Įkraunama...
Įkraunama...

Palanga ar Nida?

QUOTE(knielita @ 2011 07 03, 00:39)
O aplamai musu salyje nebaisu vaikscioti vakarais? Naivu tiketis, kad tik Palangoje musasi, apvagia. Kiek teko skaityti kad poilsiaujantys uzsieneciai pasigedo savo daiktu is kambario toj pacioj neringoj  ax.gif Zinoma, zmoniu ten maziau, maziau ir nusikaltimu, bet del saugumo nera vietos pasaulyje kur galetum jaustis 100 % saugus  mirksiukas.gif Galu gale sutemus vaikai jau miega, tad tokiu metu tevai dazniausiai sedi verandoj ir megaujasi tyla ir ramybe biggrin.gif  biggrin.gif

Uzsieciai vaziuoja i LT, lietuvaiciai isvaziuoja i uzsieni  biggrin.gif ir ne tik poilsiauti... Mainai vyksta  biggrin.gif

visko buna, bet tiesa sakant ejau nakti per miska Nidoj, ir visai nebijojau, nes ne gyvos dvasios nebuvo! nebent kas bijo pacios tamsos.
palangoj gi laaaabai daug jaunimo ir neaiskiu zmoniu...nesakau kad jie visi nusikalteliai bet buna nelabai jauku kur nuosaliau..
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 07 03, 08:35)
visko buna, bet tiesa sakant ejau nakti per miska Nidoj, ir visai nebijojau, nes ne gyvos dvasios nebuvo! nebent kas bijo pacios tamsos.
palangoj gi laaaabai daug jaunimo ir neaiskiu zmoniu...nesakau kad jie visi nusikalteliai bet buna nelabai jauku kur nuosaliau..

Jaunimas ir nuomai renkasi vietas esancias netoli centro, tad i tokius uzkampius kaip Linas net neatklysta, vienetai nebent, bet kiek eam ten buve, vakarais ypatingai ramu, jokiu kompaniju, triuksmo ar mustyniu. Visi kam reikia linksmybiu renkasi centre 4u.gif
Tiesa, siais metais vaiksciojom su vyru ir po parka nakti, na nezinau, nebent vienai vaikscioti gal butu buve baisu, bet siaip jame sutikom tik ramia pagyvenusiu zmoniu porele einancia link juros ax.gif Jokiu kompaniju, isgerusio jaunimo, visas seliojimas vyksta Basanaviciui, nenori neini ten, o vaiksiojimui ar su dviraciais erdves pilna ir taip 4u.gif Nors jei buciau buvus viena nakti neiciau nei palangoj, nei Nidoj per miska ar parka 4u.gif Visokiu zmoniu buna visur, net toj pacioj Nidoj nezinai kas gali apsistoti ax.gif O ypac per gausesnius renginius mirksiukas.gif
Tik tiek, kad Nidoj maziau zmoniu, Palangoj daugiau tad ir visko daugiau nutinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 03 liepos 2011 - 09:40
QUOTE(knielita @ 2011 07 03, 10:38)
Visokiu zmoniu buna visur, net toj pacioj Nidoj nezinai kas gali apsistoti ax.gif O ypac per gausesnius renginius  mirksiukas.gif
Tik tiek, kad Nidoj maziau zmoniu, Palangoj daugiau tad ir visko daugiau nutinka  ax.gif

Nida unikali tuo, kad potencialus vagis ar nusikaltėlis taip paprastai nepabėgtų - na nebent turėtų nuosavą katerį, bet ir tai, kol perplauktų marias irnesakyk.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad kiekvienas renkasi tai kas jam yra geriausia. Ir sakyti, kad tie kurie Palangoje ilsisi tai jau popas, jau kažkas yra blogai, manau negražu. Pav. mes gyvenam priemiestyje, turim viską, ramybę kas vakarą po darbo, supynes, dviračius, balą su tilteliu kur gali iki vėlumos sėdėt įmerkus kojas, terasą, kur vakarais gali gerti arbatą, todėl man Nidoje nuobodu, man norisi triukšmo, nes ramybę aš turiu kasdien. Ar tai yra blogai? Buvom daug kartų Nidoje, ten paplūdimiai labai geri, nelyginti su Palanga, bet sakykim sakyti, kad Palangoje tik triukšmas tai yra melas, vakarais mes einame į pajūrį už Birutės kalno, ramybė, vienas kitas žmogus praeina, o paskui visai faina pažiūrėti kaip ir toje Basanavičiaus gatvėje žmonės linksminasi, kas pasikeitė, kas liko tas pats.
Atsakyti
Aimeja, as pilnai su tavim sutinku, matyt ir mums tas pats ax.gif Gyvenam kaip ir miesto vidury, bet tylioj vietoj, turim nuosava zemes lopineli, terasa, ramybe, parka salia. Vakarais labai smagu gerti kava ir klausytis tylos smile.gif Matyt todel mums nebaisu rinktis Palanga biggrin.gif Jei kasdien gyventum triuksme matyt norom nenorom begtum is jo ax.gif
Nors pacioj Palangoj pakanka ramybes ir tylos. Jei vargina mases miesto centre tai kam ji rinktis? Vanagupes g. ar aplinkines gatvytes visuomet tylios, ramios. Pajurys pustustis, tad vietos kur atsigulti visuomet rasi ax.gif O toleliau paejus ar pavaziavus rasi vietu kur aplamai retas zmogus buna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva25: 04 liepos 2011 - 08:21
Aš įsimylėjau Neringą, kai buvau studentė ir gyvenau bute, myliu ją dabar, nors gyvenu name, o štai Palangos prisijaukint taip ir nepavyko...
O gyvenimas nuosavam name keičia vienintelį prioritetą - poilsiaudami mes neieškom varianto su terasa ar kiemeliu mėsytei pasikept, nes visa tai ir taip turime, kasdien..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 04 liepos 2011 - 08:28
QUOTE(flight @ 2011 07 04, 09:26)
Aš įsimylėjau Neringą, kai buvau studentė ir gyvenau bute, myliu ją dabar, nors gyvenu name, o štai Palangos prisijaukint taip ir nepavyko...
O gyvenimas nuosavam name keičia vienintelį prioritetą - poilsiaudami mes neieškom varianto su terasa ar kiemeliu mėsytei pasikept, nes visa tai ir taip turime, kasdien..

Bet tai ir puiku, kad tu įsimylėjai, kodėl turėtų ją įsimylėti ir kiti? Vieni važiuoja prie jūros, kiti renkasi kaimo turizmą. Aš sakykim neisivaizduoju savęs atostogaujančios kaimo turizmo sodyboje, nes viską turiu kasdien, tačiau puikiai suprantu žmones, kurie renkasi poilsį ten.
Aš tik nesuprantu kodėl kitus reikėtų menkinti. Nu nematau aš toje Palangoje nieko blogo. Nes papraščiausiai gali susirasti tai kas tau patinka. Man netrukdo nei muzika, nei daug žmonių, nei triukšmas, nei ramūs pagyvenę žmonės, nei triukšmingas jaunimas, tiesiog įdomu pažiūrėti į visus ir tiek.
Atsakyti
Ir man daug kas netrukdo, bet ten snukiadaužio poreikio atmosfera tiesiog tvyro ore. Tos besitrinančios gaujos pacanų, girtų ir neprognozuojamų, ramiai nenuteikia. Jie miega automobiliuose mieste, gerina sveikatą nuo pat ryto ant kapoto susistatę degtinės butelius ir užkandą. Šventojoje dar blogiau ir pavojingiau.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 07 04, 10:26)

as kiek save pamenu palangoj atostogavau nuo vaikystes, tevai kasmet vaziuodavo butent cia. Pervalkoje pamenu sporto stovykla, pusynais budavo begami krosai ir treniruotes treniruotes, treniruotes. Tada buvau dar 6 m. vos vos sulaukusi panele, buvom 3 sav. be tevu. Matyt gal kazkiek paveike ir tai, kad i ta vieta net nebesinoti daugiau vaziuot. I Nida vaziavau jau ugtelejusi, bet kad ir kaip ten grazu, kasmet nesinori vaziuot dar ir dar. Matyt likus ta meile siam kurortui nuo vaikystes, nes visos gatveles isvaiksciotos, visi kampeliai zinomi wub.gif
Net Sventoji tiek netraukia kiek Palanga, ypac ta jos dalis prie Lino, gera ten labai, pusynas koks wub.gif

Mes kad ir kaip bebutu keista ieskom namelio, buto, kambario su terasa ir kiemu vaikams. Nes vaikai mazi, jiems reikia erdves, o jei vaiku vaziuoja 3-5 biggrin.gif Bet jei vaziuojam suauge tai jokio skirtumo ar bus tas kiemas, saslykus galim kepti kada norim namie, gerti kava teresoj irgi kada tik nori, tad mums tai nera itin svarbu.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 07 04, 11:10)
Ir man daug kas netrukdo, bet ten snukiadaužio poreikio atmosfera tiesiog tvyro ore. Tos besitrinančios gaujos pacanų, girtų ir neprognozuojamų, ramiai nenuteikia. Jie miega automobiliuose mieste, gerina sveikatą nuo pat ryto ant kapoto susistatę degtinės butelius ir užkandą. Šventojoje dar blogiau ir pavojingiau.

Na kad miega esu macius masinose tik per 4 ar 3 laisvas dienas, tada tikrai uzgrusta buna ax.gif bet siaip neteko dar matyti kad masiskai miegotu masinose, gertu ant kapoto pasistate biggrin.gif Matyt pavieniai atvejai cia, na bet ka padarysi kad nuomone aie visus atostogaujancius Palangoje tokia biggrin.gif
Matyt ir mes tokie tada, megstam mustis ir gert be saiko, nes kaip matot ir mums gera toj visu nemegiamoj palangoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva25: 04 liepos 2011 - 09:28
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 07 04, 10:10)

Poilsiauju jau daug metų, nu jokios snukiadaužio poreikio atmosferos nejaučiau niekada. Net neisivaizduoju kaip ją reikia jausti g.gif Niekada niekas neužkabino, nenuskriaudė, nejaučiau jokių grėsmių, niekada. Niekada nemačiau geriančių ant auto kapoto jaunimo. Išgėrusių mačiau, bet neagresyvių, sakyčiau daugiau durniuojančių su panelėm.
Kur tu matai ten tuo pavojus? Važiuoja tūkstančiai su vaikais, pagyvenę, nu apie nukentėjusius negirdėjau nuo neblaivaus jaunimo.
Atsakyti
nieko nemenkindama ir nenoredama ipirsti savo nuomones tiesiog pasakysiu taip...man palanga asocijuojasi su vaikyste, kai mama vezdavosi prie juros, ir pirkdavome ledus. tada tai buvo tarsi maza svente. dabar manes Palanga nebezavi ir visiskai nesinori ten vaziuoti. is kitu kurortu ji issiskiria tik basanaviciaus gatve, kuri man nepriimtina.(yra ir geresniu budu istaskyti pinigus, nes be kaviniu ir visokiu aparatu daugiau nieko ten nenuveiksi. nebet atrakcija galima laikyti pasiziurejima kaip kiti valgo, geria ir linguoja i takta dainuojant Katunskytei). pasivazineti dviraciu, pasivaikscioti, pabuti prie juros, pasiplaukioti laiveliu galima ir kituose kurortuose. toje pacioje smiltyneje, neringoje. apie sventaja as is vis nekalbu. o Nida man patinka, bet vel gi isbuciau ten pora max tris dienas. pabuni, pailsi, bet ta ramybe po to jau atsibosta, norisi aktyvesnes veiklos....
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 07 04, 09:40)
Bet tai ir puiku, kad tu įsimylėjai, kodėl turėtų ją įsimylėti ir kiti?

Oj, jūs kąą - žinoma kad neturėtų, kuo mažiau įsimylės Neringą, tuo geriau man smile.gif Čia visai rimtai, nevažiuokit į tą Neringą, ten brangu, kelto mokestis, nėra normalių pramogų, nėra vaikams atrakciionų, kavinėse kainos kosminės, jūra toli, o ir gamtos grožis, kaip kitos rašo, stipriai perdėtas...Tik nevažiuokit, ko jūs ten nematėt, jūra juk visur ta pati - nuo to mums ilsėtis bus dar geriau, tykiau ir ramiau.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 04 liepos 2011 - 19:03