Sakyčiau kaip kas supranta poilsį
Palanga labaaaai triukšminga,o tiek Nida,tiek Juodkrantė tikrai turi savo aurą ir tikrai gali ten būdamas net užsimiršti, kad esi Lietuvoje.
Mes tik už Juodkrantę ir Nidą
Gera kompanija, jachtutė, nuostabūs gamtos vaizdai pora valandų ir tu jau Juodkrantėj arba penkios-šešios valandikės ir tu Nidoje
palangoj kainos mazesnes ir gyvenamosios vietos didesnis pasirinkimas. dievinu gintaro muziejaus parka. na o nida uzburia savo gamta, bet tik ne kainomis
nepasakyciau,kad ten Nidoj kainos kandziojas...vaziavom rugpjuti siaip pasiziuret ir panorom pasilikt kitai dienai dar, skelbimu prideta, iskaat apie 9 val radom namuka nebrangu, o jau papludimis nepalyginamas su Palanga.As tik uz Nida
QUOTE(naf_naf @ 2009 10 10, 15:21)
Manau, kad cia lyginami du nepalyginami dalykai Nepatinka man Palanga, ten daug zmoniu, triuksmas, o Basanaviciaus gatve tai man is viso kazkoks nesusipratiams (save parodyt ir i kitus paziuret)
Jeigu reiketu rinktis: savaite Palangoj ar pora dienu Nidoj - vienareiksmiskai ir be jokiu dvejoniu - tik Nida
Jeigu reiketu rinktis: savaite Palangoj ar pora dienu Nidoj - vienareiksmiskai ir be jokiu dvejoniu - tik Nida
Pritariu. Vasara Palangoj is vis neimanoma buti...
Bet ziema visai nieko, zmoniu nera, tylu, ramu . O vasara tik tai Nida arba Juodrante . Kad tik tai oras mus dazniau dziugintu .
Aš už Palangą, bet ne už jos centrą, Basanavičiaus gatvėje nebuvau kokius 3 metus, nors visas vasaras praleidžiu Palangoje. Nidoje paatostogauti galiu 1-2 dienas, man ten per ramu ir vėl į Palangą.
NIDA, Nida ir dar karta Nida
Pritariu daugumos nuomonei, kad Palangoje pigiau apsistoti ar pavalgyti, bet del poilsio tai tiktai Nida, ramybe, gamta, grozis....
QUOTE(Vamora @ 2010 01 10, 19:11)
nepasakyciau,kad ten Nidoj kainos kandziojas...vaziavom rugpjuti siaip pasiziuret ir panorom pasilikt kitai dienai dar, skelbimu prideta, iskaat apie 9 val radom namuka nebrangu, o jau papludimis nepalyginamas su Palanga.As tik uz Nida
O kiek kainavo tas namelis?
Vienareiksmiskai Nida. Man asmeniskai nei vienas Lietuvos pajurio kurortas neprilygsta Nidai