Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

QUOTE(Čili @ 2009 08 26, 21:27)
sveikutės,

kurios lakuojate darbelius su Ekoakva, ar jie būna lipnūs? unsure.gif Mano vienas daiktas išdžiūvęs nebelipo, o padaryta krikštadėžė dar vis lipni sakė sad.gif Ką daryti..

Galima sintetiniu laku nupurkšti ir turėtų dingti lipnumas.
Kad briaunelės ne(su)liptų galima patepti vašku.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 08 26, 22:30)
Galima sintetiniu laku nupurkšti ir turėtų dingti lipnumas.
Kad briaunelės ne(su)liptų galima patepti vašku.

oi,dėkui,perduosiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

norėjau paklausti. Dekupažuojant vienkomponente priemone, dažai suskylinėja labai smulkiai. Ar čia priklauso nuo priemones, ar yra šiaip kažkokia gudrybė, kad stambiau skylinėtų. g.gif
Atsakyti
Storiau tepti antrą sluoksnį. Aš kai dariau pirmą darbą su vienkomponenčiu, tai kol įžiūrėjau tuos skilimus doh.gif . Paskui mane merginos paprotino.

Ir nežinau, ar čia į temą, ar nelabai, bet įsiterpsiu:
Labai ieškau (kaune)
user posted image
Gali būti ir kitos firmos, svarbu, kad būtų nebrangus blush2.gif . Prisifantazavau, kiek visokių medžiagų apdekupažuosiu, ir neradau kaune klijų tekstilei doh.gif . Jei neminėsim tų silveryje, už 22 lt.
Gali būti ne tik naujas, bet ir pabandytas, ar kokia pusė sunaudota
Atsakyti
Ar gal kas norėtų pasidalinti? Nupilti šiek tiek į mano "tarą" (aišku, ne už dyką)
Atsakyti
Aš su praktiniu klausimėliu ax.gif Žadu pagražint medinę pieštukinę, viduj dažysiu akriliniais dažais ir mąstau lakuot akriliniu laku ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 08 28, 08:43)
Aš su praktiniu klausimėliu ax.gif Žadu pagražint medinę pieštukinę, viduj dažysiu akriliniais dažais ir mąstau lakuot akriliniu laku ar ne g.gif

Jei jau dazai vidu,tai jau kaip ir lakuok... lengviau nuo lako pavirsiaus bus nuvalyti nesvarumus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 28 rugpjūčio 2009 - 08:17
ne nu jūs duodat smile.gif dekupažas susuko visą logiką atvirščiai, taigi dažai tam ir skirti kad apsaugotų , o gi būna net plaunamų dažų, niekas nelakuoja tarkime sienų smile.gif

lakuojam ne dėl dažų, o dėl servetėlių ir popierių, dažytų paviršių tikrai nebūtina užlakuoti, nes dažai atlieka apsauginę funkciją, nebent yra tam tikros priežastys- tarkime blizgumas arba labai jau užsiteršiantis paviršius. Tai nuo pieštukinės šiaip ar taip nenusivalys, jeigu grafitas įsirėš.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 08 28, 09:27)
ne nu jūs duodat smile.gif  

Is savo patirties...laikiau piestukus zirkles dezuteje,kur vidus buvo nelakuotas, o tik dazytas-reziume dazai liko nuo zirkliu ibrezti,aisku nuo piestuku pasiliko parafino zymes.Valiau,ploviau, perdaziau ir...nulakavau. Vel dezutes turinys buvo tas pats, tik nuo zirkliu pakolkas jokiu demiu nera,piestuku zymes lengviau nusivale wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 28 rugpjūčio 2009 - 08:32
Norėčiau paklaust, kaip tiksliai lakuojate? Esu skaičiusi kad palakuojama, nušvitrinama ir vėl lakuojama. Kaip darote jūs? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 08 28, 10:14)
Norėčiau paklaust, kaip tiksliai lakuojate? Esu skaičiusi kad palakuojama, nušvitrinama ir vėl lakuojama. Kaip darote jūs?  4u.gif

Taip ir darom, lakuoijam švitrinam lakuojam švitrinam... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaKa: 28 rugpjūčio 2009 - 11:02
QUOTE(MamaKa @ 2009 08 28, 12:01)
Taip ir darom, lakuoijam švitrinam lakuojam švitrinam...  mirksiukas.gif

O daug tų švitrinimo etapų? Kas antras sluoksnis? Ar kas kelis?
Atsakyti