QUOTE(Aimeja @ 2011 07 07, 19:36)
Pati Maxima maža, ir nėra tokio pasirinkimo kaip kitose Maximose, kur būtų galima nusipirkti kažką pasišildyti, salotų, pusfabrikačių normalių.
drįstu paprieštarauti. Salotų sveriamų pakankamai didelis pasirinkimas, taip pat ir keptų dar šiltų mėsos gaminių nemažai
prieš dvi dienas grįžau iš Nidos, poilsiavome savaitę. Buvau pirmą kartą, į temos klausimą neatsakysiu, kas geriau...man visur gerai. Tik tiek, kad girdėdama kelis metus kalbas apie fantastišką Nidą, ko gero tikėjausi kažko labiau stebuklingo, o šiaip geras miestukas, graži gamta, tačiau nėra kažkuo išskirtinė. Yra Lietuvoje begalę vietų nenusileidžiančių gamtos grožiu
Ilsėjausi su 4,5m sūnum, tai jam nebuvo problemų dėl pramogų stokos. Mieste yra nemažai vaikiškų medinių žaidimų aikštėlių, su supynėm, kopėčiom ir pan. Maniškiui pats tas buvo ten dūkti. Vakarais centre pripūčia namukus šokinėjimui ir yra elektrinių mašinėlių
dar galima laivais plaukti į apžvalginę 1 val. trukmės kėlionę prie kopų, vaikams nemokamai (bent tame kuriuo mes plaukėm), suaugusiam 20 lt.
dėl maisto, tai pirmą dieną tik atvykę iškart centrė užėjome į Kolibrį, nemąstant užsisakėm ir sau ir vaikam visko, tik susimokėję supratom, kad ilgai neištempsim finansine prasme taip valgydami
tada prasidėjo paieškos ir manau neblogai susitvarkėme, gana taupiai.
Kavinėse valgydavom kartą per dieną, kitą kartą vakare jau gamindavom namie (makaronai, koldūnai, kepta vištiena, mišrainės iš maximos ir pan.).
Prie centrinio pliažo pušynė yra kavinukė, paprastai labai mediniai staliukai palapinėje, dienos pietūs kasdien po 12 lt
sriuba ir antras patiekalas, tikrai labai skanu ir daug, mano vaikas nėra geras valgytojas, tai mes tuos pietus per pusę imdavom.
Dar pigų variantą radom ant marių kranto (nuo centro einant palei krantą Juodkrantės link), parašyta "restoranas" ten laaaaaaaaaaaabai skanus šašlykas...ir jei gerai pamenu 13 lt (vėl gi vienos porcijos gana buvo ir man ir vaikui). Svarbiausia tose kavinėse neimti sulčių vaikams
nes maža stiklinė 4-5 lt, štai kur pinigai nueina
du kartus klaidą padariau užsakius net į kainą nepažiūrėjus. Paskui nešiojausi visur vaikui savo buteliuką su sultimis
tas pats su kava, algoholiu, perbrangu kavinėse. Bet jei tik pavalgyt tai galima pigiai ir skaniai manau