QUOTE(agnulia @ 2009 08 19, 21:09)
Tai vat galvoju kad gal as per maza dazu sluoksni uztepiau,nes dvikomponencio tai tikrai uztektinai,net nezinau atrodo tepiau daug dazu,gal isigere labai
O dar norejau paklausti ka darote kad nesirauksletu serveteles tepant klijus?Nus baisiai susirauksleja,net pirstu bandziau islyginti
Įtakos turi sendintojo sluoksnių storis, nemanau, kad dažų sluoksnis labai ką keičia. Nors viename forume pataria vienu sluoksniu nulakuoti darbą, prieš sendinant su Sottile, motyvuoja, kad gali pirmas sluoksnis labai įsigerti į paveiksliuką, todėl prieš tai nulakuoja
QUOTE(bite @ 2009 08 20, 00:49)
Ar domėjaisi, ant kokio ryžinio popieriaus spausdinama? Įtariu, kad ant tokio postorio standaus
taip vadinamo ryžinio. Jei taip, tai ant tokio spausdina bet kurioje skaitmeninės spaudos firmoje. Tik kad nematau skirtumo tarp šio popieriaus ir paprasto...
Man Meno mūzoje irgi pasiūlė ryžinio popieriaus spausdinimui, kuris tikrai storiu nesiskiria nuo paprasto lapo. Sakau man reikia daug plonesnio, ji žiūri į mane nustebusi ir sako, kad su plonu jūs sugadinsite spausdintuvą, ji pagalvojo, kad tokį ploną popierių iškarto dėsiu į spausdintuvą
O ryžinio, arba japoniško (taip jį vadina Meno mūzoje) popieriaus yra įvairaus storio, bei su plaušu ir be jo.