Kokią medžiagą dedat į dėžių vidų? ir kuom ją prilipdot ar kitaip tvirtinat?
Sveikos merginos...
Noriu pasidaryti sau sage is modelino su dekupazo technika...
Ko man reiktu nusipirkti?
Modelino
Skaldytojo (kaip jis vadinasi ir koki pirkti?)
Ir berods laka?
Gal dar ko nors reikia?
Dekoju jei atsakysit
Noriu pasidaryti sau sage is modelino su dekupazo technika...
Ko man reiktu nusipirkti?
Modelino
Skaldytojo (kaip jis vadinasi ir koki pirkti?)
Ir berods laka?
Gal dar ko nors reikia?
Dekoju jei atsakysit
QUOTE(Emmy @ 2009 09 01, 17:25)
Kokią medžiagą dedat į dėžių vidų? ir kuom ją prilipdot ar kitaip tvirtinat?
Kas kaip sugalvoja.O pasirinkimas didelis:servetėlės, dekupažinis popierius, filcas ir t.t.Klijuoja tais pačiais klijais arba laku, kuriuo lakuojam pabaigtus darbelius.
QUOTE(rutuliuxaz @ 2009 09 02, 08:39)
Ateinu pasitarti.
Taip ,sitas lakas duoda gelsva atspalvi,jau buvo kalbeta,kad ji reikia purksti ne ant balto pavirsiaus , o ant spalvoto-tada jis vaizdo nesugadina. Efauto buvo ikelusi daug foto ir net nuorodu kur pirkti sintetini purskiama laka, kuris negeltonuoja. Gal ji dar pasikartos,arba pavaiksciok puslapiais atgal.Rasi masinini aerozolini laka
Asmeniskai as purskiu tam ,kad uztvirtint itrinimus, o paskui lakuoju akriliniu
vienu kartu matyt storiau papurškiai, tai ir pagelto, siūlau purkšti plonesniais sluoksniais, gerai išdžiovinti, bet iš esmės visi sintetiniai kažkiek geltonuoja.
QUOTE(sobieska @ 2009 09 02, 08:55)
Efauto buvo ikelusi daug foto ir net nuorodu kur pirkti sintetini purskiama laka, kuris negeltonuoja.
Taip, mačiau, Efauto rekomendavo "ars" laką, bet šį kartą apsiribojau Senukų asortimentu, ir tikėjausi perfecto rezultato
Mano tikslas irgi buvo užtvirtinti, purškiau labai lengvai, bet tikriausiai, kaip pirmam kartui ir priklauso, nepavyko.
Ačiū
O man nieks neiseina,turbut rankos ne is tos vietos auga
QUOTE(Fyja @ 2009 09 02, 09:41)
O man nieks neiseina,turbut rankos ne is tos vietos auga
Parodyk kas neiseina,gal padesim "isvyt"
QUOTE(dais @ 2009 09 01, 22:26)
Kas kaip sugalvoja.O pasirinkimas didelis:servetėlės, dekupažinis popierius, filcas ir t.t.Klijuoja tais pačiais klijais arba laku, kuriuo lakuojam pabaigtus darbelius.
gal ne taip paklausiau,noriu dėžės viduj padaryt kaip maišą iš medžiagos ir galvoju ar tinkapaprasta medvilnė, ar tą filcą dėt reikia, nenuraukiu visai
Sveikos.Gal galite pasidalinti nuotraukomis kaip jus darote zurnalu deklus su dekupazu?
Na mergaitės jau visai susipainiojau,
Darau didelią dėžę... , kurią nutepiau su RETRO, du kart nupurškiau sintetiniu laku ir ėmiausi lakavimo akriliniu. Bet vat ėmė veltis vos užtepus. Ir nebesuprantu kas ne taip. Išeina , kad blogai nupurškiau? o gal ant dvikom. jau nieko nebetepam? Bet juk, ne ir pati kelis su juo jau dariau ir buvo vskas gerai
Darau didelią dėžę... , kurią nutepiau su RETRO, du kart nupurškiau sintetiniu laku ir ėmiausi lakavimo akriliniu. Bet vat ėmė veltis vos užtepus. Ir nebesuprantu kas ne taip. Išeina , kad blogai nupurškiau? o gal ant dvikom. jau nieko nebetepam? Bet juk, ne ir pati kelis su juo jau dariau ir buvo vskas gerai