Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

QUOTE(diamona @ 2009 09 09, 14:20)

kaip lakuot ir kuom lakuot padekliukus arbatai, kad nesusigadintu dedant padekliukus, padekliuku dekupazinimui naudota vienkomponente sendinimo priemone ir serveteles, akriliniai dazai smile.gif
kol kas turiu tik akrilinio lako?
ir taip pat kaip daryt su pjaustymo lentute, viena puse dekupazavau kita palikau pjaustyt, bet ar ta pjaustymo puse reiktuy palakuot? jei taip tai kokiu laku?

apie padekliukus kalbeta praeitoje temoje. Visus atsakymus rasi.

Del lenteles.
Viska nudekoravusi kita puse ant kurios pjaustysi gali itrinti aliejumi, ir liks daiktas, kuris bus praktinio pritaikymo - kaip vienas grazus gaminukas, bet dar ir naudojamas.

Drel arbatu - nepades jokios serveteles, jei bandysi tiesti. Kvapas persigers ir arbatos bus sugadintos.
Bet rinktis tau...
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 09 08, 22:09)

Išbandžiau naują laką ir noriu pasidalinti su kitomis. Man jis kol kas geriausias iš visų naudotų (na, ne tiek daug ir bandžius, bet vistik)... Akrilinis pusiau skaidrus lakas Jonestones jis "Quik dry" - iš tiesų labai greitai džiūna. thumbup.gif  Tik jo kavapas, tai man primena Akrilano dvikomponenčio lako kvapą, toks tuputį aitrus, bet nebaisiai.

http://www.senukai.l...50574208_p1.jpg

lakas superinis thumbup.gif kai pradėjau daryti darbelius, paprašiau vyro kad parneštu lako, nes kažko skuodė į Senukus ir jis parnešė būtent šį laką 4u.gif jau baigiasi beveik pirmoji bonkikė drinks_cheers.gif o kvapas tai labai greitai dingsta mirksiukas.gif ir džiūvimo greitis tiesa sakai labai geras, per diena galima du - tris kartus nulakuoti ir išdžiūna 4u.gif na kai saulytė yra ir šilta viska galima dar labiau paspartinti bigsmile.gif ir juo lakuojant balta spalva išlieka balta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 09 09, 13:27)

Del lenteles.
Viska nudekoravusi kita puse ant kurios pjaustysi gali itrinti aliejumi, ir liks daiktas, kuris bus praktinio pritaikymo - kaip vienas grazus gaminukas, bet dar ir naudojamas.

Drel arbatu - nepades jokios serveteles, jei bandysi tiesti. Kvapas persigers ir arbatos bus sugadintos.
Bet rinktis tau...

atleiskit uz kvailus klausimus, bet dekoju uz kantrybe ir prasau patikslinimo del lenteles
t.y. kai viena puse nudekoruosiu o kita nelakuosiu o aliejum sutepsiu?
Atsakyti
O tai jeigu dėti arbatas pokeliais, jos ten irgi įpakuota tik į tokią panašiaip kaip servetėlę g.gif .

Ir joks lakas nepadės, ar ne?

Ir dar paprašysiu pagalbos. Pirkau iš artmanijos klijus tekstilei, reikia susimokėti, o neišeina unsure.gif . Patvirtinti nebandžiau, bet kai įrašau į gavėjo skiltį (vardas pavardė/pavadinimas) "UAB ARTmanija" ir spaudžiu patikrinti, man rašo, kad nėra tokio gavėjo. Pagal įmonės kodą irgi neranda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borri: 09 rugsėjo 2009 - 13:50
QUOTE(Kandi @ 2009 09 09, 14:29)
lakas superinis  thumbup.gif kai pradėjau daryti darbelius, paprašiau vyro kad parneštu lako, nes kažko skuodė į Senukus ir jis parnešė būtent šį laką  4u.gif jau baigiasi beveik pirmoji bonkikė  drinks_cheers.gif o kvapas tai labai greitai dingsta  mirksiukas.gif ir džiūvimo greitis tiesa sakai labai geras, per diena galima du - tris kartus nulakuoti ir išdžiūna  4u.gif na kai saulytė yra ir šilta viska galima dar labiau paspartinti bigsmile.gif ir juo lakuojant balta spalva išlieka balta  4u.gif

super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 09 09, 13:27)

o gal visdelto padesit, nes pasirodo 33 tempos nera jau sad.gif
Help mee 4u.gif nes siandien lakuot jau noriu savo darbelius tongue.gif
ir be to einu i worda issisaugot senasias temas, nes ju tik dvi dalis perskaiciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamona: 09 rugsėjo 2009 - 13:59
QUOTE(efauto @ 2009 09 09, 11:05)
ten litras, ane? tai nebrangus rolleyes.gif

750 ml.
Kaina tikrai gera, jei lyginsime su specializuotais (iš rankdarbių parduotuvių), o be to rezultatas thumbup.gif Nebandžiau dar Beckerio, gal pastarasis dar geresnis.
Galima lakuoti ir su per pus pigesniu Ecoakva, bet net nėra ką lyginti savybių.

QUOTE(diamona @ 2009 09 09, 13:53)
o gal visdelto padesit, nes pasirodo 33 tempos nera jau sad.gif
Help mee 4u.gif  nes siandien lakuot jau noriu savo darbelius tongue.gif
ir be to einu i worda issisaugot senasias temas, nes ju tik dvi dalis perskaiciau

Šiaip per google galima daaaug info susirinkti, yapč jei skubi, visada gaunu atsakymus.
Padėkliukus lakuok kuo nori, t.y. tuo ką turi, tik pabaigai patarčiau purškiamu neakrilniu laku padengti, kad gerai išdžiuvus puodelis nepriliptų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2009 09 09, 14:04)
Na va, o aš otkia gražią dovanėlę buvau seserei gimtadienio proga sugalvojus - nudekupažuoti 12 skyrelių arbatinę, ir į kiekvieną skyręlį supilti vis skirtingą arbatą (labai mėgsta arbatas iš skonis ir kvapas). O jeigu pirma įdėčiau popierinę nosinaitę?

Taip, puiki mintis dovanai. Tik birias arbatas, tai nepraktiška tokioj dėžutėj laikyti. Norint ištuštint vieną skyrelį, reiks dėžutę pakreipt, tad tuo pačiu iš kitų išbyrės arbatžolės. rolleyes.gif Popierinė nosinaitė, nekoks vaizdelis. schmoll.gif Nebent popieriniai ar medžiaginiai maišeliai gali būt išeitis. mirksiukas.gif

QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 09 09, 14:27)
Del arbatu - nepades jokios serveteles, jei bandysi tiesti. Kvapas persigers ir arbatos bus sugadintos.
Bet rinktis tau...

O visgi reiktų išbandyt. g.gif Pagalvojus, jei sudedi 12 skirtingų skonių ir kvapų arbatų mišinių... Gi jos tokios "prikvėpintos"... Galbūt įvyktų atvirkščiai- jų aromatas įsismelktų dėžutėn, nustelbdamos dažus ir lakus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2009 09 09, 15:14)
Galbūt įvyktų atvirkščiai- jų aromatas įsismelktų dėžutėn, nustelbdamos dažus ir lakus.  mirksiukas.gif

Čia būtų panašiai, kaip man buvo su medine duonine smile.gif . Kažkada gavau dovanų ir pradžioj duona vis kvepėjo laku ir dar kažkokia "chemija". O palaipsniui ėmė kvepėti "duona" smile.gif . Duoninė irgi lakuota (pirkta parduotuvėj ), nežinau kokiu laku . Tik kažin ar prieš 10 metų kas nors labai rūpinosi mūsų sveikata g.gif , taigi nenustebčiau, jei naudotas kažkoks statybinis lakas mirksiukas.gif
Atsakyti
labas

merginos gal galit parekomenduoti kokia knyga apie dekupaza...
uzmaciau interneta sia , https://www.blk.lt/l...-apie-dekupaza/
ar verta ja pirkti?
Atsakyti
Tikrai, gal 12 skyrelio formos maišelių išspręstų šia problemą? O vat apie arbatos pabaigą visai nepagalvojau doh.gif . Nerankiosi gi šlapiu pirštu visko doh.gif

Osera, turiu ją. Tai galiu pasakyti, kad yra keletas labai įdomių dalykų, bet šiaip - neverta leisti pinigėlių, geriau nusipirktum kokį laką. Viskas taip labai neaiškiai aprašyta (man, kaip visiškai pradedančiąjai). Užtat labai patenkinta buvau nusipirkusi rankdarbių kraitelės numerį dekupažas thumbup.gif . Viskas taip išsamiai parodyta, ir mano nuomone tai jis ir pigesnis, ir kiek išsamesnis. Aišku tai - tik mano pradedančiosios nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2009 09 09, 19:28)
Tikrai, gal 12 skyrelio formos maišelių išspręstų šia problemą? O vat apie arbatos pabaigą visai nepagalvojau doh.gif . Nerankiosi gi šlapiu pirštu visko doh.gif

Osera, turiu ją. Tai galiu pasakyti, kad yra keletas labai įdomių dalykų, bet šiaip - neverta leisti pinigėlių, geriau nusipirktum kokį laką. Viskas taip labai neaiškiai aprašyta (man, kaip visiškai pradedančiąjai). Užtat labai patenkinta buvau nusipirkusi rankdarbių kraitelės numerį dekupažas thumbup.gif . Viskas taip išsamiai parodyta, ir mano nuomone tai jis ir pigesnis, ir kiek išsamesnis. Aišku tai - tik mano pradedančiosios nuomonė mirksiukas.gif

Nezinau kas cia per knyga, bet apie kraiteles-senonaujo zurnala ir knyga, tai as geriau patyleciau, bet... Ten grynas pavyzdys kaip darkyti dekupaze kokybe ir estetika.
Atsakyti