QUOTE(PACIOS @ 2009 07 31, 16:48)
Balte.papasakok kaip tau sekesi su juo dirbti,as irgi turiu
Jau praeitoj temoj kažkiek pasakojau, taigi pagrindiniai dalykėliai šie:
Pliusai - lengvai tepasi, tolygiai dengiasi, greitai džiūna, gražiai skyla.
Žodžiu, dirbti lengva.
Minusiai - ne viskuo galima gražiai įtrinti trūkius. T.y. ant vieno magnetuko man išsiliejo trūkiuose įtrinti šešėliai. Ant kito norint įtrinti akriliniais dažais, nusilupo kaip plėvelė (gal aš per stipriai tryniau norėdama nuvalyti paviršių). Spėju, reikėjo ilgiau padžiovinti. Be to, manau, kad geriausia įtrinti aliejiniais dažais, patinomis arba purpurinomis... Nes, šiaip ar taip, daugiau vargo į bet kuriuos dvikomponenčius įtrinti akrlilinius dažus.
Lebut, tavo rezultatas mano akimis geras
Manau (tikiuosi) pasipraktikavus ir man gausis neblogiau
QUOTE(gaga* @ 2009 08 01, 15:26)
sveikos, gal kas turi patarimu kaip reikia dekupazuoti uzrasu knygele??
Kaip gražiai papuošti sunku pasakyti, grožis labai jau subjektyvi sąvoka, vienos mėgsta saldesnius dabelius, kitos modernius, vienos sendina, kitos pritapo... Fantazijai galimybės neribotos.
Tose vietose, kur lankstosi knygelė dažai neišvengiamai įskils. Norint tolygiau nudažyti galima naudoti volelį arba kempinėlę, minkštesnį teptuką (kurį reikia lėtai braukti laikant kaip įmanoma gulsčiau (t.y. ne stačiai). Paveiksliukams patogu naudoti servetėles, ryžinį arba dekupažinį popierių. Kodėl atsirado pūslelių? Gal paveiksliuko prieš klijavimą nemirkei? Arba nepakankamai klijų užtepei? Sunku pasakyti, nežinant nei dydžio, nei darbo eigos. Spausdintas paveiksliukas klijuojamas kaip ir dekupažinis popierius, ištepamas paviršius ir pats popierius (kurį prieš klijavimą reikia šiek tiek pamirkyti vandenyje ir nusausinti). Gal konkrečiau patars kitos merginos, nes aš kol kas daugiausia dirbu su servetėlėm ir ryžiniu popieriumi.