Įkraunama...
Įkraunama...

Palanga ar Nida?

kol nebuvau Nidoje, is aplinkiniu atsiliepimu galvojau, kad tai ispudinga vieta, kuria privalau pamatyti. bet nuvaziavau ir antrakart tikrai nevaziuociau, absoliuciai nieko ispudingo (kas tikrai galetu buti ispudinga tai aptverta devyniom tvorom biggrin.gif), tad as uz Palanga ir cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 06 29, 22:19)
kol nebuvau Nidoje, is aplinkiniu atsiliepimu galvojau, kad tai ispudinga vieta, kuria privalau pamatyti. bet nuvaziavau ir antrakart tikrai nevaziuociau, absoliuciai nieko ispudingo (kas tikrai galetu buti ispudinga tai aptverta devyniom tvorom biggrin.gif), tad as uz Palanga ir cia tik mano nuomone 4u.gif

Papasakokit, ką matėt Neringoje...
Man pvz viena gražiausių vietų - Mirusios kopos. Nepatiko?
Arba, užsiropšti prie Tomo Mano namelio ir žiūrėt sau į marias, laivelius - nu taaaip gražu..
Arba, Parnidžio kopa, tai vienintelė vieta Lietuvoje, kur saulė leidžiasi ir teka nuo vandens paviršiaus wub.gif Teko stebėt saulėtekį ir saulėlydį, ir vis tiek nepatiko?
O kelios tikrai įstabios apžvalgos aikštelės?
O kur dar tušti, visiškai tušti paplūdimiai šiek tiek paėjus ar pavažiavus..
Atsakyti
flight nors ir vaziuojam kasmet,bet po Jusu komentaro norisi i Nida sia minute bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 06 30, 00:11)
Arba, užsiropšti prie Tomo Mano namelio ir žiūrėt sau į marias, laivelius - nu taaaip gražu..
Arba, Parnidžio kopa, tai vienintelė vieta Lietuvoje, kur saulė leidžiasi ir teka nuo vandens paviršiaus wub.gif Teko stebėt saulėtekį ir saulėlydį, ir vis tiek nepatiko?

o kur tas namelis yra? galima placiau? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 06 30, 13:30)
o kur tas namelis yra? galima placiau? blush2.gif  4u.gif

Namelis čia
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 06 30, 13:30)
o kur tas namelis yra? galima placiau? blush2.gif  4u.gif

Nidoje, netoli centro. Radau jo tinklapį (Tomo Mano muziejus, jame dažnai vyksta įvairūs kultūriniai renginiai) čia:
http://www.mann.lt/

A, o dar Pervalkos švyturys wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 30 birželio 2011 - 12:44
QUOTE(flight @ 2011 06 30, 00:11)

visa sita pamatem ir manom, kad Nida yra labai ispustas reikalas 4u.gif mums smiltyneje patiko labiau, aisku kiekvienam skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 06 30, 13:53)
visa sita pamatem ir manom, kad Nida yra labai ispustas reikalas 4u.gif mums smiltyneje patiko labiau, aisku kiekvienam skirtingai  mirksiukas.gif

Nežinau, man nepriklausomai nuo "išpūsto" ar "neišpūsto" reikalo, Neringa yra viena gražiausių ir jaukiausių vietų Lt. Ir ačiū D, kad ne visiems ji patinka ir ten neprivažiuoja masėmis - nes tai tik sugriautų pusę grožio smile.gif Neringa - tikrai ne masinė vieta, ne popsas..
Aišku, ir kainos kitokios nei kokioj Palangoj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 30 birželio 2011 - 12:59
QUOTE(flight @ 2011 06 30, 13:57)
Nežinau, man nepriklausomai nuo "išpūsto" ar "neišpūsto" reikalo, Neringa yra viena gražiausių ir jaukiausių vietų Lt. Ir ačiū D, kad ne visiems ji patinka ir ten neprivažiuoja masėmis  - nes tai tik sugriautų pusę grožio smile.gif Neringa - tikrai ne masinė vieta, ne popsas..
Aišku, ir kainos kitokios nei kokioj Palangoj..

tai ir gerai kad tos kainos gal ne visiem ikandomos... ax.gif
Nidoj buvau tik karta, bet patiko ziauriai.o is Palangos turbut isaugau..pries 6 m dar visai nieko buvo, bet pakutinius kartus lb nepatiko. Mama, kuri mate Palanga pries 20m, nuvaziavus ten pasake - ogo...cia gi Gariunai!
tuo viskas ir pasakyta..

p.s turbut i palanga vaziuociau paskutinei vietoj. tenesupyksta Sventaja-turbut net ten geriau/ramiau/idomiau smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vme @ 2011 06 30, 13:37)

aciu! uz savaiteles leksiu ten wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 30 birželio 2011 - 13:11
QUOTE(taša @ 2011 06 30, 14:13)
tai ir gerai kad  tos kainos gal ne visiem ikandomos... ax.gif

Taip, mes irgi su vyru pašnekėjom, kad jei nebūtų žaliojo mokesčio, kelto mokesčio ir ženkliai brangesnės būsto nuomos (nameliai a la šventojoje su bendrais partogumais - Neringoj absoliuti išimtis) - turbūt privažiuotų žalio jaunimėlio pasitūsinti doh.gif O kadangi tokiems tūsas Neringoj brangokas, jie renkasi Palangą ar Šventąją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 06 30, 14:23)
Taip, mes irgi su vyru pašnekėjom, kad jei nebūtų žaliojo mokesčio, kelto mokesčio ir ženkliai brangesnės būsto nuomos (nameliai a la šventojoje su bendrais partogumais - Neringoj absoliuti išimtis)  - turbūt privažiuotų žalio jaunimėlio pasitūsinti doh.gif O kadangi tokiems tūsas Neringoj brangokas,  jie renkasi Palangą ar Šventąją smile.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nidoj grazu, bet atostogas mieliau leidziam palangoj ar sventojoj smile.gif Visu pirma tai pigesnis poilsis vaziuojant su seima tiek nakvynes, tiek maisto kainu atzvilgiu. O visu antra atstumai iki juros smile.gif
Vaziavimas iki juros masina man net esant su vaikais atrodo visiskai nepatrauklus, juolab esam is tu, kurie per atostogas nusistate pries masinas smile.gif O mases zmoniu yra centre, su vaikais puiki oaze gali buti Palangos pakrasciai smile.gif Nors zinoma, liksiu matyt apmetyta pomidorais cia uz tokias mintis biggrin.gif
O pasivaikscioti mums patinka pakrante, ypac vakarais wub.gif Nuostabus pajurys ne ten kur pagrindine miesto gatve, bet toleliau tiek i viena, tiek i kita puse tikrai svaru ir zmoniu nera daug 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 30 birželio 2011 - 22:05