Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

Sveikutes,
Esu naujoke, ir noreciau papuost savo namus dekupazo derbeliais!
Pasiziurejau visu merginu darbelius, grozis neapsakomas wub.gif wub.gif
Gal kuri skirtu pora minuciu savo brangaus laiko ir atsakytu man i klausimelius 4u.gif , kur Jus visa medziaga perkat, internete ar parduotuvese?!
o serveteles gal atspauzdint galima, na trumpai drutai, kur galima nusipirkt viska ko reikia?!
Buciau labai dekinga, ir nepykit uz toki kl 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 09 04, 22:15)

thumbup.gif Negaliu atsiziureti. Labai patiko darbeliai - Minutele, Ziedu feja, Marionetes thumbup.gif Ar cia tokios serveteles ar popierius specialus, man zinoma dar toli grazu iki tokiu groziu, siandien nusipirkau priemoniu, buvau bibliotekoje tai islaviau visa lentyna knygu apie dekoravima ir Dekupaza, susiradau namie dezute ir manau, kad siandien pradesiu bandyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 09 05, 11:58)
Sveikutes,
Esu naujoke, ir noreciau papuost savo namus dekupazo derbeliais!
Pasiziurejau visu merginu darbelius, grozis neapsakomas  wub.gif  wub.gif
Gal kuri skirtu pora minuciu savo brangaus laiko ir atsakytu man i klausimelius  4u.gif , kur Jus visa medziaga perkat, internete ar parduotuvese?!
o serveteles gal atspauzdint galima, na trumpai drutai, kur galima nusipirkt viska ko reikia?!
Buciau labai dekinga, ir nepykit uz toki kl  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As daugiausia medžiagas perku internetu (nes pas mus tik viena parduotuvė reikalingais daiktais prekiauja ir pasirinkimas nėra didelis), na dar kartais užeinu i senukus pvz.: baltų akrilinių dažų, lako, švitrinio popieriuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 09 04, 23:14)
Čia sugretintos dvi technikos.
Jei norima paveikslėlį ploninti, tai tada reiktų nupurkšti laku, ir ne vieną kartą, beje, ir tada išmirkius ploninti (nutrinti popierių iš blogosios pusės) arba, dar geriau, tai daryti, naudojant specialią priemonę (tikrai yra skirtumas, su spec. priemone plonintas paveikslėlis daug elastingesnis).
O jei norima paprastai priklijuoti paveikslėlį, elgiamasi taip, kaip klijuojant popierių: mirkoma, klijuojama. Spausdintus paveikslėlius prieš mirkant, verta užfiksuoti purškiamu laku. Tačiau tai priklauso nuo paveikslėlio dydžio: jei mažas, puikiai galima užklijuoti ir nefiksavus.

O iš principo kokiu tikslu paveikslėlis purškiamas laku, mirkoma ir ploninama iš blogosios pusės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 05, 20:45)
O iš principo kokiu tikslu paveikslėlis purškiamas laku, mirkoma ir ploninama iš blogosios pusės? rolleyes.gif

Tikslu turėti ploną elastingą plėvelę, kuri puikiai priglus ir ant sudėtingesnės konfigūracijos daikto, kai tuo tarpu pirminė medžiaga gali būti ant paprasto popieriaus spausdintas paveikslėlis. Pabandykim tokį užklijuoti ant apskrito paviršiaus (puodelio, Kalėdinio burbulo, Velykinio kiaušinio ir pan.), vargu bau ar kas gausis... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 05 rugsėjo 2009 - 22:22
paneles sveikutes wink.gif

ar galiu su jumis pasidalinti patirtimi kaip taupau darant dekupaza? smile.gif Gal kam aktualu bus.
*Naudoju gasa o ne akrila (gal jus zinote kur jo pigiau nusipirkti? nes as kaip architekte zinau tik dailes prekiu pard.);
*kai jus darote pratrynimus as darau itrinimus biggrin.gif nematau tikslo naudoti dazus ir gaisti laika - paimu pasisiaususi sausa teptuka vos vos palieciu dazus ir trinu per ten kur man reikia (galiu su foto pasirodyt..).
*dar daznai dezutes pasidarau pati (ka jau ka bet maketuoti mus universitete ismoke) nusiperku kartona stora is meno muzos ir pirmyn - labai pigu gaunasi nes a1 formato kaina 4.50 LT;
*nenaudoju dekupazo kliju (per brangu...) viska paklijuoju piestukiniais klijais net serveteles zodziu viska,
*neperku kempineliu is parduotuves (maciau 3lt kainuoja) susikarpau indu plovimo kempine ir tas pats gaunasi smile.gif
jei dar ka atsiminsiu isiterpsiu, taip pat pasiulykite savu budu kaip sutaupyti siame pomegyje... smile.gif sekmes;)
Atsakyti
O kaip tada taip nutaupius su daikto ilgaamžiškumu? Juk guašas sudžiūvęs trupa g.gif ir pieštukiniai klijai irgi nelabai patvarūs? g.gif

o su pratrynimais tai taupyk netaupęs, tokia technika gi ax.gif jei tik užtrinsi dažų, tai nebesivadins "shabby"... mirksiukas.gif

QUOTE(batuke @ 2009 09 06, 02:25)
paneles sveikutes wink.gif
  ar galiu su jumis pasidalinti patirtimi kaip taupau darant dekupaza? smile.gif Gal kam aktualu bus.

Atsakyti
O taip, butuke ir aš panašiai tvarkausi smile.gif Nusiperku kempinių po 1,20 už 10 vnt, indinių, ir vargo nematau smile.gif O dėl dėžučių lankstymo...Galima ir dėl to nevargti, pavyzdžiui panaudoti dėžutė nuo arbatos, saldainių (triufeliai lb tinka biggrin.gif ) ar pan smile.gif

Atsakyti
QUOTE(neraida @ 2009 09 05, 16:20)
As daugiausia  medžiagas perku internetu  (nes pas mus tik viena parduotuvė reikalingais daiktais prekiauja ir pasirinkimas nėra didelis), na dar kartais užeinu i senukus pvz.: baltų akrilinių dažų, lako, švitrinio popieriuko 4u.gif

labai aciu uz atsakyma thumbup.gif
bet kad internetu labai ilgai keliauja!! o norisi taip greit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 09 05, 11:58)

Iš kokio miesto tu esi? smile.gif

QUOTE(simson @ 2009 09 05, 13:45)
thumbup.gif  Negaliu atsiziureti. Labai patiko darbeliai - Minutele, Ziedu feja, Marionetes  thumbup.gif  Ar cia tokios serveteles ar popierius specialus, man zinoma dar toli grazu iki tokiu groziu, siandien nusipirkau priemoniu, buvau bibliotekoje tai islaviau visa lentyna knygu apie dekoravima ir Dekupaza, susiradau namie dezute ir manau, kad siandien pradesiu bandyma  ax.gif

Dar kart dėkui 4u.gif visos tavo išvardintos dėžutės darytos su spausdintais paveiksliukais. Spausdinu lazeriniu spausdintuvu ant paprasto popieriaus. Lauksim tavo pirmo darbelio nuotraukų smile.gif
Atsakyti
[quote=Kamėja_Mėja,2009 09 06, 09:51]

is vilniaus, suradau prmam psl kad pylimo 33 yra, bet man rodos sian nedirba, o kkitos dienos uzimtos g.gif
Atsakyti
visos mano dezutes dazytos guasu ir dar nei viena nenutrupejo biggrin.gif (nesigincyju kad suakrilu aloniau dirbti) nors turiu ir tokia kuria kasdien tampau rankinuke smile.gif juk ant virsaus lakas kuris apsaugo. Ir su piestukiniais klijais taip pat man svarbu kad lygiai priklijuociau visa paveiksleli o jau ant virsaus su laku ir perfect smile.gif o as nedarau technikos vien del pavadinimo - o del rezultato. Bet ka dirbdama atsimenu vieno destytojo, labai iskilaus zmogaus zodzius: "minimum pastangu, maximum rezultato" smile.gif tokios jau studijos kad "chalturint" turi oj kaip moket nes kitaip zuves...smile.gif tai ir taikai visur smile.gif
Papildyta:
[quote=Triksi26,2009 09 06, 11:14]
[quote=Kamėja_Mėja,2009 09 06, 09:51]

is vilniaus, suradau prmam psl kad pylimo 33 yra, bet man rodos sian nedirba, o kkitos dienos uzimtos g.gif
[/quote]

man asmeniskai senas naujas parduotuve vilniuje simta kart labiau patinka nei artmanija - vien medinuku, serveteliu, ryziniu koks pasirinkimas...! deja taip pat sekmadieni nedirba...
Atsakyti