokie kremai, trupinukai, pabarstukai, riesutukai biggrin.gif kai reikia valgyti, bet, kai nori aki paganyti, tada reikia dengti, kocioti, lipdyti, maigyti ir t.t., bet skaniau vistiek valgos, be tu masiu, kiek pastebejau beveik niekas ju nevalgo, tiesiog nukrapsto ir palieka lekstuteje. rolleyes.gif
Atsakyti