Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

as is profesionaliu dazytujo gavau viena patarima del teptuku - padazius ismesti blink.gif o bet taciau, sakau man reikia dazyti keleta kartu su pertraukelem, tai kiek gi tu teptuku prisipirksiu.... Tada pasikarpau kempineliu - man kuo puikiausiai tepasi pvz ir lakas, ir dazai....
Bandziau as teptuka valyt acetonu, vaitspiritu - niekai... susicukruoja ten tas lakas mano ir viskas....

Man irgi, kaip sobieskai labai smagu pavartyti dekupazo zurnaliukus ir pamastyti - o vat taip tai as nedaryciau, o vat taip neprofesionalu smile.gif

Parsiveziau is kaimuko medini lagamina, traukta kazkokia dirbtine odele, vietomis jau paplysusia, vyriai, uzrakteliai parudije, ot tai dabar teks skaityt restauracijos tema doh.gif Juolab, kad beveik antikvaras, bobutes laiku lagaminelis....

Dar labai smagu, kad siand pagaliau iteikiau savo darbeli dovanu mamai. Tik doh.gif pamirsau nufotografuoti, bet daiktas nedinges, reiks kada 'nutraukt'. Dariau vaza is pagadinto biraus produktu indo. Netobulai gavosi, bet pakankamai graziai....
Atsakyti

Gal kas turit parduoti arba matet kur yra Vilniuje pirkti laaabai dideliu auskaru rutuliuku?Buciau dekinga uz info.
Gal kas pasidalins, kas darot papuosaliukus, kur geresnes kainos sidabriniu kabliuku auskarams nusipirkti...
Atsakyti
g.gif dziuga+ o tie laaabai dideli tai kiek mazdaug g.gif nu jei laabai dideli tai gal is leliu modelino lipdyt g.gif iskociot ir su taure ar puoduku ispaust, padaryt dantu krapstuku skylute g.gif

as kabliukus, kadangi dabar neturiu laiko paieskoms, perku heyshe parduotuvej traku g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 12 rugpjūčio 2009 - 20:18
QUOTE(Maša @ 2009 08 12, 21:17)
g.gif dziuga+ o tie laaabai dideli tai kiek mazdaug  g.gif  nu jei laabai dideli tai gal is leliu modelino lipdyt  g.gif iskociot ir su taure ar puoduku ispaust, padaryt dantu krapstuku skylute  g.gif

as kabliukus, kadangi dabar neturiu laiko paieskoms, perku heyshe parduotuvej traku g.

na paskutiniai tai buvo medinukai kokie 6-7 cm skersmens. Tai tokiu reikia. o kiek kabliukai pvz normali kaina? 5 lt uz 1 norma ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
tokiu medinuku nemaciau schmoll.gif g.gif

traku g. sveriami kabliukai, priklauso nuo svorio - tai 4-8 lt 1 pora mazdaug
Atsakyti
Sveikos merginos,

kaip ir dauguma iš jūsų, jau turiu namie susipirkusi ir šiek tiek servetėlių (tikiu kad pas kai kurias iš jūsų jų ištisi lobynai), visas priemones, o ir padaryti jau kai ką pabandžius. Nėra dar kuo didžiuotis, darbeliai labai paprasti, tačiau idėjų yra ir labai džiaugiuosi kad esate JŪS visos su savo patarimais.

Džiuga+, kadangi ir profilaktiškai veliu, buvau radusi labai šaunią el. parduotuvę RANKDARBIAI, joje pirkau ir auskarų kabliukų ir vilną ir t.t., dabar net pasitikslinau, pasidabruoti ir paauksuoti kabliukai nuo 0,70 lt už porą. Tiksliau būtų va ČIA - Priedai auskarams.

Dabar tykiai tykiai parodysiu savo pirmuosius darbelius, tik labai stipriai nesijuokite:

Pats pirmas blynas, dovana brolienei:
user posted image

user posted image

user posted image

Antras blynas: restauruota mamos dėželė.

user posted image

user posted image

Šiandien baigsiu auskarus boružiuotus boružiuotus ir imsiuosi pasižaisti su spausdintu ant šilkinio popieriaus paveikslėliu, tik va mano spausdintuvas kad ir labai geras, ber rašalinis, tai važiuosiu į Senius purškiamo lako pirkti.

Beje klausimas: šilkinį popierių kai atspausdinsiu paveiksliuką supurkšti iš abiejų pusių ar tik iš vienos? Kiek sluoksnių purkšti?
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės,

Seniai beskaičiau, bet iškilo klausimukas: kuo būtų galima nuvalyti parūdijusius lagamino užraktus?

Iš anksto būsiu labai dėkinga už informaciją. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
va va ir man aktualu rudziu valymas bigsmile.gif

noriu paklaust, ar tinka akrila kaip nors skiesti vandeniu norint isgauti atspalvius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 08 13, 21:53)

noriu paklaust, ar tinka akrila kaip nors skiesti vandeniu norint isgauti atspalvius  g.gif

kad berods tik baltu akrilu maišoma atspalviams gauti.. unsure.gif
Atsakyti
o rudziu valymas kokiu tikslu? ar po to nori dazyti ,ar tik siaip nori tik nuvalyti ?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 08 13, 21:11)
o rudziu valymas kokiu tikslu? ar po to nori dazyti ,ar tik siaip nori tik nuvalyti ?

Greičiausiai tik nuvalyti. smile.gif
Atsakyti
tai tau reikia rudziu valiklio, tiesiog. http://www.senukai.l...st_tab=articles

o po to dar mechaniniu budu reikia pavalyti, bet beda ta ,kad metalas reaguos su oru ir jame esancia dregme ir vel prades rudyti,jeigu tu nieko jam nepadarysi, tad as tokiu atveju,kaip lagaminas apskritia palieku tas rudis. jos net puosia man visa vaizda.
Atsakyti