labas
oi prisiziurejau jusu graziu darbeliu....
bandysiu ir as pasidaryti butelaiti....
tik iskilo klausimas,su kuom uzrasote ,ir ant kokio popieriaus sveikinima....
QUOTE(Osera @ 2009 08 28, 12:15)
As zodzius spausdinuosi printeriu ant ryzinio popieriaus
Sveikos darbstuoles. Darbeliai tai superiniai jusu. Tai ir as susigundziau per atostogas pabandyt. Turiu toki sena stala, tai noriu paklaust ar yra koke priemone senam lakui pasalint ar tik mehaniskai?
Ir dar tuo paciu turiu dezute kavai, kazkokios ten firmos, tai kaip ta pirma sluoksni dazu ar reike kokio grunto ar tiesiog dazot dazais ir paskui dekoruojat?
Ir dar tuo paciu turiu dezute kavai, kazkokios ten firmos, tai kaip ta pirma sluoksni dazu ar reike kokio grunto ar tiesiog dazot dazais ir paskui dekoruojat?
QUOTE(sobieska @ 2009 08 28, 12:49)
As zodzius spausdinuosi printeriu ant ryzinio popieriaus
labai aciu reiks isbandyti....o printeris rasalinis ,ar lazerinis turetu buti...
QUOTE(Čili @ 2009 08 26, 22:27)
sveikutės,
kurios lakuojate darbelius su Ekoakva, ar jie būna lipnūs? Mano vienas daiktas išdžiūvęs nebelipo, o padaryta krikštadėžė dar vis lipni sakė Ką daryti..
kurios lakuojate darbelius su Ekoakva, ar jie būna lipnūs? Mano vienas daiktas išdžiūvęs nebelipo, o padaryta krikštadėžė dar vis lipni sakė Ką daryti..
Aga ir man limpa ir nepraeina
help... padarem su bendradarbe nerealia dezute ir taip gaila sugadint galutinai... zodziu ji istepe retro, jau praejo kokios 16 val, o suskilo gal 4 trukiai per visa dangteli...
ar cia galejo buti todel, kad ji paliko ant palanges ir gavo vakarines saulutes?
dabar ar galima dar karta tepti ta retro nenupurskus laku? ir ar aplamai galima kazkuo dar paskaldyt pvz sottile?
plaut skaldyma butu gaila nes ten vien mano pritapymai
Papildyta:
Sorry kolege sake va dabar skilt pradejo
ar cia galejo buti todel, kad ji paliko ant palanges ir gavo vakarines saulutes?
dabar ar galima dar karta tepti ta retro nenupurskus laku? ir ar aplamai galima kazkuo dar paskaldyt pvz sottile?
plaut skaldyma butu gaila nes ten vien mano pritapymai
Papildyta:
Sorry kolege sake va dabar skilt pradejo
QUOTE(Osera @ 2009 08 28, 13:17)
labai aciu reiks isbandyti....o printeris rasalinis ,ar lazerinis turetu buti...
Rasymams tinka ir rasalinis,tik klijuojant nereikia daug kartu per ta vieta braukt,kad neissimozotu ir viskas buc gerai. Su lazeriu aisku butu geriau
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 28, 13:18)
Sobieska, gal gali priminti
suprantamai ...scrapbook Flair programele
QUOTE(Maša @ 2009 08 28, 13:44)
Man Retro skilo išviso dvi paras ir tik su saulutės pagalba ant palangės tai galite ramiai laukti tolesnio skilimo
QUOTE(sobieska @ 2009 08 28, 13:56)
Ačiū
Pakonsultuokite, prašau:
Nudažiau pagrindą bronziniu akrilu horizontaliai, išdžiuvus horizontaliai nutepiau Hobby line priemone įtrūkimams formuoti, o apdžiūvus vertikaliai auksiniu akrilu. Bet nieko nevyksta, jokių įtrūkimų. Kiek ilgai reikia laukti? Ačiū.
Nudažiau pagrindą bronziniu akrilu horizontaliai, išdžiuvus horizontaliai nutepiau Hobby line priemone įtrūkimams formuoti, o apdžiūvus vertikaliai auksiniu akrilu. Bet nieko nevyksta, jokių įtrūkimų. Kiek ilgai reikia laukti? Ačiū.
QUOTE(vilmusis @ 2009 08 28, 15:36)
Pakonsultuokite, prašau:
Akrilas su bronza ar auksu nedraugauja su vienkomponenciu. Isimtis-juos galima panaudoti tik dirbant su stiklu-bronza ar auksu tepti paskutini sluoksni atvirkstiniame dekupaze,tada is geros stiklo puses ir pasimatys tas blizgantis grazumas, kitaip nieko ir nesigaus
Eina sau...
O jei su dvikomponenčiu darysiu? Pavyks?
O jei su dvikomponenčiu darysiu? Pavyks?