Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

QUOTE(Triksi26 @ 2009 09 06, 11:14)

Tai tuomet pasirinkimas nemažas smile.gif Yra artmanija Pylimo 33, SenasNaujas Švitrigailos 11A, Decotex (PC Akropolis), Le Carte Didžioji g. 39/1, Meno mūza Dysnos g. 4 (dailininkų parduotuvė), Geros akys VCUP'e. Gal merginos žino daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2009 09 06, 11:31)
visos mano dezutes dazytos guasu ir dar nei viena nenutrupejo biggrin.gif (nesigincyju kad suakrilu aloniau dirbti) nors turiu ir tokia kuria kasdien tampau  rankinuke smile.gif juk ant virsaus lakas kuris apsaugo. Ir su piestukiniais klijais taip pat man svarbu kad lygiai priklijuociau visa paveiksleli o jau ant virsaus su laku ir perfect smile.gif o as nedarau technikos vien del pavadinimo - o del rezultato. Bet ka dirbdama atsimenu vieno destytojo, labai iskilaus zmogaus zodzius: "minimum pastangu, maximum rezultato" smile.gif tokios jau studijos kad "chalturint" turi oj kaip moket nes kitaip zuves...smile.gif tai ir taikai visur smile.gif
Papildyta:
man asmeniskai senas naujas parduotuve vilniuje simta kart labiau patinka nei artmanija - vien medinuku, serveteliu, ryziniu koks pasirinkimas...! deja taip pat sekmadieni nedirba...

as kalbu ne apie dezuciu lankstyma, oklijavima is labai storo kartono (nors parduotuveje yra ir dar storesnio) man nepatinka dezutes is parduotuves nes jos tokios plonytes... pavyzdys:
http://images52.fotk...IMG_1452-vi.jpg
cia galima iziureti ir ne nutrynimus o itrinimus smile.gif
http://images49.fotk...IMG_2628-vi.jpg
o cia tokia mano arbatine antikrizine biggrin.gif Kalbejau apie toki stora kartona,tikrai labai patvarios dezeles, klijuotos maketu klijais, sieneles storis 3mm
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 09 06, 10:31)
Tai tuomet pasirinkimas nemažas  smile.gif Yra artmanija Pylimo 33, SenasNaujas Švitrigailos 11A, Decotex (PC Akropolis), Le Carte Didžioji g. 39/1, Meno mūza Dysnos g. 4 (dailininkų parduotuvė), Geros akys VCUP'e. Gal merginos žino daugiau  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
aciukas, susiruosiu ir isoku i masina, vakare parasysiu savo ispudzius
aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 09 06, 11:45)
thumbup.gif  thumbup.gif
aciukas 4u.gif

Bet šiandien dirba tik Decotex bei Geros akys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2009 09 06, 02:25)
paneles sveikutes wink.gif

ar galiu su jumis pasidalinti patirtimi kaip taupau darant dekupaza? smile.gif Gal kam aktualu bus.
   jei dar ka atsiminsiu isiterpsiu, taip pat pasiulykite savu budu kaip sutaupyti siame pomegyje... smile.gif sekmes;)

neprofesionalės. o tik prijaučiančios dekupažui komentaras smile.gif :
*dėl kempinėlių, dėl dėžučių gaminimo pačiai (kai moki ir gerai gaunasi) sutikčiau, bet guašo vietoj akrilo tikrai nenaudočiau.
*nėra labai brangus tas akrilas. yra "Senukuose", "pasidaryk pats" ir "ermitaže" tokie "dažai - pigmentai "AKRILEN" VD-AK-111 visokiausių spalvų ir įvairios talpos nuo 100 ml kaina nuo 3 lt., galima nusipirkti pagrindines spalvas bei kokybiško balto akrilo, bazės akrilui didesnį kiekį, ir makaluok sau spalvas kokias tik nori, ir dirbti smagiau ir dėl atsparumo vandeniui jokios rizikos.
*dėl pieštukinių klijų nežinau, bet kai kurios klijuoja akriliniu laku ir puikiai gaunasi....
*pratrynimai ir įtrynimai - tai skirtingos technikos, jei tinka rezultatas, kodėl gi ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 06 rugsėjo 2009 - 11:00
QUOTE(Triksi26 @ 2009 09 06, 11:45)
thumbup.gif  thumbup.gif
aciukas 4u.gif

dar akropoly silver city prie maximos kasu turi visko dekupazui smile.gif ir ermitaze antrame aukste net yra "prekes dekupazui' prideta ivairiu medinuku alium.pudros, akrilo, lako...
Atsakyti
Aš klijuoju su laku. Kursuose bandžiau su klijais specialiais, tai nemačiau visiškai jokio skirtumo. Kažkaip man taip patogiau, nereikia kaitalioti. Tik dekupažu užsiimu neseniai, gal profės pakomentuotu - ar yra kokių blogų pusių tame?

Gavau prieš pora dienų knygą "viskas apie dekupažą". Ten radau tokį daiktą - sendinimo lakas. Lyg ir viskas aišku, bet jis ne skaldo, o suteikia rudą atspalvį. Gal kas galėtų plačiau? Dar radau pamokėlę kaip sukurti iliuzinius rėmus. Pirma neskaičiau, tik varčiau, galvoju, prie ko čia tie rėmai įdėti, paskui tik supratau, kad jie nupiešti blink.gif . Tik pamokėlė tokia neaiški, nudažai ir viskas, nors aš tai matau, kad ten ne tik nudažyta verysad.gif . Gal kuri turi ką nors plačiau pasiskaityti? Ieškojau internete, tai man meta tik kaip nupurkšti dažais rėmus metlalinius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borri: 06 rugsėjo 2009 - 12:45
Tamstos, tai jei jūs priklijuojat paveiksliuką su laku, tai kaip tada šešėliuojat? Ar klijuojat pabaigoje? Aš tai rami naudoju lipalą+vandenį.
Atsakyti
QUOTE(-Liucija- @ 2009 09 06, 14:21)
Tamstos, tai jei jūs priklijuojat paveiksliuką su laku, tai kaip tada šešėliuojat? Ar klijuojat pabaigoje? Aš tai rami naudoju lipalą+vandenį.

viena kart panaudojau lipala su vandeniu visa paveiksleli sugadinau, susikociojo plius dar permirko kazkaip nevienodai ir tooooks baisus paliko.... piestukiniai koki 1000 kart man geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2009 09 06, 13:44)
viena kart panaudojau lipala su vandeniu visa paveiksleli sugadinau, susikociojo plius dar permirko kazkaip nevienodai ir tooooks baisus paliko.... piestukiniai koki 1000 kart man geriau  ax.gif

aš niekad nebandžiau su sausais klijais...įdomu, kaip tu klijuoji? Gal gali aprašyt? Nes aš tai net ir nežinočiau, nuo ko pradėt doh.gif Gal tikrai čia puikus būdas g.gif Ir dar įdomu, kokie tie maketams skirti klijai? Labai smagu būtų pasigaminti dėžutes iš kartono - kartais taip reikia nestandartinių formų ar išmatavimų ax.gif Kur tokių klijų galima gauti? Kiek jie maždaug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(batuke @ 2009 09 06, 14:44)
viena kart panaudojau lipala su vandeniu visa paveiksleli sugadinau, susikociojo plius dar permirko kazkaip nevienodai ir tooooks baisus paliko.... piestukiniai koki 1000 kart man geriau  ax.gif

Sveika smile.gif . Ačiū už dalijimąsi patirtim 4u.gif . Šiais laikais, tai tikrai ieškom kur pigiau. Tik ar visada tai būna ir geriau g.gif ?
Lipalą naudojau tada, kai neturėjau supratimo apie dekupažą verysad.gif . Po Bitės kursų ( kol kas geriausia investicija šiuo krizės laikotarpiu ) supratau, kodėl verta pirkti teptuką už 15 lt. iš "Meno mūzos", o ne už 3 lt. iš "Senukų" mirksiukas.gif .
O servetėles man patogiau klijuoti su akriliniu laku, nors turiu ir dekupažinių "Hobby line" klijų. ( Beje, Gabii, pirštu klijuoti servetką thumbup.gif . ) Su pieštukiniais nemėginau, bet galvoju, kad netinka. Juk servetėlė turi "permirkti", turi gerai priglusti ir t.t. ir pan. Įdėjus nemažai darbo į gaminį, norisi ir kokybės ir , kad būtų "ilgai atminčiai" mirksiukas.gif .
Tokie mano pastebėjimai , nes esu ne profesionalė, o tik mėgėja ax.gif .

Atsakyti
Labai jau nepykite, bet kam ta technologoji yra? Tai jau jus mielosios darote aplikacijas, o ne dekupaza. Tarkim gaminate patiekala ir keiciate visus ingredientus, tai nevadinate patiekalo tikruoju pavadinimu, o salote, kad gaminau is savos fantazijos, tai cia taip ir su dekupazu. doh.gif
Atsakyti