Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

Ačiū visoms už atsakymus! smile.gif Greičiausiai išbandysiu tą kitą beicą, ne Pinotex, nes laką turiu tik akrilinį.. Labai norisi su juo paeksperimentuoti smile.gif
Atsakyti
Mergaites,bandziau daryti bet nesigavo man skilinejimas su Stamperia Crackle Sottile.Gal kazkuri dirbate su juo ir galite papasakoti placiau kaip ji uzdeti,nes matyt padariau kazkokia klaida doh.gif
Atsakyti
sveikutės, dažau dėžę, ir buvau garantuota,kad akriliniais dažais, bet paskaitau - lateksiniai,skiedžiami vandeniu... Kuo jie skiriasi nuo akrilinių? help.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 08 19, 12:10)
Mergaites,bandziau daryti bet nesigavo man skilinejimas su Stamperia Crackle Sottile.Gal kazkuri dirbate su juo ir galite papasakoti placiau kaip ji uzdeti,nes matyt padariau kazkokia klaida doh.gif

Išsamiai papasakok kaip darei, keik laiko laikei? Pabandysim atrasti, kur suklydai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2009 08 18, 21:31)
labas merginos  smile.gif
norejau kaunieciu paklaust - gal jus zinot kur ar kokia firma spausdina ant ryzinio ar japonisko popieriaus?  blush2.gif labai reikia o pati atsispausdint galimybes neturiu  verysad.gif

pati paklausiau, pati ir atsakysiu biggrin.gif
ant ryzinio popieriaus spausdina ToTo Deco Kaune. Viskas butu gerai, tik kad kaina vieno lapo 20 lt verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2009 08 19, 16:40)

Čia tiek kainuoja pats ryžinis lapas, ar tik spausdinimo paslauga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 19, 16:44)
Čia tiek kainuoja pats ryžinis lapas, ar tik spausdinimo paslauga? smile.gif

cia lapas ir spausdinimas..... sake kaina tokia pati kaip ir nuotrauka spausdinant doh.gif brangoka sakyciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2009 08 19, 16:53)
cia lapas ir spausdinimas..... sake kaina tokia pati kaip ir nuotrauka spausdinant  doh.gif  brangoka sakyciau  verysad.gif

Jei lapas A4 formato, tai sakyčiau brangu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 19, 15:38)
Išsamiai papasakok kaip darei, keik laiko laikei? Pabandysim atrasti, kur suklydai smile.gif

Nudaziau tokia lentele,kai pilnai isdziuvo uzklijavau servetele su dek. universaliais klijais - isdziuvo,tada patepiau pirma sluoksni ir kai isdziuvo uzdejau 2 zingsni,o skilinejimo ner g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 08 19, 17:44)

Šitas sendintojas ilgai skyla, aš be paros net nežiūriu, ar skyla. Kiek laiko tu lauki?
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 19, 16:57)
Šitas sendintojas ilgai skyla, aš be paros net nežiūriu, ar skyla. Kiek laiko tu lauki?

Hmm,na jau apie 2 paros.
Atsakyti
Labukas
Man toks klausimelis iskilo, nes visa laika klijavau tik pop. serveteles ir ryzini pop.. Ar yra skirtumas kokiais klijais klijuoti dekupazini popieriu, ar tinka manieji? As visa laika naudojau Rayher firmos, stai tokius
user posted image
Atsakyti