Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

PRASAU PAGALBOS
niekaip nerandu to smirdincio bespalvio lako ph34r.gif, visi vis palieka rusva atspalvi, gal kuri nors turit, kad butu tikrai bespalvis?
Atsakyti
la smile.gif

pridekupazinau dukrytes aukletojoms zvakiu:super bus mini dovanele rugsejo 1osios proga.

Draugei gaminau arbatos dezute - klijavau ornamentine servetele tiesiai ant medzio - nulakavus labai fainiai prasisviete medzio faktura clap.gif
Perfetto sendintojas eilini karta pakilo doh.gif Bet lakuojant pavyko kazkiek prispaust ta serpeta...

Klausykit - jus aukso porporina nuo skilimu valot sausa servetele? Nes man karta nuo dregnos auksas pazaliavo doh.gif

Ar tik ne musiskes dekupazininkes knyga reklamuojama Iki zurnaliuke? Kaina per daug nesikandzioja - apie 28Lt
Dar juokinga, kai maistprekiu parduotuvej atsiranda rankdarbiu prekiu, o kokio s...o siulo su adata ten negali rast doh.gif
Atsakyti
4u.gif Susidomejau ir as Dekupazu. Noreciau isbandyti, bet gal galit parasyti ko reikia tureti, kokios priemones yra butiniausios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2009 08 31, 16:46)
4u.gif  Susidomejau ir as Dekupazu. Noreciau isbandyti, bet gal galit parasyti ko reikia tureti, kokios priemones yra butiniausios  ax.gif

pasižiūrėk pirmą šios temos žinutę - ten viskas surašyta trumpai ir aiškiai 4u.gif O jei labai labai neaišku, tai tuomet belieka į kokius kursus nueit, kad galėtum "gyvai" viską pačiupinėt ir nuspręst, ko tau reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2009 08 31, 15:58)
la smile.gif
Ar tik ne musiskes dekupazininkes knyga reklamuojama Iki zurnaliuke? Kaina per daug nesikandzioja - apie 28Lt
Dar juokinga, kai maistprekiu parduotuvej atsiranda rankdarbiu prekiu, o kokio s...o siulo su adata ten negali rast doh.gif

Ten reklamuoja parduotuvės "Senas Naujas" išleista knygą apie dekupažą mirksiukas.gif
http://senasnaujas.l...product&id=7296
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lebut: 31 rugpjūčio 2009 - 20:59
QUOTE(lebut @ 2009 08 31, 20:58)
Ten reklamuoja parduotuvės "Senas Naujas" išleista knygą apie dekupažą  mirksiukas.gif
http://senasnaujas.l...product&id=7296

o aš jau turiu nusipirkusi šią knygą... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2009 08 31, 15:58)
la smile.gif

pridekupazinau dukrytes aukletojoms zvakiu:super bus mini dovanele rugsejo 1osios proga.

Draugei gaminau arbatos dezute - klijavau ornamentine servetele tiesiai ant medzio - nulakavus labai fainiai prasisviete medzio faktura clap.gif
Perfetto sendintojas eilini karta pakilo doh.gif Bet lakuojant pavyko kazkiek prispaust ta serpeta...

Klausykit - jus aukso porporina nuo skilimu valot sausa servetele? Nes man karta nuo dregnos auksas pazaliavo doh.gif

Tai yra supermarketai, o ne maisto prekiu parduotuve. Cia tik lietuvoje neiprasta matyti rankdarbiu priemones tokiuose marketuose.
Atsakyti
Sveikutės,
reikia patarimo. Noriu pirmą kartą dekupažuoti pušinę dėžę ir noriu pasitarti. Pirmiausia man patarė ją impregnuoti tai nusipirkau ermitaže vivacolor impregnantą medžiui. Tada norėjau švelnios ružavos spalvos akrilinių dažų bet tokių dekupažo pardėj gatavų nebuvo, tai sakau surizikuosiu ir nupirkau ermitaže akrilinius dažus "Dažai -pigmentai akrilen" bet perspėjo dekupažo pardės darbuotoja kad gali būt stebuklų su akriliniais ne dekupažui dažais kad pvz lakas gali sutrukinėt. Bet pabandžiau ant medinio šaukšto ir va jau gal 5 diena bet nieks neskilinėja. Ar kas turit patirties su tokių dažų naudojimu?
Atsakyti
QUOTE(Emmy @ 2009 09 01, 08:58)
Sveikutės,
reikia patarimo. Noriu pirmą kartą dekupažuoti pušinę dėžę ir noriu pasitarti. Pirmiausia man patarė ją impregnuoti tai nusipirkau ermitaže vivacolor impregnantą medžiui. Tada norėjau švelnios ružavos spalvos akrilinių dažų bet tokių dekupažo pardėj gatavų nebuvo, tai sakau surizikuosiu ir nupirkau ermitaže akrilinius dažus "Dažai -pigmentai akrilen" bet perspėjo dekupažo pardės darbuotoja kad gali būt stebuklų su akriliniais ne dekupažui dažais kad pvz lakas gali sutrukinėt. Bet pabandžiau ant medinio šaukšto ir va jau gal 5 diena bet nieks neskilinėja. Ar kas turit patirties su tokių dažų naudojimu?

Na, aš tai negirdėjau, kad akriliniai dažai, pirkti ne rankdarbių ar dailininkų prekėse, kažkaip paveiktų laką...juk dauguma naudoja statybinius dažus (bent jau tos, kurios daro nemažai darbelių ir pačios moka susimaišyti norimas spalvas). Taip kad aš čia problemos nematau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 09 01, 11:34)
Na, aš tai negirdėjau, kad akriliniai dažai, pirkti ne rankdarbių ar dailininkų prekėse, kažkaip paveiktų laką...juk dauguma naudoja statybinius dažus (bent jau tos, kurios daro nemažai darbelių ir pačios moka susimaišyti norimas spalvas). Taip kad aš čia problemos nematau mirksiukas.gif

gal čia tik prekybinis triukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Emmy @ 2009 09 01, 10:46)
gal čia tik prekybinis triukas  unsure.gif

Aš irgi naudoju dažus, pirktus iš Ermitažo, ir niekas netrūkinėja. Gaila tik, kad ne visada sumaišant gaunu norimą spalvą doh.gif Bet turbūt čia tiesiog reikia daugiau praktikos biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif as irgi is tu pradedanciuju, nieko per daug nezinanciu tarpo ax.gif blush2.gif gal galesite atsakyti i kelis klausimus blush2.gif naudoju paprasta akrilini laka ir dazus, pirkau senukuose.. as nieko neatsitiks, jei pvz dekupazuota daikta naudosiu su vandeniu (pvz laistytuveli maza noriu dekoruoti, o paskui ji panaudoti pagal paskirti). ir dar noriu visa dezutes sona padengti vienisa servetele, tai ma tiesiog atsargiai uzklijuoti ja visa ir tiek?
veliau ikelsiu savo viena is pirmu blynu jusu teismui ax.gif

ir as naudoju paprasta guasa, kuri sumaisau su akriliniais dazais ir tada dazau? o kokius dzus jus naudojat? vis galvoju nuspirkti specialiu priemoniu, bet gaila jas gadinti, kai dar nelabai ivaldziusi sia technika esu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dange*: 01 rugsėjo 2009 - 15:57