Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

QUOTE(Lachesė @ 2009 08 15, 21:01)
o jeigu ruosiesi dažyti, tai gali naudoti dažus, kurie turi tris dalykus viename: rudžių surišėją, gruntą ir dažą viename.

O kur tokių būna? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,atsiprasau jei toks klausimas jau buvo,bet noriu pasiteirauti kaip klijuoti foto?
Atsakyti
QUOTE(Melynaakia @ 2009 08 16, 22:46)
Sveikutės, gal kas Kaune matėte pirkti auksinių aliejinių dažų? Arba gal kas nors patars, kaip be jų gražiai įtrinti dvikomponentį skeldėjimą? nes man lb apsiteplioja paviršius, valant dažų perteklių. O jei pavalau su aliejinių dažų skiedikliu, valosi tada ne tik paviršius bet ir viskas, kas buvo įtrinta.  g.gif

Kaune yra Prie rotušės dailininkų parduotuvėj. aš pirkausi ten tai tokia didelė tūtelė apie 23-24 lt kainavo. nu bet tn visam mano amželiui lotuliukas.gif man tai patinka tuos auksinius maišyt su kitom aliejinių dažų spalvom. o nuvalyt perteklių galima su servetėle pavilgyta paprastu aliejum.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 08 17, 09:02)
Kaune yra Prie rotušės dailininkų parduotuvėj. aš pirkausi ten tai tokia didelė tūtelė apie 23-24 lt kainavo. nu bet tn visam mano amželiui  lotuliukas.gif man tai patinka tuos auksinius maišyt su kitom aliejinių dažų spalvom. o nuvalyt perteklių galima su servetėle pavilgyta paprastu aliejum.

pigesnius pirkau ir mažesnį kiekį Zemenhofo gatvėje esančioje dailininkų parduotuvėlėje. Taip pat senamiestyje. Mokėjau 13lt. atrodo, irgi nemaža tūtelė, ilgam užteks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 08 17, 10:02)
Kaune yra Prie rotušės dailininkų parduotuvėj. aš pirkausi ten tai tokia didelė tūtelė apie 23-24 lt kainavo. nu bet tn visam mano amželiui  lotuliukas.gif man tai patinka tuos auksinius maišyt su kitom aliejinių dažų spalvom. o nuvalyt perteklių galima su servetėle pavilgyta paprastu aliejum.

QUOTE(Jennifer @ 2009 08 17, 10:16)
pigesnius pirkau ir mažesnį kiekį Zemenhofo gatvėje esančioje dailininkų parduotuvėlėje. Taip pat senamiestyje. Mokėjau 13lt. atrodo, irgi nemaža tūtelė, ilgam užteks  ax.gif

Ačiū, merginos 4u.gif teks leistis į medžioklę assa.gif
Atsakyti
Gal žinote, kur Vilniuje yra pirkti baltos spalvos šilko popieriaus? "Meno mūzoje" nėra, tik spalvotas.
Atsakyti
Merginos o norint klijuoti ant medinio pavirsiaus paveiksleli ji reikia spausdinti butinai ant ryzinio popieriaus ar tinka ir ant paprasto??? 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 08 17, 11:08)
Merginos o norint klijuoti ant medinio pavirsiaus paveiksleli ji reikia spausdinti butinai ant ryzinio popieriaus ar tinka ir ant paprasto??? 4u.gif aciu

Tinka ir ant paprasto smile.gif o koks tavo spausdintuvas - lazerinis, ar rašalinis?
Atsakyti
Vartau Obuolio knyga Viskas apie dekupaza ir uzkliuvo man vienas sakinukas:
Medinio remelio dekoravime pirmiausia ka reikia padaryti tai padengti gruntu, nudziuvus pasveisti, tepti pirma dazu sluoksni ir tt.

Man tai naujiena, nes niekur neesu tepus grunto.. hmm g.gif

Dekupazo ases rolleyes.gif gal galetumete dekupazo pradinuka blush2.gif apsviesti kur ir kokiais atvejais naudojate grunta? ax.gif Ir dar idomu jei naudojate tai koki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 17, 11:27)
Tinka ir ant paprasto  smile.gif o koks tavo spausdintuvas - lazerinis, ar rašalinis?

lazerinis printeris mano smile.gif tai manau tinka taip? jei rasalinis tai netinka tada?
o dar sakykti ar reikia atspausdinus nulakuoti ir kai isdziuna pamerkus i vandeni nugramdyti popieriu is blogosios puses kad jis butu kuo plonesnis?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 08 17, 11:32)

Tinka tiek turint lazerinį, tiek rašalinį, tik spausdinant rašaliniu reikėtų ant paveiksliuko purkšti lako, kad klijuojant paveiksliuką spalvos nesilietų. Aš spausdinu su lazeriniu spausdintuvu. Jei didelis paveiksliukas, nupurškiu vieną kartą laku, tiesiog kad būtų patvariau, bet tai nėra būtina ir, pamirkiusi į vandenį, klijuoju, nieko negramdau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(viktooorija @ 2009 08 17, 11:29)

Aš dirbu su mediniais daiktais ir visus juos gruntuoju. Gruntuoju, tuomet nušveičiu paviršių švitriniu popieriumi, vėl tepu sluoksnį grunto ir dar kart šveičiu, tuomet paviršius būna lygus, net malonu jį liesti. Tada dirbu toliau (dažau, ar klijuoju servetėlę ir t.t.). Gruntas apsaugo paviršių nuo drėgmės, padidina paviršiaus atsparumą trinčiai. Aš pirkau akrilinį gruntą Kauno bazėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 17 rugpjūčio 2009 - 10:47
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 17, 11:46)
Aš dirbu su mediniais daiktais ir visus juos gruntuoju. Gruntuoju, tuomet nušveičiu paviršių švitriniu popieriumi, vėl tepu sluoksnį grunto ir dar kart šveičiu, tuomet paviršius būna lygus, net malonu jį liesti. Tada dirbu toliau (dažau, ar klijuoju servetėlę ir t.t.). Gruntas apsaugo paviršių nuo drėgmės, padidina paviršiaus atsparumą trinčiai. Aš pirkau akrilinį gruntą Kauno bazėse.

Supratau 4u.gif kuriam sandely perkate ta grunta? ax.gif
O su kokio piktumo (grudetumo) svitriniu popieriumi dirbate? nes as nusipirkau nr.800 tai jis man labai smulkutis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktooorija: 17 rugpjūčio 2009 - 11:54