Jungiuosi ir aš prie jūsų ...
ir iš karto su toku klan klan klausimėliu - kai dekupažo kursuose buvau, tai dekopopierių tepėm su spec. klijais.. na jau toks jis man į tuos vius PVA panašus buvo .. va dabar sėdžiu pakabą atsikabinusi ir galvoju - ar būtina pirkti tuos brangius klijus, ar ir su paptrastais PVA išeitų kokybiškai priklijuoti?
Papildyta:
QUOTE(makalaika @ 2009 08 14, 12:54)
klaipedoj yra jau bent kelios dekupazo parduotuves: artmanija vytauto 30, dekoro studija ( ar kazkas pan) vytauto g, salia artmanijos, retro studija, netoli senojo turgaus ir parodu rumu. tikiuosi kad padejau, nors tiksliu adresu ir nepasakiau
aš žinau kur yra minėta Retro studija - nuo turgaus einant mažomis gatvelėmis link parodų rumų - ten šalia senojo pašto yra...
jei gyveni miegamuosiuose rajonuose gyveni - tai mačiau neseniai atsidariusi parduotuvėlė Simonaitytės ir Smiltelės gatvių sankryžoje - Simonaitytės g., ten seniau berods gėlės buvo, tiksliai nepamenu .. "Deko virusas" ar kažkaiop panašiai vadinasi ...
o šiap tai visose Silver City parduotuvėse dabar dekupažo skyreliai yra, tik va kaip kainos palyginus su kitomis paduotuvėlėmis tai nežinau, nes bent jau seniau man iš jų pirkti visokius pribambasus karoliukų gamybai, tai tikrai brangu būdavo pirkti