Įkraunama...
Įkraunama...

Palanga ar Nida?

QUOTE(xxkamane @ 2011 05 04, 06:41)
tik tiek pazystat Planga ir Nida?
Siap kas liecia poilsio Nida geriau ramybes atzvilgiu, nors Palangoje Vanagupes puseje net vidurvasari labai ramu. smile.gif

Ir takai dviraciu Palangoje fantastiski 4u.gif o nuo vanagupes iki pliazu, kur musu seima irgi viena deginasi, tai tikrai netoli 4u.gif
nors aisku nuvaziuojam ir porai trejetui naktu ir i Neringa kasmet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 03 29, 06:33)
Žinutės autorei malonesni akiai Palangoje būriais buduliai, striptizo šokėjų batai ir girti snukiai vakarais, kurie su malonumu padarytų plastinę operaciją biggrin.gif Bent jau Nidoje to nėra, ir ačiū Dievui.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(donnabona @ 2011 04 04, 07:45)

Striptizo sokeju batai? Matyt musu seimos vaiksto skirtingais keliais  lotuliukas.gif

matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
matyt geriausias variantas tarp Palandos ir Nidos yra Sventoji ax.gif
Papildyta:
siemet noriu isbandyti Nida ar Neringa, niekad nesu tame kraste buvus. Labai ypatingos ramybes nereikia, ne bus 4 mazameciai vaikai. Ar yra jiems ten, ka veitki. Taip pat norim, kad iki juros butu arti ir nereiktu per kalnus lipti visiems. Kieme norim vaiku aiksteles. Koncertai tam kraste vyksta kokie? Viska ko ieskom rasdavome Sventojoje, bet norisi nauju ispudziu. Gal galit patarti ax.gif
Atsakyti
http://www.vytosodyba.lt/
kazko panasaus galit pasiulyt? Kursiu nerijoje
Atsakyti
Iš Šventosios į Nidą, tai kaip iš pragaro į rojų (bent jau man taip).
Pamenu kažkurią vasarą atostogavom Nidoj savaitelę, o po to prisijungė draugai ir išvažiavom į Šventją porai dienų doh.gif Tai labai pajautėm skirtumą tiek publikos tiek aplinkos atžvilgiu. Jau geriau tada į Palangą važiuot g.gif
Žodžiu aš myliu Nidą wub.gif
Atsakyti
Negi taip sunku rasti Nidoje svetaine su 2 miegamaisiais su aikstele vaikam?
Cia dviem seimoms su 2 mazameciais vaikais: 2 po 4 m, ir du po 2 m.
Buto nenorim, norisi zeme po kojom jaust:) ta prasme, kad pasedet, kur kieme butu.
Kurios isimyleje, prasom siulykit mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ddrrugelis: 28 gegužės 2011 - 19:36
domiuosi siandien Nida visa diena, noriu vaziuot. Bet negi taip toli papludymiai, kiek laiko reikia eiti? kaip sprendziat si klausima? Kazkur skaiciau, kad su vaikais Nida netinka, ar tikrai? Paradoksas vanduo aplinkui, o iki juros 2 km doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ddrrugelis: 28 gegužės 2011 - 20:47
QUOTE(ddrrugelis @ 2011 05 28, 21:46)
domiuosi siandien Nida visa diena, noriu vaziuot. Bet negi taip toli papludymiai,  kiek laiko reikia eiti? kaip sprendziat si klausima?  Kazkur skaiciau, kad su vaikais Nida netinka, ar tikrai? Paradoksas vanduo aplinkui, o iki juros 2 km doh.gif  ax.gif

Jo, toli, gal tikrai jums geriausia būtų Šventoji. Tie nameliai, arčiausiai jūros.
Atsakyti
QUOTE(vme @ 2011 05 28, 22:39)
Jo, toli, gal tikrai jums geriausia būtų Šventoji. Tie nameliai, arčiausiai jūros.

ne nameliuose mes gyvenam, o apartmentuose su dviem miegamaisiasi ir svetaine, virtuve. Ir pasirinkimas tikrai yra. Iki juros 5 min. Kiek ziuriu Nidoje tokiu patalpu apskritai nera verysad.gif
Papildyta:
[quote=vme,2011 05 28, 22:39]
[/quote
zinoma, kad toli juk atstuma ne pagal save matuoju, o pagal 2 dvimecius ir du keturmecius.
Atsakyti
QUOTE(vme @ 2011 04 05, 00:15)
Tiesiog toks klausimas ausyse skamba taip: Palanga ar Nyda.

Taip ir nesupratau, ką čia norėta tuo iškraipymu pasakyt.
Atsakyti
kekvienas renkasi ten, kur jam geriau...man tiek nda, tiek palanga patinka, i nda nuvaziuojam ramybes-igu pasivaiksciojimu, kopas aplankyti, palanga mane zavi surmuliu-o cia blogai?kai gyvenam ramiai, nedideliam meisteli, del darbu pobudzio nelabai kur ir kada turim galimybe isvaziuot-mums patinka abu variantai ax.gif norisi man muzikos, vaikams atrakciju...pereinam basanaviciu vaarais, pabaigiame kelione pusynais...o manot nidoje nera visokio plauko g.gif deja, gyvena ten musu giminaiciai, tai atgarsiu koki tik nori..ir katagoriskai teigti,jog ten negerai, o ten gerai-as nedrisciau, nes renkuosi pati pagal nuotaika bei poreiki ax.gif sia vasara vaziuosime i palanga 2 sav, o dar kita menesi vaziuosime aplankyti giminaiciu savaitei
Atsakyti
MAn Nida wub.gif
Atsakyti