Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

Sveikos,

Gal esate kur nors mačiusios servetėlių ar dek. popieriaus su kamufliažu?
Atsakyti
Sveikos
ar priimsit dar viena ligone pas jus i buri?
na ir iskart ateinu ne tusciomis wink.gif
Tai vat keli darbukai pradziai, kuriu deja jau neturiu
user posted image
user posted image
smilkyne, o cia priartintas vaizdas
user posted image

ir vienas is pirmuju vazoneliu, nekas nors kiti sako kad grazu, bet siaip buvo bajeris kad teko plaut pirmaji kart wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 09 08, 22:56)
kokia jo kaina?

Apie 27 lt, bet dengiasi labai gražiai ir lygiai.
Atsakyti
gera ideja cia su smilkaline:)
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 09 09, 10:52)
Apie 27 lt, bet dengiasi labai gražiai ir lygiai.

ten litras, ane? tai nebrangus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Damutte @ 2009 09 09, 10:52)
gera ideja cia su smilkaline:)

na tiesiog ieskojau pirmajam savo darbeliui domino dezutes, nes ji aptrususi ir nelygi labai, nelabai net sveisto medzio buvo, bet ilgos paieskos dave ideja, kai pasimaise po ranka smilkyne wink.gif visas rastas namie nusvitrinau, viena laukia eiles dabar wink.gif
Atsakyti
Labai kvailas klausimas, prašau nesijuokti, bet jis man vis neduoda ramybės.
Kai būna pirkti arbatos sėžutės kelių skyrių, tai ten arbatas pokeliais sudeda gražiai ar galima suberti iį birias blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted image
jei kalbia apie sitas tai senas naujas parduotuvej vilniuje yra
QUOTE(ericaa @ 2009 09 09, 13:07)
Kai būna pirkti arbatos sėžutės kelių skyrių, tai ten arbatas pokeliais sudeda gražiai ar galima suberti iį birias  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Papildyta:
sveikos.
iskilo baisus klausimas, kokias dazais dazyti gelezine dezute? akrilinisi atsoka? turiu grunta pasmasei bet ir neypatingai laiko? gal aliejiniai?ar tada serveteles nelips?nepyk uz durnus klausimus blush2.gif
Atsakyti
o gal kas galit koki poliuretanini laka rekomenduot apart to kuris yra dekopazo parduotuvese?
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 09 09, 13:07)
Kai būna pirkti arbatos sėžutės kelių skyrių, tai ten arbatas pokeliais sudeda gražiai ar galima suberti iį birias  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Tik pakeliais, nes biri prisitraukia medzio ir dazu kvapo.

Supylus kruopas - jos irgi igauna nevalgomai neskanu medzio skoni. Taip kad klausimas ir normalus, ir rimtas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, o aš otkia gražią dovanėlę buvau seserei gimtadienio proga sugalvojus - nudekupažuoti 12 skyrelių arbatinę, ir į kiekvieną skyręlį supilti vis skirtingą arbatą (labai mėgsta arbatas iš skonis ir kvapas). O jeigu pirma įdėčiau popierinę nosinaitę?
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2009 09 09, 13:04)
Na va, o aš otkia gražią dovanėlę buvau seserei gimtadienio proga sugalvojus - nudekupažuoti 12 skyrelių arbatinę, ir į kiekvieną skyręlį supilti vis skirtingą arbatą (labai mėgsta arbatas iš skonis ir kvapas). O jeigu pirma įdėčiau popierinę nosinaitę?

as irgi norejau sau taip pasidaryti, nes arbatu tai labaio dau, sad.gif labai gaila, na bet tada galesiu nebent draugui panaudot nes tas pakeliais megsta wink.gif

o as turiu kelis klausimukus wink.gif
kaip lakuot ir kuom lakuot padekliukus arbatai, kad nesusigadintu dedant padekliukus, padekliuku dekupazinimui naudota vienkomponente sendinimo priemone ir serveteles, akriliniai dazai smile.gif
kol kas turiu tik akrilinio lako?
ir taip pat kaip daryt su pjaustymo lentute, viena puse dekupazavau kita palikau pjaustyt, bet ar ta pjaustymo puse reiktuy palakuot? jei taip tai kokiu laku?
Atsakyti