Ačiū visoms už atsakymus! Greičiausiai išbandysiu tą kitą beicą, ne Pinotex, nes laką turiu tik akrilinį.. Labai norisi su juo paeksperimentuoti
Mergaites,bandziau daryti bet nesigavo man skilinejimas su Stamperia Crackle Sottile.Gal kazkuri dirbate su juo ir galite papasakoti placiau kaip ji uzdeti,nes matyt padariau kazkokia klaida
sveikutės, dažau dėžę, ir buvau garantuota,kad akriliniais dažais, bet paskaitau - lateksiniai,skiedžiami vandeniu... Kuo jie skiriasi nuo akrilinių?
QUOTE(agnulia @ 2009 08 19, 12:10)
Mergaites,bandziau daryti bet nesigavo man skilinejimas su Stamperia Crackle Sottile.Gal kazkuri dirbate su juo ir galite papasakoti placiau kaip ji uzdeti,nes matyt padariau kazkokia klaida
Išsamiai papasakok kaip darei, keik laiko laikei? Pabandysim atrasti, kur suklydai
QUOTE(ikea @ 2009 08 18, 21:31)
labas merginos
norejau kaunieciu paklaust - gal jus zinot kur ar kokia firma spausdina ant ryzinio ar japonisko popieriaus? labai reikia o pati atsispausdint galimybes neturiu
norejau kaunieciu paklaust - gal jus zinot kur ar kokia firma spausdina ant ryzinio ar japonisko popieriaus? labai reikia o pati atsispausdint galimybes neturiu
pati paklausiau, pati ir atsakysiu
ant ryzinio popieriaus spausdina ToTo Deco Kaune. Viskas butu gerai, tik kad kaina vieno lapo 20 lt
QUOTE(ikea @ 2009 08 19, 16:40)
Čia tiek kainuoja pats ryžinis lapas, ar tik spausdinimo paslauga?
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 19, 16:44)
Čia tiek kainuoja pats ryžinis lapas, ar tik spausdinimo paslauga?
cia lapas ir spausdinimas..... sake kaina tokia pati kaip ir nuotrauka spausdinant brangoka sakyciau
QUOTE(ikea @ 2009 08 19, 16:53)
cia lapas ir spausdinimas..... sake kaina tokia pati kaip ir nuotrauka spausdinant brangoka sakyciau
Jei lapas A4 formato, tai sakyčiau brangu
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 19, 15:38)
Išsamiai papasakok kaip darei, keik laiko laikei? Pabandysim atrasti, kur suklydai
Nudaziau tokia lentele,kai pilnai isdziuvo uzklijavau servetele su dek. universaliais klijais - isdziuvo,tada patepiau pirma sluoksni ir kai isdziuvo uzdejau 2 zingsni,o skilinejimo ner
QUOTE(agnulia @ 2009 08 19, 17:44)
Šitas sendintojas ilgai skyla, aš be paros net nežiūriu, ar skyla. Kiek laiko tu lauki?
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 19, 16:57)
Šitas sendintojas ilgai skyla, aš be paros net nežiūriu, ar skyla. Kiek laiko tu lauki?
Hmm,na jau apie 2 paros.