aha pastebejau ,kad matiniai kitokie pas mane akrilinė emalė konkrečiai, ne iš rankdarbių priemonių parduotuvės,kaip suprantam. Iš principo tai nenoriu nieko neigti, tik pagalvojau, kad naujos merginos visai kitaip supranta reikalo esmę, čia Tu, ir kitos seniau dekoruojančios žino niuansus, bet esmė tokia, kad specialių baldinių dažų lakuoti nereikia. O jau viskas kitas tikrai teisinga ir dėl matiškumo ir dėl dėvėjimo bet tai dėžutės, daikteliai maži ir nučiupinėjami, o ne baldai.... ten kalba ejo apie baldus lygtais.. ?
Lachese, va, dabar supratau, apie ką kalbėta...
Tačiau jei taip ištraukus iš konteksto, teiginys drąsus
Atsiprašau, jei iš konteksto ir ištraukiau...
Tačiau jei taip ištraukus iš konteksto, teiginys drąsus
Atsiprašau, jei iš konteksto ir ištraukiau...
Labas vakaras, norint dekoruoti šviestuvo gaubtą DECOPATCH POPIERIUM, ar gaubtą reikia padengti akriliniais dažais?
QUOTE(Žydraakė @ 2009 08 31, 07:58)
laba rytą
Atėjau su mįsle keturgysle Spėkit, kokis čia sendintojas Apie darbelio grožį nebūtina pasisakyti, nes vis dar pati neapsisprendžiu, patinka jis man ar ne
Atėjau su mįsle keturgysle Spėkit, kokis čia sendintojas Apie darbelio grožį nebūtina pasisakyti, nes vis dar pati neapsisprendžiu, patinka jis man ar ne
Itariu dvikomponentis
QUOTE(Paul@ @ 2009 08 31, 08:30)
Itariu dvikomponentis
Tas tai taip, bet ar galit kas pasakyti, kokis konkrečiai pagal skeldėjimo pobūdį
QUOTE(Žydraakė @ 2009 08 31, 08:36)
Tas tai taip, bet ar galit kas pasakyti, kokis konkrečiai pagal skeldėjimo pobūdį
dvikomponentis antika
QUOTE(aussrrina @ 2009 08 31, 08:42)
dvikomponentis antika
Taip.
Nu bet kraupiai man jis čia pavarė...
QUOTE(Žydraakė @ 2009 08 31, 09:01)
o kaip tu jy tepei?as pirstu tepu neperstoriausiai tai man graziai suskyla,ne taip stambiai.
labas rytas...
aš nuo pat ryto su klausimėliu atskubėjau ...
savaitgalį kartoninę dėžutę nutapšnojau akriliniais dažais, viskas išdžiuvo, vakar vakare užklijavau kvietkeles iš dekopopieriaus iškirptas... dabar atėjo eilė šiek tiek pašešėliuoti, bet girdėjau kad pirma geriau padengti lakų viską, nes tada esant reikalui - pridažymus lengviau taisyt butų... tačiau namie yra tik baldinis, pusiaiu matinis, lakas - ar jis tiks? o paskui ant jo pradėsiu dvikomponenčius tepliot, ir atsidarusius įtrūkimus užtrint bandysiu .. dvikomponentį irgi galima bus tepti ant lako? nieko blogo nenutiks?
aš nuo pat ryto su klausimėliu atskubėjau ...
savaitgalį kartoninę dėžutę nutapšnojau akriliniais dažais, viskas išdžiuvo, vakar vakare užklijavau kvietkeles iš dekopopieriaus iškirptas... dabar atėjo eilė šiek tiek pašešėliuoti, bet girdėjau kad pirma geriau padengti lakų viską, nes tada esant reikalui - pridažymus lengviau taisyt butų... tačiau namie yra tik baldinis, pusiaiu matinis, lakas - ar jis tiks? o paskui ant jo pradėsiu dvikomponenčius tepliot, ir atsidarusius įtrūkimus užtrint bandysiu .. dvikomponentį irgi galima bus tepti ant lako? nieko blogo nenutiks?
QUOTE(aussrrina @ 2009 08 31, 09:38)
o kaip tu jy tepei?as pirstu tepu neperstoriausiai tai man graziai suskyla,ne taip stambiai.
Pirštu, bet spėju, kad būsiu padauginusi Su Retro numažinau porą kartų, tai čia paniškai bijojau, ka dnebūtų per plonai, tai va kas gavosi
Senti labai gerai viska suplanavai. galima lakuoti. jei nepasiseks seseliai ar patapymai lengviau nuvalysi. ir sendinti taip pat galima nulakavus pries tai su akriliniu laku.