Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

QUOTE(Gabii__ @ 2009 09 03, 09:39)
jis tikrai akrilinis?tada kaip ir nelabai kenksmingas sveikatai, ane?smile.gif

tikrai akrilinis!! as kai ji isigijau, galvojau, kad sintetinis ar dar koks, nes cia masininis lakas, o kai perskaiciau instrukcija, ziuriu, kad akrilinis wink.gif
Atsakyti
Aš irgi jo nusipirkau prieš kokią savaitę. Visai netyčia, būčiau pirkusi tą ratlankių laką iš senukų. Vienoj vitelėj šiek tiek paburbuliavo, ir taip sudžiuvo, bet šiaip tai labai fainas daiktas thumbup.gif . Ėmiau matinį, tai kai iki šiol naudojau blizgų labai didelis skirtumas. Žymiai gražiau atrodo thumbup.gif . Ir nelimpa, maniškis iš senukų pirktas rupūžė lipo, jei smulkesnis daiktas doh.gif (o va pvz. stalą lakavau - viskas ok, kaži, nuo ko čia priklauso? g.gif ).
Akrilinis tikrai, aš kai nusipirkau, paklausiau, beto užrašyta ten ant pačios pakuotės. Tik va smirda tai jis nerealiai. Nors nežinau kaip sintetiniai, nebandžius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borri: 03 rugsėjo 2009 - 12:21
Bet kaip jis neužsikemša, jeigu yra akrilinis, matomia sudėtis jo kitokia, nei akrilinio iš skardinių? Man labai maga išbandyti. smile.gif
Papildyta:
Gabii, kaip labai aliejinis (sintetinis) kenkia sveikatai, aš tai neimu į galvą per daug, purškiu balkone ir tai užima kokias dvi minutes....
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2009 09 03, 12:20)
Tik va smirda tai jis nerealiai.

man tai jis kvepia ax.gif

QUOTE(baltė @ 2009 09 03, 12:54)
Bet kaip jis neužsikemša, jeigu yra akrilinis, matomia sudėtis jo kitokia, nei akrilinio iš skardinių? Man labai maga išbandyti.  smile.gif

visai neuzsikemsa rolleyes.gif
Atsakyti
ar esat bandziusios smelini svitrini popieriu?
Atsakyti
efauto, o tai tą -purškiamą akrilinį laką, naudoji vietoj tepamo akrilinio lako? o ant viršaus tada dar purški sintetinio lako?
Atsakyti
QUOTE(gugu @ 2009 09 03, 18:25)
efauto, o tai tą -purškiamą akrilinį laką, naudoji vietoj tepamo akrilinio lako? o ant viršaus tada dar purški sintetinio lako?

tapamo isvis nebenaudoju smile.gif nebeistverciau to laukimo, kol nudzius biggrin.gif tik ta purskiama tenaudoju, kelis katrus nupurskiu, svitrinti beneik nebereikia, nes kai priklijuoju motyva ir jis nudziuva, iskart svelniai pereinu su svitriniu mirksiukas.gif
Atsakyti
help.gif Reikia patarimo. Jei sendinau su dvikomponenciu Antik I ir II . Kuo galima itrinti ir kuo ne? Atsiprasau jei,toks klausimas jau buvo,bet skubiai reikia darbeli pabaigti,o vaikas jau prasosi i lova. Didelis aciukas , jei kas gales atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguse @ 2009 09 03, 20:04)
help.gif  Reikia patarimo.

Patina,akiu seseliais,aliejiniais dazais...
Atsakyti
Turiu klausimą dėl motyvo, kuris atspausdintas ant popieriaus, klijavimo. tai va, atsispausdinau užrašą ant popieriaus su lazeriniu printeriu ir dabar galvoju, ar būtina nupurkšti popierių lakų, tuomet dėti į avndenį ir nurutulioti popierių nuo blogosios pusės? O gal visai galima tiesiog pajamti ir užklijuoti?
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės 4u.gif ,gal žinot koks lakas atlaikytų lauko salygas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 04, 10:27)
Turiu klausimą dėl motyvo, kuris atspausdintas ant popieriaus, klijavimo. tai va, atsispausdinau užrašą ant popieriaus su lazeriniu printeriu ir dabar galvoju, ar būtina nupurkšti popierių lakų, tuomet dėti į avndenį ir nurutulioti popierių nuo blogosios pusės? O gal visai galima tiesiog pajamti ir užklijuoti?

help.gif Pagelbėkit, nes vakare jau dega vieną darbelį padaryti rolleyes.gif
Atsakyti