Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 09 06, 17:19)
Labai jau nepykite, bet kam ta technologoji yra? Tai jau jus mielosios darote aplikacijas, o ne dekupaza. Tarkim gaminate patiekala ir keiciate visus ingredientus, tai nevadinate patiekalo tikruoju pavadinimu, o salote, kad gaminau is savos fantazijos, tai cia taip ir su dekupazu. doh.gif

pritariu.reikia ziureti ant ko galima taupyti ir ant ko neverta...paskui ir buna visokiu sss....zinoma kaika galima keisti kitu, bet ne viska.As katik po Panevezio muges..buvo pora dekupazintoju baisiai patyrusiu ir matosi laaaaabai taupanciu...tai toks ir rezultatas matyti..baisu.
Atsakyti
QUOTE(-Liucija- @ 2009 09 06, 13:21)
Tamstos, tai jei jūs priklijuojat paveiksliuką su laku, tai kaip tada šešėliuojat? Ar klijuojat pabaigoje? Aš tai rami naudoju lipalą+vandenį.

O tai kaip tada klijai lakas viename? O kuo tai trukdo?
Atsakyti
Nežinau, Borri, dėl to ir klausiu.
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2009 09 06, 10:59)
dar akropoly silver city prie maximos kasu turi visko dekupazui smile.gif ir ermitaze antrame aukste net yra "prekes dekupazui' prideta ivairiu medinuku alium.pudros, akrilo, lako...

na va grizau, taip tikrai yra visko, o jau serveteliu koks grozis doh.gif , kol issirinksi bigsmile.gif. Akriliniu dazu, kliju, laka viska pirkau silver city, o dar beto nuolaidos dabar, 20proc. ryt jau kibsiu i darba ax.gif
Atsakyti
g.gif Iskilo klausimelis- o ant metaliniu daiktu su kokiom priemonem butu galima dekoruoti? Ar tinka dekupazo lakas klijai ? Ir manau gal jau ryt pasirodysiu savo pirmaji dekuoruota darbeli ax.gif
Atsakyti
NA GALVOJAT RYTO SULAUKIAU, NA NEA blush2.gif blush2.gif
paemiau sena vazoneli, nudaziau geltonai, su fenu padejau dazam isdziut lotuliukas.gif ir pradejau klijot servetele.
paziuresim ryt kaip iseis, grazu ar ne 4u.gif 4u.gif

Vat tik klausimeli turiu, kaip ta servetele nuplest reikia kad nesimatytu ant vazono!?nemoku idet cia foto, tai ir nzn kaip paaiskint, paaiskinkit prasau kaip taisingai nuplest reikia

Aciukas
Atsakyti
juste, tie klijai maketams amos craft glue toks buteliukas cilindrinis pailgas baltas su dviem oranziniais galais. Menmuzej kaina 2.50 vilniuje zinau ir kur po 2,20 smile.gif
visas architektu fakultetas tokius naudoja thumbup.gif
su piestukiniais klijais as patepu pavirsiu ant kurio noriu klijuoti paveiksleli, uzdedu paveiksleli ir uzlyginu pirstukais ar naguciais, tai 100proc neliks jokiu rauksleliu ar oro burbuliuku, o ir mazycius auskariukus pvz darant tai be problemu tiksliai ir identiskai uzklijuosi paveiksliuka, o veliau jau laku tepu. Cia pas mane piestukiniai klijai kaip ir uztvirtina,prilaiko paveiksleli,iki lakavimo, ten kur turi buti ir taip kaip turi buti smile.gif cia tik mano technologija, tai prasau nepeikti, gal ji ir kvaila bet as visada darau taip nes man taip patogiausia, lengviausia, graziausia. Seip jau daug kas sake, kad mano darbai kruopstus tongue.gif
Atsakyti
Kruopstumas.... o kokybe. As ir galiu galvoti, kad mano gaminiai yra kruospstus ir gali 100 zmoniu pasakyti, kad jie kruospstus, bet tas pats simtas gali galvoti kitaip nei sako. Va todel ir geriau neperdetai tauksti ir girti, nes taip zmogus igauna perdeta pasitikejima savo darbais. Turejau ir as savo praktikoje mokine, kuri viska dare atbulomis rankomis ir jau taip viska papigiai, kad doh.gif .... vieni ja girdavo, kad neizeisti, kiti tyledavo, o as sakydavau kaip yra.... viskas tesese gan ilgai, bet buvo pabaiga ir atomazga jos kruopstumui blink.gif

Mielosios, kartais tikrai geriau tureti spec priemone, nes gaminukai reikalinga estetika, kokybe, o ne sakar makar ir yra.

Cia su visomis sritimis taip yra. Kiekviena pries gamindama pagalvokite ar noretumete gauti dovanu, nusipirkti visiska fuflia- sage is piestukiniu kliju, maksimines serveteles ir dar guaso. Beto, guazas gaves kliju pradeda teplioti.
Va todel ir nevertinamas pas mus joks dekupazas ir kitoks ranku darbas, nes kai suzinai kaip gaminta smile.gif

Nieko nenoriu izeisti, bet kartais geriau tureti maziau, bet kokybiskiau.
Atsakyti
na taip pritariu tai nuomonej kad maziau bet kokybiskiaiu g.gif
ir nors labai susizavejau dekupazu, labai gerai pagalvosiu ar uzsiimsiu nes brangus uzsiemimas! g.gif
sian paziurejau i savo vakariksti gaminuka, na ir nepatiko, pagalvojau gal i kursus uzsirasyt bet ar nedings tas uzsidegimas, ar verta isleist 100lt mokymam o poto tuom net neuzsiimt g.gif g.gif
Atsakyti
Labas, jei noriu dekupažinti vazoną, į kurį vėliau sodinsiu gėlę. Kaip jį reikia paruošti prieš dažant ?
Atsakyti
nugruntuoti giluminiu gruntu iš abiejų pusių, bet gėlei tai nebus itin gerai, nes neturės visai kuo kvėpuoti, geriausia tokius vazonus naudoti gėliapuodžiams.
Atsakyti
ax.gif Mano pirmasis blynas, labai nepeikit mirksiukas.gif
Dar reiks truputuka pataisyt kai kurias vietas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simson: 07 rugsėjo 2009 - 09:41