Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 34 tema

O purškiamas lakas turi rūšis? Jei taip, kokios jos? Koks geriausias užpurkšti ant įtrintų tarpelių (sendintojas dvikomponentis "Antika") ir ant tapytų paviršių?
Atsakyti
Kurioje internetinėje parduotuvėlėje galėčiau įsigyti medinukų dekupažui? g.gif Kiek apėjau, tai vien įvairios dėžutės ir t.t.
Atsakyti
Oi,panelės, išmėginau aš Akrilano dvikomponentį šiandien, tai pirmas bandymas nesigavo - per plonai tepiau,labai bijojau biggrin.gif Antrą mėginau tepti daugiau tai gavosi liuks bigsmile.gif Įtryniau biriais akių šešėliais, labai gerai nusivalė, žodžiu esu patenkinta, galėsiu kažkokį daiktą jau dekoruoti drąsiau, nes kol kas pavienius lopus įvairiais būdais išbandžiau tik biggrin.gif

QUOTE(cindy @ 2009 08 07, 20:02)
Kurioje internetinėje parduotuvėlėje galėčiau įsigyti medinukų dekupažui? g.gif  Kiek apėjau, tai vien įvairios dėžutės ir t.t.

www.decoupage.lt
www.ziiz.lt

Dar pirmam psl juk yra nuorodų... smile.gif

aš iš pirmosios siunčiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 08 07, 22:20)

www.decoupage.lt
www.ziiz.lt

Dar pirmam psl juk yra nuorodų... smile.gif

aš iš pirmosios siunčiausi smile.gif

Oh, pražioplinau tą pačią pirmą nuorodą, dėkui smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
Gal kas galite padeti tokiu klausimu: is nuorodeles "parduodam keiciames servetelem", radau reikiamu serveteliu. Kaip susisiekti su reikiamu zmogum, kad nusipirkciau servetele? blush2.gif patikusios serveteles pas deimushka
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2009 08 08, 11:53)
Laba diena,
Gal kas galite padeti tokiu klausimu: is nuorodeles "parduodam keiciames servetelem", radau reikiamu serveteliu. Kaip susisiekti su reikiamu zmogum, kad nusipirkciau servetele?  blush2.gif patikusios serveteles pas deimushka

tai rašyk jai asmeninę žinutę jei el.paštas nenurodytas..
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 08 08, 12:55)
tai rašyk jai asmeninę žinutę jei el.paštas nenurodytas..

Kad ir cia nerandu tokio nick'o g.gif o ten el.p. nenurodytas doh.gif
O gal kas galit pasiulyt serveteliu susijusiu su kava (kavos pupeles, puodeliai ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2009 08 08, 12:00)
Kad ir cia nerandu tokio nick'o  g.gif o ten el.p. nenurodytas  doh.gif
O gal kas galit pasiulyt serveteliu susijusiu su kava (kavos pupeles, puodeliai ir t.t.)

o,kaip tu to nick'o ieskai g.gif po kiekvienos avataru apacioj yra az,parasyk jai asmenine zinute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 08 08, 13:22)
o,kaip tu to nick'o ieskai g.gif  po kiekvienos avataru apacioj yra az,parasyk jai asmenine zinute mirksiukas.gif

aš supratau ji albume rado jos niką, kurio sm nėra.. smile.gif

Gavau šiandien dėžę iš decoupage.lt, atskriejo per 1 dieną bigsmile.gif Tai bus man darbelio dabar ją papuošti blush2.gif Bijau sugadinti biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos,prisireike ir man jusu patarimu ax.gif
taigi,turiu crackle medium stamperia,dvikomponenti,bet man suskilineja itin smulkiai g.gif kazi,kodel g.gif kiek mazdaug reik palaukti uztepus pirma sluoksni?
dar kazko sakiau paklausiu,ale pamirsau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 08 08, 15:30)

Gavau šiandien dėžę iš decoupage.lt, atskriejo per 1 dieną bigsmile.gif Tai bus man darbelio dabar ją papuošti blush2.gif Bijau sugadinti biggrin.gif
as ir gavau per viena diena thumbup.gif
Atsakyti
Mano dvikomponentis irgi smulkokai suskilo, nors tepiau neplonai... Ai,bet bent gražiai, nei lupinėjosi, nei ką.. Maniau pirmas kartas baisesnis bus smile.gif Kaimynė minėjo, kad akių šešėliais įtrynus skilimus ir užlakavus jie išplaukia visi, nu bet man niekas neišplaukė, gan gražiai gavosi... Žodžiu rekomenduočiau kitoms irgi pasidairinėti pigių birių akių šešėlių, spalvų pasirinkimas platus, o ir kainos simbolinės perkant paprastų firmų šešėlius...

Beje, mergaitės, KUO RAŠOTE ant dekupažinamo daikto? Kažkaip neužmačiau kalbant apie tai... blush2.gif Man reiktų užrašiuko tokio ant dėžės, bet nežinau kuo rašyti,kad neišbėgtų,nesusimaišytų spalvos ir t.t..
Atsakyti