Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

Na ir as apie knygas mirksiukas.gif Leidykla "Obuolys" jau dziovina knygos apie dekupaza spaudos dazus. Manau ji pirmiausia isvys dienos sviesa smile.gif Kiek zinau nedaug liko laukt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 08 05, 13:54)
as turiu nusifotkinusi ax.gif  bet gal ne taip patogu, bet jei ka - galeciau persiust wink.gif

nu taigi tikrai,kaip aš nepagalvojau doh.gif laugh.gif Aišku tiktų ir fotkinta, nei paštu siųsti nei ką... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 08 05, 14:02)
nu taigi tikrai,kaip aš nepagalvojau doh.gif laugh.gif Aišku tiktų ir fotkinta, nei paštu siųsti nei ką...  blush2.gif

parasyk AZ skypa ar maila wink.gif nepazadu siandien (turiu planu vakare), bet atsiusiu
Atsakyti
gal kas galetu man atsakyti su kuo galima nuvalyti pigmentines bronzos pudra itrukimuose (kur parduodama statybiniu medziagu parduotuveje) ? reikia kokios spec priemones ar galima tiesiog su servetele? ir kokiu paskui laku galima nupurksti?
Atsakyti
Labai aciu Bitei is Baltei uz atsakymus 4u.gif neturiu as to specialaus sepetelio, teks verstis su paprastu, sintetiniais sereliais, tikiuosi pavyks ax.gif turiu sintetinio lako, tai reikes juo pasinaudoti. O sakykit ar nupurskus pirma sluoksni su sintetiniu galiu kitus sluoksnius lakuoti su nitro laku? nes man tas purskiamas nelabai patinka, duoda gelsva atspalvi g.gif Darau padekliukus puodeliams tai gal zinote ar jis yra atsparus karsciui? turiu stai si:
http://www.senukai.l...st_tab=articles
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2009 08 05, 15:17)
Labai aciu Bitei is Baltei uz atsakymus  4u.gif  neturiu as to specialaus sepetelio, teks verstis su paprastu, sintetiniais sereliais, tikiuosi pavyks  ax.gif  turiu sintetinio lako, tai reikes juo pasinaudoti. O sakykit ar nupurskus pirma sluoksni su sintetiniu galiu kitus sluoksnius lakuoti su nitro laku? nes man tas purskiamas nelabai patinka, duoda gelsva atspalvi  g.gif  Darau padekliukus puodeliams tai gal zinote ar jis yra atsparus karsciui? turiu stai si:
http://www.senukai.l...st_tab=articles

siaip buvau radusi kad daiktam ant kuriu bus dedami karsti puodeliai ar pan rekomenduoja naudoti pirciu laka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 08 05, 14:29)
siaip buvau radusi kad daiktam ant kuriu bus dedami karsti puodeliai ar pan rekomenduoja naudoti pirciu laka wink.gif

Aš naudojau saunų laką ir prikibo puodeliai prie padėkliukų verysad.gif Tada man merginos patarė nupurkšti sintetiniu laku, ir aš nupurškiau mašininių. Nugis žinokit visai kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2009 08 05, 16:59)
Aš naudojau saunų laką ir prikibo puodeliai prie padėkliukų  verysad.gif  Tada man merginos patarė nupurkšti sintetiniu laku, ir aš nupurškiau mašininių. Nugis žinokit visai kitas reikalas thumbup.gif

man irgi su saunų laku taip gavosi prikibo ir poto kai aš net nepagalvojus griebiau ddežutę tai nusipulo dazai doh.gif
o kur ir kaip ri ...zodziu ioš kur gauti ta laką purškiamą mašininį ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2009 08 05, 15:20)
man irgi su saunų laku taip gavosi prikibo ir poto kai aš net nepagalvojus griebiau ddežutę tai nusipulo dazai  doh.gif
o kur ir kaip ri ...zodziu ioš kur gauti ta laką purškiamą mašininį ? smile.gif

Aš autodetalių parduotuvėje pirkau mirksiukas.gif dar mačiau ir Ermitaže
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 08 05, 13:47)
nu jei nesunku tau būtų blush2.gif arba gal pakopijuot ten įmanoma, kiek ten psl? Sumokėčiau už viską 4u.gif  blush2.gif

va čia pasižiūrėk....
Atsakyti
sveikos,

kadangi dekupažavime aš visiška naujokė ax.gif , o temu tiek, kad man akys išškoko ant kaktos, tai gal gali man kas nors pasakyti, ar yra skirtumas kokį laką tepti? pirkau dekoravimui specialų senukuose Sadolin Antique, tačiau beskaitant susidaro įspūdis, kad ta patį efekta galima pasiekti ir paprastu laku. taip kaip iš tikrųjų?

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Saksona,cia ne i tema,bet labai,labai sveikinu gimus dukrytei,matau nuotraukytej
toks grazus burbuliukas.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti