Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

Nus ką turiu ir senonaujo ir artmanijos knygas, įdomu palyginti, įdomu ir kitų sulaukti. Gal kas jauirgi turite, pasidalinkime įspūdžiais
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 08 11, 17:57)
Siandien maciau ir varciau Obuolio leidyklos isleista Dekupazo knyga... doh.gif  doh.gif  doh.gif ...kazkoks nesusipratimas...paveiksleliai neryskus,pagrinde klijuojama "lipdukiniu" budu, sendinimo reikalu vos,vos uzgriebta...nu bevartant tas kelias minutes as apie save susidariau laaabai geraaaaaa nuomone lotuliukas.gif  Visoms siulau pagal ta knyga "pasitikrinti savo akcijas"
Pirkciau ja tik todel,kad gan idomi pasirode marmuro imitacijos gamyba ax.gif

Aš savaitgalį specialiai važiavau į Artmaniją pavartyti jų naujos knygos apie dekupažą. Man labai patiko knygos dizainas, viskas kokybiškai, aiškiai pateikta, tik dauguma pamokėlių jau esu mačiusi žurnale "Mano namai" bei jų internetiniame tinklalapyje. Mane labiausiai domino 3D dekupažas, bet knygoje nieko naujo ar įdomaus neradau. Tad nusprendžiau nepirkti, tuo labiau, kad nepigi ta knyga. Manau pradedantiems tikrai varta įsigyti, bet pažengusioms tai nelabai ką radau įdomaus. Gal antroje knygoje bus daugiau naujovių smile.gif Ką jūs manote apie Artmanijos knygą?
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 08 11, 21:07)
Nus ką turiu ir senonaujo ir artmanijos knygas, įdomu palyginti, įdomu ir kitų sulaukti. Gal kas jauirgi turite, pasidalinkime įspūdžiais

O kaip SenasNaujas knyga apie dekupažą, ar verta įsigyti?
Atsakyti
seno naujo knyga labai dubliuota su zurnalu, daug tu paciu projektu.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 08 11, 21:14)
seno naujo knyga labai dubliuota su zurnalu, daug tu paciu projektu.

Mane tas pats nuvylė Artmanijos knygoje. Tikėjausi geriau.
Atsakyti
kadangi esu labai šališka šiuo metu, tai bijau kažką sakyti, nes vis tiek norisi ,kad mano knyga būtų geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 08 11, 20:06)
Kaune galiu net palydet...o vat su Vilniumi kiek sunkiau biggrin.gif

Ačiū už gerus norus biggrin.gif

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 11, 21:03)
Man patinka Rayher klijai, yra pirkti VCUP "Gerose akyse", prieš porą savaičių visiems gaminiams taikė 25 % naulaidą.

O kokia jų kaina ir tūris? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 08 11, 21:21)
Ačiū už gerus norus  biggrin.gif
O kokia jų kaina ir tūris?  4u.gif

Yra dviejų tūrių, aš turiu 236 ml., kitas man atrodo per pus mažesnis, bet kainų neprisimenu doh.gif Man šitie klijai patys geriausi, esu nemažai išbandžiusi ir apsistojau prie jų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 08 11, 21:20)
kadangi esu labai šališka šiuo metu, tai bijau kažką sakyti, nes vis tiek norisi ,kad mano  knyga būtų geriausia  smile.gif

Ir aš tikiuosi rasti daug naudingos informacijos smile.gif labai laukiu, kad išeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 11, 21:27)
Yra dviejų tūrių, aš turiu 236 ml., kitas man atrodo per pus mažesnis, bet kainų neprisimenu  doh.gif Man šitie klijai patys geriausi, esu nemažai išbandžiusi ir apsistojau prie jų  smile.gif

Bandysiu susirast, dėkui už informaciją smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Turiu Artmanijos - pritariu Kamėjai, man irgi patiko dizainas, apipavidalinimas, o kai ką ir naujo nematyto, net nustebinusio, kaip gera idėja radau (aišku su šiokiu tokiu šališku prijautimu ax.gif aš čia )
o seno naujo ryt gal pavartysiu... žiūrėsim... ko ten gero bus?...
beje laukiu ir kitų smile.gif smalsu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 11 rugpjūčio 2009 - 21:16
O gal kas žinot, kur Kaune galima nors vieną iš šių knygų pavartyt? Juk knygynuose turbūt jų nėra?
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2009 08 11, 22:15)
Turiu Artmanijos - pritariu Kamėjai, man irgi patiko dizainas, apipavidalinimas, o kai ką ir naujo nematyto, net nustebinusio, kaip gera idėja radau (aišku su šiokiu tokiu šališku prijautimu  ax.gif aš čia )

Nesuprantu,ar as cia nezinau pati ko noriu...ir jus tenkino KAIKURIU nuotrauku kokybe (beje daugumos) blink.gif nebent tuo momentu mano akis buvo aptraukes rukas
Atsakyti
man šiaip labai įdomiai šiandien dvi knygas sudėjus žiūrisi, viena labai jau turtinga vaizdais, fonais, spalvomis, kita tokia balta, tarsi neturėjo ką dėti... bet iš kitos pusės, tas pilnumas vargina , o seno naujo knyga net nepavadinciau, daugiau storas zurnalas.
Atsakyti