Nus ką turiu ir senonaujo ir artmanijos knygas, įdomu palyginti, įdomu ir kitų sulaukti. Gal kas jauirgi turite, pasidalinkime įspūdžiais
QUOTE(sobieska @ 2009 08 11, 17:57)
Siandien maciau ir varciau Obuolio leidyklos isleista Dekupazo knyga... ...kazkoks nesusipratimas...paveiksleliai neryskus,pagrinde klijuojama "lipdukiniu" budu, sendinimo reikalu vos,vos uzgriebta...nu bevartant tas kelias minutes as apie save susidariau laaabai geraaaaaa nuomone Visoms siulau pagal ta knyga "pasitikrinti savo akcijas"
Pirkciau ja tik todel,kad gan idomi pasirode marmuro imitacijos gamyba
Pirkciau ja tik todel,kad gan idomi pasirode marmuro imitacijos gamyba
Aš savaitgalį specialiai važiavau į Artmaniją pavartyti jų naujos knygos apie dekupažą. Man labai patiko knygos dizainas, viskas kokybiškai, aiškiai pateikta, tik dauguma pamokėlių jau esu mačiusi žurnale "Mano namai" bei jų internetiniame tinklalapyje. Mane labiausiai domino 3D dekupažas, bet knygoje nieko naujo ar įdomaus neradau. Tad nusprendžiau nepirkti, tuo labiau, kad nepigi ta knyga. Manau pradedantiems tikrai varta įsigyti, bet pažengusioms tai nelabai ką radau įdomaus. Gal antroje knygoje bus daugiau naujovių Ką jūs manote apie Artmanijos knygą?
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 08 11, 21:07)
Nus ką turiu ir senonaujo ir artmanijos knygas, įdomu palyginti, įdomu ir kitų sulaukti. Gal kas jauirgi turite, pasidalinkime įspūdžiais
O kaip SenasNaujas knyga apie dekupažą, ar verta įsigyti?
seno naujo knyga labai dubliuota su zurnalu, daug tu paciu projektu.
QUOTE(Lachesė @ 2009 08 11, 21:14)
seno naujo knyga labai dubliuota su zurnalu, daug tu paciu projektu.
Mane tas pats nuvylė Artmanijos knygoje. Tikėjausi geriau.
kadangi esu labai šališka šiuo metu, tai bijau kažką sakyti, nes vis tiek norisi ,kad mano knyga būtų geriausia
QUOTE(sobieska @ 2009 08 11, 20:06)
Kaune galiu net palydet...o vat su Vilniumi kiek sunkiau
Ačiū už gerus norus
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 11, 21:03)
Man patinka Rayher klijai, yra pirkti VCUP "Gerose akyse", prieš porą savaičių visiems gaminiams taikė 25 % naulaidą.
O kokia jų kaina ir tūris?
QUOTE(Mercredi @ 2009 08 11, 21:21)
Yra dviejų tūrių, aš turiu 236 ml., kitas man atrodo per pus mažesnis, bet kainų neprisimenu Man šitie klijai patys geriausi, esu nemažai išbandžiusi ir apsistojau prie jų
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 08 11, 21:20)
kadangi esu labai šališka šiuo metu, tai bijau kažką sakyti, nes vis tiek norisi ,kad mano knyga būtų geriausia
Ir aš tikiuosi rasti daug naudingos informacijos labai laukiu, kad išeis
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 08 11, 21:27)
Yra dviejų tūrių, aš turiu 236 ml., kitas man atrodo per pus mažesnis, bet kainų neprisimenu Man šitie klijai patys geriausi, esu nemažai išbandžiusi ir apsistojau prie jų
Bandysiu susirast, dėkui už informaciją
Turiu Artmanijos - pritariu Kamėjai, man irgi patiko dizainas, apipavidalinimas, o kai ką ir naujo nematyto, net nustebinusio, kaip gera idėja radau (aišku su šiokiu tokiu šališku prijautimu aš čia )
o seno naujo ryt gal pavartysiu... žiūrėsim... ko ten gero bus?...
beje laukiu ir kitų smalsu
o seno naujo ryt gal pavartysiu... žiūrėsim... ko ten gero bus?...
beje laukiu ir kitų smalsu
O gal kas žinot, kur Kaune galima nors vieną iš šių knygų pavartyt? Juk knygynuose turbūt jų nėra?
QUOTE(IF... @ 2009 08 11, 22:15)
Turiu Artmanijos - pritariu Kamėjai, man irgi patiko dizainas, apipavidalinimas, o kai ką ir naujo nematyto, net nustebinusio, kaip gera idėja radau (aišku su šiokiu tokiu šališku prijautimu aš čia )
Nesuprantu,ar as cia nezinau pati ko noriu...ir jus tenkino KAIKURIU nuotrauku kokybe (beje daugumos) nebent tuo momentu mano akis buvo aptraukes rukas
man šiaip labai įdomiai šiandien dvi knygas sudėjus žiūrisi, viena labai jau turtinga vaizdais, fonais, spalvomis, kita tokia balta, tarsi neturėjo ką dėti... bet iš kitos pusės, tas pilnumas vargina , o seno naujo knyga net nepavadinciau, daugiau storas zurnalas.