Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

QUOTE(agnulia @ 2009 08 19, 19:02)
Hmm,na jau apie 2 paros.

Palauk dar kelias. Man žiemą, kai buvo drėgna namuose, pradėdavo skilti tik po 3-4 parų. O sluoksniai nebuvo tepami labai plonai?

QUOTE(AudraB @ 2009 08 19, 19:40)

Tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 19, 19:34)
Palauk dar kelias. Man žiemą, kai buvo drėgna namuose, pradėdavo skilti tik po 3-4 parų. O sluoksniai nebuvo tepami labai plonai?
Tinka smile.gif

Tai vat galvoju kad gal as per maza dazu sluoksni uztepiau,nes dvikomponencio tai tikrai uztektinai,net nezinau atrodo tepiau daug dazu,gal isigere labai biggrin.gif O dar norejau paklausti ka darote kad nesirauksletu serveteles tepant klijus?Nus baisiai susirauksleja,net pirstu bandziau islyginti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 08 19, 21:09)
norejau paklausti ka darote kad nesirauksletu serveteles tepant klijus?Nus baisiai susirauksleja,net pirstu bandziau islyginti biggrin.gif

praktika, praktika ir dar karta praktika.
Tik daug klijuojant atsiranda profesionalumas.

Yra keli budai klijuoti servetkas - kuriuos mes salyginai vadiname "Slapiu" ir "sausu"

Susirask ankstesnese temose ju aprasymus, nes labai issamiai ir gerai viskas isdestyta, ir pabadyk abu. Pamatysi - gausis ir taviskes patiesti kaip islygintas staltieses ant sventinio stalo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2009 08 17, 18:35)
Būsiu apgavus tave mieloji...  blush2.gif  ax.gif  Nors pardavėja kuri kiek supratau pati dekupažina šitą pastą vadina patina. Pasižiūrėjau - pas mane irgi metalo pastos. Rayher firmos, 29 ml indeliai. Tačiau ji tikrai lengvai nusivalo su vaitspiritu. Pabandyk pavalyti, gal pavyks ir liks tik ten kur jos reikia.

happy.gif Tai aš lygiai tokį patį turiu...ir valyk su kuo tik nori wacko.gif Šiaip maniau, kad patinos principas turėtų būti kaip ir aliejinių dažų. Tarkim, užtepus aliejinius dažus ant bet kokio paviršiaus ir nuvalius skudurėliu, tą gali padaryti be jokio vargo, o vat patiną užtepus ji jau po sekundės nudžiūna taip, kad nebent nugramdysi... verysad.gif
Idomu, gal tai galėjo būti ir dėl to, kad aš labai nekantriai paskubėjau ją trinti. Vos tik nudžiūvus ir susiskaldžius antikai... ax.gif Gal reikėjo bent porą valandėlių palaukt, o aš iš nekantrumo padariau taip, kad pirmas kartas tapo paskutinis... doh.gif
Atsakyti
uoj merginos as atradau buda kaip atsveisti senaji medini daikta (mano atveju remeli) nudekupazuota, kaip sakant pirmas blynas buvo prisviles, tad nusprendziau remeli atnaujinti, ech o ten taip riebiai lako ir dazu uztepta kad ant pirstu oda suskeldejo kaip svitrinis popierius pasidare, pusles ir mozoliai atsirado, finale per visa diena nusveiciau tik kokiu 4 cm kavdrata sad.gif

taigi... labai gerai tinka:
a. valyti si stiklo suke, pailga kokia, ir valyti viena kryptim tik i save braukiant kad skilus nesusivaryt sau ranku su stiklais, kad nesusizalot. labai gerai gremzia net geriau uz svitrini popieriu 60 wink.gif
b. gramdyti astraus peilio asmenimis.
c. pamirkius po vandeniu valyti/sveisti astriu peiliu.

per gera pusvalandi nuvaliau visus remelius smile.gif kai isdzius rytoj reikes pasveisti pavirsiu nes jis siek tiek dregnas ir nelygus bet dazu nerasta smile.gif bus kaip naujas biggrin.gif sakau gal kam pagelbes si info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 08 19, 22:27)
taigi... labai gerai tinka:
a. valyti si stiklo suke, pailga kokia, ir valyti viena kryptim tik i save braukiant kad skilus nesusivaryt sau ranku su stiklais, kad nesusizalot. labai gerai gremzia net geriau uz svitrini popieriu 60 wink.gif
b. gramdyti astraus peilio asmenimis.
c. pamirkius po vandeniu valyti/sveisti astriu peiliu.

d. Nepapjauti savo vyro ax.gif
Joke 4u.gif Šiaip Tu teisi, aš taip pat panašiai darau, tačiau veiksminga man pasirodė, jei tai "šviežio"lako gramdymas... o jei tai atlieki po kurio laiko, taip greitai rezultato nepasieksi, jei išvis pasieksi (na, nebent jei tai kalba apie d. variantą lotuliukas.gif ). Tad vis gi gerai sudžiūvusį laką reiktų jamt su švitriniu g.gif nail.gif
Atsakyti
Aciukas visoms, bandysiu as ka nors pagamint,kol kas kankinu vargse medine lentute,nesinori gero daikto gadint lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi i jusu bureli, siandien mano pirmoji dekupazinimo diena:D tai atbegu su klausimeliu:
nusipirkau kempinele dazymui, bet... trbut nelabai zinau kaip ja naudot, nes kai dazau, tai viskas bruksniais tik nueina, labai baisiai.. ka daryt kad to nebutu? su teptuku irgi tas pats unsure.gif prasau pagaaaaalbos!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mezzanine @ 2009 08 19, 23:16)
sveikos, jungiuosi i jusu bureli, siandien mano pirmoji dekupazinimo diena:D tai atbegu su klausimeliu:
nusipirkau kempinele dazymui, bet... trbut nelabai zinau kaip ja naudot, nes kai dazau, tai viskas bruksniais tik nueina, labai baisiai.. ka daryt kad to nebutu? su teptuku irgi tas pats unsure.gif  prasau pagaaaaalbos!!! biggrin.gif

Labukas, gal atsiras kuri geriau patars blush2.gif , bet manau, kad tu brauki, o reik su kempinele tapsnoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2009 08 20, 01:02)
Labukas, gal atsiras kuri geriau patars blush2.gif , bet manau, kad tu brauki, o reik su kempinele tapsnoti  mirksiukas.gif

cia turbus vienintelis variantas, kuris man pavyksta smile.gif dekui!
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2009 08 19, 15:40)
pati paklausiau, pati ir atsakysiu  biggrin.gif
ant ryzinio popieriaus spausdina ToTo Deco Kaune. Viskas butu gerai, tik kad kaina vieno lapo 20 lt  verysad.gif  doh.gif

Ar domėjaisi, ant kokio ryžinio popieriaus spausdinama? Įtariu, kad ant tokio postorio standaus taip vadinamo ryžinio. Jei taip, tai ant tokio spausdina bet kurioje skaitmeninės spaudos firmoje. Tik kad nematau skirtumo tarp šio popieriaus ir paprasto...
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 08 19, 21:09)
Tai vat galvoju kad gal as per maza dazu sluoksni uztepiau,nes dvikomponencio tai tikrai uztektinai,net nezinau atrodo tepiau daug dazu,gal isigere labai  biggrin.gif  O dar norejau paklausti ka darote kad nesirauksletu serveteles tepant klijus?Nus baisiai susirauksleja,net pirstu bandziau islyginti biggrin.gif

Įtakos turi sendintojo sluoksnių storis, nemanau, kad dažų sluoksnis labai ką keičia. Nors viename forume pataria vienu sluoksniu nulakuoti darbą, prieš sendinant su Sottile, motyvuoja, kad gali pirmas sluoksnis labai įsigerti į paveiksliuką, todėl prieš tai nulakuoja smile.gif

QUOTE(bite @ 2009 08 20, 00:49)
Ar domėjaisi, ant kokio ryžinio popieriaus spausdinama? Įtariu, kad ant tokio postorio standaus taip vadinamo ryžinio. Jei taip, tai ant tokio spausdina bet kurioje skaitmeninės spaudos firmoje. Tik kad nematau skirtumo tarp šio popieriaus ir paprasto...

Man Meno mūzoje irgi pasiūlė ryžinio popieriaus spausdinimui, kuris tikrai storiu nesiskiria nuo paprasto lapo. Sakau man reikia daug plonesnio, ji žiūri į mane nustebusi ir sako, kad su plonu jūs sugadinsite spausdintuvą, ji pagalvojo, kad tokį ploną popierių iškarto dėsiu į spausdintuvą biggrin.gif O ryžinio, arba japoniško (taip jį vadina Meno mūzoje) popieriaus yra įvairaus storio, bei su plaušu ir be jo.
Atsakyti