Įkraunama...
Įkraunama...

Palanga ar Nida?

kuo mažiau norinčių į Neringą, tuo geriau mums - ją įsimylėjusiems smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 06 29, 22:19)
kol nebuvau Nidoje, is aplinkiniu atsiliepimu galvojau, kad tai ispudinga vieta, kuria privalau pamatyti. bet nuvaziavau ir antrakart tikrai nevaziuociau, absoliuciai nieko ispudingo (kas tikrai galetu buti ispudinga tai aptverta devyniom tvorom biggrin.gif), tad as uz Palanga ir cia tik mano nuomone 4u.gif

Tai ir nebuvai toj Nidoje. Tavo buvimas net nesiskaito buvimu. Kabutėse nebent.
Atsakyti
Buvau ir Nidoje ,ir Palangoje-ir visur man gerai bigsmile.gif vienur ramiau,kitur triuksmingiau,tai renkuosi pagal nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 07 01, 18:06)
Tai ir nebuvai toj Nidoje. Tavo buvimas net nesiskaito buvimu. Kabutėse nebent.

tau tikrai viskas gerai? kiekvienas zmogus turi savo nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Gali būti, bet nesuprasti kur ir ko ten buvai. Taip, dėl nuomonės neprieštarauju. smile.gif
Atsakyti
Smagu ir nidoj ir palangoj , svarbiausias man jura ir saule thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2011 07 02, 12:09)
Smagu ir nidoj ir palangoj , svarbiausias man jura ir saule thumbup.gif

Nesenai skaitinėjau vokiečių forumus, ko jie važiuoja į Nidą ir Palangą. Tai į Nidą važiuoja pamatyti grožio, daugelis paskui rašo, kad tai vieta, kurioje norėų pasilikti smile.gif Į Palangą - pigiai pasiekiamų merginų smile.gif Kaip vienas gyrėsi - neišgulėjom pliaže nė pusvalandžio, kai prisistatė lietuvių panelės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 02 liepos 2011 - 11:13
QUOTE(knielita @ 2011 06 30, 22:55)
Nidoj grazu, bet atostogas mieliau leidziam palangoj ar sventojoj smile.gif Visu pirma tai pigesnis poilsis vaziuojant su seima tiek nakvynes, tiek maisto kainu atzvilgiu. O visu antra atstumai iki juros smile.gif
Vaziavimas iki juros masina man net esant su vaikais atrodo visiskai nepatrauklus, juolab esam is tu, kurie per atostogas nusistate pries masinas smile.gif  O mases zmoniu yra centre, su vaikais puiki oaze gali buti Palangos pakrasciai smile.gif Nors zinoma, liksiu matyt apmetyta pomidorais cia uz tokias mintis  biggrin.gif
O pasivaikscioti mums patinka pakrante, ypac vakarais  wub.gif Nuostabus pajurys ne ten kur pagrindine miesto gatve, bet toleliau tiek i viena, tiek i kita puse tikrai svaru ir zmoniu nera daug  4u.gif

Mes atradom pasakiska vietele Vanagupes g. salia Lino baseino, net nepasakyciau kad ten Palanga jei nezinociau rolleyes.gif
Atsakyti
Kodėl man nepatinka atostogos Palangoje, citata iš kriminalinių naujienų:

"Girtų žviegimas, muštynės, mosavimas peiliais, lūžusios nosys ir praskeltos galvos – tokia naktinės Palangos rutina. Tačiau policijos pareigūnų čia reikia ieškoti su žiburiu. Agresyvius jaunuolius priversti raminti klubų apsaugininkai.

Tradicijos – nemirtingos

Net paprastą darbo dieną J.Basanavičiaus gatvė jau skęsta minioje. Šoktelėjo ir įvairių pažeidimų, pranešimų policijai skaičius.
„Vasara jau įsibėgėja, ypač savaitgaliais. Darbo tikrai yra“, – tvirtino Palangos policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus viršininkas Gintautas Pocevičius.
Alkoholis, girtos grumtynės, triukšmas vis dar yra neatsiejama poilsio vadinamojoje Lietuvos vasaros sostinėje dalis."

Paskutinį kartą buvau vieną gegužės savaitgalį prieš metus, ir tik dėl to, kad vyko vaikų varžybos, teko lydėti. Gerai, kad yra iš ko rinktis...
Atsakyti
Palangoje nepamirskim, kad seimos mazai kada renkasi gyvenima salia Basanaviciaus gatves mirksiukas.gif O va prie Lino wub.gif wub.gif tylu, ramu, nuostabi gamta ir jura netoli. Nors ir kita puse prie parko irgi rami, grazi ir jokiu triuksmingu kompaniju, mustyniu smile.gif Tiesiog jei vaziuoji pailseti su seima yra kur pabegti ir nuo surmulio, nuo gausybes zmoniu toje pacioje Palangoje. Vietos nostabios, vaikams pramogu pilnai, ganetinai nebrangios poilsio vietos ir parduotuves biggrin.gif
O Basanavicius lieka nuosalyje, nebutina eiti per ji jei nenori, yra pilna vietu kur gali pasivaikscioti biggrin.gif
Atsakyti
o man isgirdus zodi Palanga iki siol stovi pries akis vaizdas- du konvejeriai einantis basanaviciaus gatve - vieni link juros, kiti is ten. kur toleliau, bent jau pries 10 m man buvo baisoka vakarais vaiksciot.. ypac tame parke... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2011 07 02, 12:12)
Nesenai skaitinėjau vokiečių forumus, ko jie važiuoja į Nidą ir Palangą. Tai į Nidą važiuoja pamatyti grožio, daugelis paskui rašo, kad tai vieta, kurioje norėų pasilikti smile.gif Į Palangą - pigiai pasiekiamų merginų smile.gif Kaip vienas gyrėsi - neišgulėjom pliaže nė pusvalandžio, kai prisistatė lietuvių panelės bigsmile.gif

man rodos pigaus alaus ir merginu uzsienieciai vaziuoja ne tik i palanga... aplamai i lietuva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 07 02, 22:32)
o man isgirdus zodi Palanga iki siol stovi pries akis  vaizdas- du konvejeriai einantis basanaviciaus gatve - vieni link juros, kiti is ten. kur toleliau, bent jau pries 10 m man buvo baisoka vakarais vaiksciot.. ypac tame parke...  unsure.gif
Papildyta:
man rodos pigaus alaus ir merginu uzsienieciai vaziuoja ne tik i palanga... aplamai i lietuva ax.gif

O aplamai musu salyje nebaisu vaikscioti vakarais? Naivu tiketis, kad tik Palangoje musasi, apvagia. Kiek teko skaityti kad poilsiaujantys uzsieneciai pasigedo savo daiktu is kambario toj pacioj neringoj ax.gif Zinoma, zmoniu ten maziau, maziau ir nusikaltimu, bet del saugumo nera vietos pasaulyje kur galetum jaustis 100 % saugus mirksiukas.gif Galu gale sutemus vaikai jau miega, tad tokiu metu tevai dazniausiai sedi verandoj ir megaujasi tyla ir ramybe biggrin.gif biggrin.gif

Uzsieciai vaziuoja i LT, lietuvaiciai isvaziuoja i uzsieni biggrin.gif ir ne tik poilsiauti... Mainai vyksta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 02 liepos 2011 - 23:41