Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Liusii @ 2009 08 05, 21:26)
jau pagadinau  blush2.gif sunus isprovokavo, sako tavo tortas kaip parduotuvinis o turi buti labiau asmeninis  biggrin.gif ai kaip padariau taip  doh.gif

ar labai baisu  unsure.gif

Tikrai nebaisu,visai grazu thumbup.gif
QUOTE(Asseni @ 2009 08 06, 07:03)

O cia mano tortukas mergaites Krikstynoms.
Viduje gaivus vaisinis tortas su daug ivairiu vaisiu. Figureles is marcipano, dengtas labai skania sokoladine saldainiu mase.

Aisku del nuotrauku tai  doh.gif , niu nemoku as blush2.gif

tavo dailus torciukai kaip visada!!!

Migle79,nera ka pridurt,zole gavosi puikiai,nebuk tokia savikritiska,nes as susigrausiu visai tada,pasiziurejus i savuosius doh.gif

Eglejk,ar tik nepraejai pro mano namus ir nenuknisai mano duru rankenos g.gif Nes isnesem duris i lauka,ir dingo rankena g.gif ,man negaila,bet dar nesisauk.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 02, 13:35)

O aš , vėl žaliuką atnešu  ax.gif ......užsakymo tema " paršeliai pievoje " , berniuko gimtadieniui , norėjau dar lovį nulipinti ir ten spalvotų žirniukų pripilti , bet persigalvojau , dar isižeis užsakovai  blush2.gif

Vidui medutis , šonai ir lapiukai ant jo iš pastilažo , viršus ( žolytė ) iš beze , gėlytės , tvorelė ir boružėlės iš cukrinės gėlių masės , o paršiukai iš tos MAXIMINĖS  marcipaninės masės  blush2.gif .
user posted image

user posted image

ohoho koks grozis fainuoliskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir visi kiti , kokius tik maciau nebuvus kelias dienas thumbup.gif jus cia toookios profes visos blush2.gif thumbup.gif
Vat man klausimas -kodel ant to pacio tortuko visos detales lipdomos is skirtingu masiu? g.gif na pvz. tvora is geliu mases, lapiukai is pastilazo, parseliai vel is kitokios -marcipano? g.gif ar tiesiog kiekviena mase su kazkuo draugauja arba ne?
Gal kas galetu surasyt mazdaug mases ir kam jos geriausia tinka lipdyt, ir ant ko det, na tarkim:
pastilazas -kietom figurelem, dezutem ir t.t., galima det ant grietineles
saldainiu mase -gelytem...ir pan
blush2.gif blush2.gif blush2.gif ar labai daug prasau blush2.gif
Atsakyti
user posted image

laivelis ax.gif mano krikstasuniui, bet dar be buriu verysad.gif dar neisdziuve

tortas medutis, ant virsaus kremas- rududu su grietinele, sonai aptepti sokoladiniu glajumi
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 06, 13:07)
laivelis  ax.gif  mano krikstasuniui, bet dar be buriu  verysad.gif  dar neisdziuve
tortas medutis, ant virsaus kremas- rududu su grietinele, sonai aptepti sokoladiniu glajumi

bigsmile.gif Suuuuuper! Forma -- tikriausios jachtos, ir, svarbiausia, visas toks valgomas... wub.gif wub.gif O zeles deka atrodo, tarsi tikram vandeny pluduriuotu. Beje, stiklo padekliukas sioj situacijoj tiesiog neispasakytai tinka thumbup.gif (ir, reikia manyt, dar duoda vandeniui persvieciamumo gyvai ziurint wub.gif )

Zodziu, nera zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 08 06, 13:21)
bigsmile.gif Suuuuuper! Forma -- tikriausios jachtos, ir, svarbiausia, visas toks valgomas...  wub.gif  wub.gif O zeles deka atrodo, tarsi tikram vandeny pluduriuotu. Beje, stiklo padekliukas sioj situacijoj tiesiog neispasakytai tinka thumbup.gif (ir, reikia manyt, dar duoda vandeniui persvieciamumo gyvai ziurint wub.gif )

Zodziu, nera zodziu  lotuliukas.gif

aciu Meian uz siltus zodius. o ypac uz nuosirdzius patarimus 4u.gif

prie vandens dar ir rykliukai biggrin.gif - guminukai.

Meian, as pamaciau Jusu krepsiuka su pinavijom- netekau zado aparpuolis nerealus. raset, kad apipintas beze slapias tortas, tai beze isdziovinot ir tada klijavot. An padengimo mases ar tiesiai ant torto? O kaip su dangciu. atsiprasau, kad labai ikyriai klausineju...
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 06, 13:34)
prie vandens dar ir rykliukai  biggrin.gif - guminukai. 

Sita puikia minti pastebejau, kaip galima nepastebet biggrin.gif

QUOTE(meduolytee @ 2009 08 06, 13:34)
Meian, as pamaciau Jusu krepsiuka su pinavijom- netekau zado aparpuolis nerealus. raset, kad apipintas beze slapias tortas, tai beze isdziovinot ir tada klijavot. An padengimo mases ar tiesiai ant torto? O kaip su dangciu. atsiprasau, kad labai ikyriai klausineju...

Cia atskirai dziovintas dangtis butent ir buvo mirksiukas.gif Paemusi du vaflius, apipjausciau iki norimos formos, apipaisiau beze, isdziovinau, ir kai jau pilnai isdziuvo, suformavau dvi atidarytas puseles. Man ant vaflio beze ne tik grazu (ta vafline apacia atrodo kaip tikro krepsio dalis blush2.gif ), bet ir skanu -- gaunasi toks morengiukas su vafliu.

O daugiau viskas deta tiesiai ant torto 4u.gif
Atsakyti
Sveiko, kokiu jusu tortai blink.gif grazu ziureti 4u.gif

Atnesu savo tortika, ir einu kepti kito
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos.Gal galit paaiskinti kaip ta tesla kapoti darant napaleona su peiliu ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, patarkit kaip padaryti na.... ta daikta vyriska blush2.gif kur Asseni buvo kazkur idejusi mergvakariui kur dare ? Neperkraciau visu temu, ir dar neradau kaip ji dare. Juk ne is biskvito ispjauti... kaip padaryti, kad jis stovetu blush2.gif ... viespatie... lotuliukas.gif na nesijuokit, bet patarkit is ko ji padaryti? Apdengti galiu ir Meian mase, ji man neblogai gaunasi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 06, 14:34)
prie vandens dar ir rykliukai  biggrin.gif - guminukai. 

aaa, rykliukai bigsmile.gif , o aš jau visokiais dedukciniais mastymo metodais buvau atmetus mintį, kad tai gupijos ar kardonešiai. Rykliukai rolleyes.gif

QUOTE(shanel @ 2009 08 06, 14:55)
Sveikos.Gal galit paaiskinti kaip ta tesla kapoti darant napaleona su peiliu ar kaip? 4u.gif

dideliu sunkiu peiliu labai patogu. Susidedi tešlą ant tokio paviršiaus, kad nesuspjaustytum kokios staltiesės, patiesaliuko ir pan, ir kapoji visą masę tol, kol pasidaro maždaug vientisa tešla.. vos paminkai ir toliau laikaisi recepto nurodymų.
Papildyta:
QUOTE(Daivve @ 2009 08 06, 15:49)
Mergaites, patarkit kaip padaryti na.... [color=orange]ta daikta vyriska   blush2.gif  kur Asseni buvo kazkur idejusi mergvakariui kur dare ? Neperkraciau visu temu, ir dar neradau kaip ji dare. Juk ne is biskvito ispjauti... kaip padaryti, kad jis stovetu  blush2.gif  ... viespatie...  lotuliukas.gif  na nesijuokit, bet patarkit is ko ji padaryti? Apdengti galiu ir Meian mase, ji man neblogai gaunasi...  4u.gif

kiek prisimenu, tai ji kepė ir dėjo atitinkamo dydžio lakštelius ir juos pertepė.
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 06, 10:07)
laivelis  ax.gif  mano krikstasuniui, bet dar be buriu  verysad.gif  dar neisdziuve

Tikrai garzus laivelis,o dar bures uzsides wub.gif
QUOTE(rutyte11 @ 2009 08 06, 10:48)
Sveiko, kokiu jusu tortai  blink.gif  grazu ziureti 4u.gif

Atnesu savo tortika, ir einu kepti kito

labai graziu gelyciu pridarei thumbup.gif sekmes kepant kita 4u.gif
Atsakyti
Bandžiau daryti tą pastilažą pagal šį receptą

PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui) (Asseni)

1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.

Ir nesigauna kažkas schmoll.gif Gavosi kažkoks gan skystas, ta prasme lipdymui netikamas doh.gif Ką ne taip padariau g.gif Gal dadėti pudros daugiau ar palaikyti šaldytuve kad sukietėtų labiau?
Atsakyti