QUOTE(Emily ;] @ 2009 08 05, 14:28)
O is ko tas puodas?Nes turiu viena toky nuo sovietiniu laiku, o kiti pas mane kazkokie specialus indukcinei viryklei

tai nezinau kaip jie reaguotu i orkaite/
Tik deje jau vistiek teks apacia daryt juodaji miska, bet virsu dar galiu pakeist i jusu siuloma recepta.Labai laukiu recepto
Kol
Asseni nėra, tai įsikišiu.

Aš supratau, kad ji naudoja tokį puodą ne dėl kažkokių stebuklingų galių, o tiesiog dėl jo mažo skersmens. svarbu, kad puodas neturėtų plastikinių ar kokių kitokių neatsparių karščiui rankenų. ir gal kad nelabai aukštas būtų.kloji kepimo popieriuką, patepi puodo kraščiukus
(iš vidaus) ir supili tešlą. Iškepusią ataušini puode ir išimi...
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...