QUOTE(flight @ 2011 07 04, 10:26)
Aš įsimylėjau Neringą, kai buvau studentė ir gyvenau bute, myliu ją dabar, nors gyvenu name, o štai Palangos prisijaukint taip ir nepavyko...
O gyvenimas nuosavam name keičia vienintelį prioritetą - poilsiaudami mes neieškom varianto su terasa ar kiemeliu mėsytei pasikept, nes visa tai ir taip turime, kasdien..
as kiek save pamenu palangoj atostogavau nuo vaikystes, tevai kasmet vaziuodavo butent cia. Pervalkoje pamenu sporto stovykla, pusynais budavo begami krosai ir treniruotes treniruotes, treniruotes. Tada buvau dar 6 m. vos vos sulaukusi panele, buvom 3 sav. be tevu. Matyt gal kazkiek paveike ir tai, kad i ta vieta net nebesinoti daugiau vaziuot. I Nida vaziavau jau ugtelejusi, bet kad ir kaip ten grazu, kasmet nesinori vaziuot dar ir dar. Matyt likus ta meile siam kurortui nuo vaikystes, nes visos gatveles isvaiksciotos, visi kampeliai zinomi
Net Sventoji tiek netraukia kiek Palanga, ypac ta jos dalis prie Lino, gera ten labai, pusynas koks
Mes kad ir kaip bebutu keista ieskom namelio, buto, kambario su terasa ir kiemu vaikams. Nes vaikai mazi, jiems reikia erdves, o jei vaiku vaziuoja 3-5
Bet jei vaziuojam suauge tai jokio skirtumo ar bus tas kiemas, saslykus galim kepti kada norim namie, gerti kava teresoj irgi kada tik nori, tad mums tai nera itin svarbu.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 07 04, 11:10)
Ir man daug kas netrukdo, bet ten snukiadaužio poreikio atmosfera tiesiog tvyro ore. Tos besitrinančios gaujos pacanų, girtų ir neprognozuojamų, ramiai nenuteikia. Jie miega automobiliuose mieste, gerina sveikatą nuo pat ryto ant kapoto susistatę degtinės butelius ir užkandą. Šventojoje dar blogiau ir pavojingiau.
Na kad miega esu macius masinose tik per 4 ar 3 laisvas dienas, tada tikrai uzgrusta buna
bet siaip neteko dar matyti kad masiskai miegotu masinose, gertu ant kapoto pasistate
Matyt pavieniai atvejai cia, na bet ka padarysi kad nuomone aie visus atostogaujancius Palangoje tokia
Matyt ir mes tokie tada, megstam mustis ir gert be saiko, nes kaip matot ir mums gera toj visu nemegiamoj palangoj