Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

QUOTE(sobieska @ 2009 08 11, 01:29)
biggrin.gif  cia tik Jakata gali taip sugalvoti...visai nenustebau. Kad ir kaip juokingai tai skambetu,bet tame tiesa tikrai galima izvelgtAs vis atsimenu istorija su zasiukais

Žąsiukai žąsiukais, bet kai kursuose pavargusių teptukų susikaupia, čia tau ne juokas.
O pamatytum, kaip jakata vargsta su manim (vis baisu, kad skiedikliai nesukietintų plauko), tai ir daromos "plaukų kaukės"...Teptukai prisikelia naujam gyvenimui, ko net žąsiukai galėtų pavydėt... mirksiukas.gif

Dėl knygų...
Begaliniai liūdna, kad iki šiol daugely žurnalų spausdinti straipsniai apie dekupažą, pamokėlės juose tėra komercija. Ir nusispjaut, kad tai žmogui nenaudinga... doh.gif
Tasai servetėlių kirpimas milimetrą šalia piešinio, klijavimas bet kaip, o ir rekomendacijos dirbti lipalu ar radiatorių pudra... schmoll.gif
Rezultatas toks: viena kursuose buvusi moteris, pažiūrėjusi į visoms gerai žinomo žurnalo viršelyje išspausdintą pagalvėlę suplyšusiu motyvu, sušuko:"tai gi čia paduška, matyt, ant jos kitaip nė neišeina"
Tarp kitko, kaip ten bebūtų, pavyzdžiais "kaip nereikia", taip pat galima pasinaudoti mokantis... wink.gif
Viliuosi, kad minimose knygose bus pavyzdžiai, skatinantys tobulėjimą, naujas idėjas.
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2009 08 11, 22:15)
Turiu Artmanijos - pritariu Kamėjai, man irgi patiko dizainas, apipavidalinimas, o kai ką ir naujo nematyto, net nustebinusio, kaip gera idėja radau (aišku su šiokiu tokiu šališku prijautimu  ax.gif aš čia )

O kas buvo naujo nematyta, man net įdomu tapo, gal ką nors pražiopsojau? smile.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 08 11, 22:30)
Nesuprantu,ar as cia nezinau pati ko noriu...ir jus tenkino KAIKURIU nuotrauku kokybe (beje daugumos) blink.gif nebent tuo momentu mano akis buvo aptraukes rukas

Mes kalbame apie Artmanijos dekupažo knygą user posted image
bet ne apie Obuolio leidyklos knygą apie dekupažą
user posted image
Šitos aš nesu dar mačiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 11, 23:58)
bet ne apie Obuolio leidyklos knygą apie dekupažą

aaaaa doh.gif nesusimatom,todel ir nesusisnekam biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Prisipazystu, kad jau gera menesi vartineju apie dekupaza. Ir tikrai noriu truputi atnaujinti savo namus. Jusu visu darbeliai tokie nuostabus smile.gif
Noriu jusu patarimo, kadangi zadu nusipirkti visas priemones kurios reikalingos. Bet va nezinau kurios cia geresnes, tiek yra pirkti visokiausiu firmu, kad net pasimeciau ir nezinau kas labiau tiktu pradedanciajai... sad.gif

Bukit geros padekite smile.gif
Atsakyti
Gelbėkit!
Nusipirkau Rayher Antik I ir II. Užtepiau sluoksnį I, palaukiau kol išskaidrės, tada užtepiau II ir palikau per naktį džiūti. Bet nesuskilo verysad.gif Gal per plonai užtepiau? g.gif Gerai, kad pirma ant blogos pusės pabandžiau...
Atsakyti
kiek tepei?nes jis labai greitai skyla.abieju turi buti normaliai..jei labai kazkokurio sluoksnio nezymiai nieko nebus...nors, antro daug tepti nereikia, skilimas nuo pirmojo priklauso.jei permatomai tepei gali nieko nesimatyti.kiek mazdaug laikod ziuvo pirmasis?bus aisku kiek uztepei:)))
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 12, 12:24)
kiek tepei?nes jis labai greitai skyla.abieju turi buti normaliai..jei labai kazkokurio sluoksnio nezymiai nieko nebus...nors, antro daug tepti nereikia, skilimas nuo pirmojo priklauso.jei permatomai tepei gali nieko nesimatyti.kiek mazdaug laikod ziuvo pirmasis?bus aisku kiek uztepei:)))

Gal 15-20min g.gif
Atsakyti
Merginos, noreciau paklaust, gal zinot kur Vilniuje nusipirkti ryzinio popieriaus ant, kurio galeciau spausdinti g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 08 12, 12:34)
Gal 15-20min  g.gif

na taip neriebiai uztepei.padaugint negerai, bet pamazint irgi nieko gero.paskui itrink tik ne su patina, o su akriliniais.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 12, 17:06)
na taip neriebiai uztepei.padaugint negerai, bet pamazint irgi nieko gero.paskui itrink tik ne su patina, o su akriliniais.

O kodėl patina netinka?
Pardavėja įpiršo metalo pastą, galima su ja?
Atsakyti
tikti tinka, bet ji ne taip matosi gerai, plius jei smulkus labai skilimas ir negilus, tai bevalant visa islips ir ieko nepasiliks.
akrilu man geriausia, tik trinti reiktu po gabaliuka nedideli ir iskart valyti, kad nepridziutu.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 12, 17:52)
tikti tinka, bet ji ne taip matosi gerai, plius jei smulkus labai skilimas ir negilus, tai bevalant visa islips ir ieko nepasiliks.
akrilu man geriausia, tik trinti reiktu po gabaliuka nedideli ir iskart valyti, kad nepridziutu.

Aišku, ačiū už paaiškinumus smile.gif
Atsakyti