Kurioje internetinėje parduotuvėlėje galėčiau įsigyti medinukų dekupažui? Kiek apėjau, tai vien įvairios dėžutės ir t.t.
Oi,panelės, išmėginau aš Akrilano dvikomponentį šiandien, tai pirmas bandymas nesigavo - per plonai tepiau,labai bijojau Antrą mėginau tepti daugiau tai gavosi liuks Įtryniau biriais akių šešėliais, labai gerai nusivalė, žodžiu esu patenkinta, galėsiu kažkokį daiktą jau dekoruoti drąsiau, nes kol kas pavienius lopus įvairiais būdais išbandžiau tik
www.decoupage.lt
www.ziiz.lt
Dar pirmam psl juk yra nuorodų...
aš iš pirmosios siunčiausi
QUOTE(cindy @ 2009 08 07, 20:02)
Kurioje internetinėje parduotuvėlėje galėčiau įsigyti medinukų dekupažui? Kiek apėjau, tai vien įvairios dėžutės ir t.t.
www.decoupage.lt
www.ziiz.lt
QUOTE(Čili @ 2009 08 07, 22:20)
www.decoupage.lt
www.ziiz.lt
Oh, pražioplinau tą pačią pirmą nuorodą, dėkui
Laba diena,
Gal kas galite padeti tokiu klausimu: is nuorodeles "parduodam keiciames servetelem", radau reikiamu serveteliu. Kaip susisiekti su reikiamu zmogum, kad nusipirkciau servetele? patikusios serveteles pas deimushka
Gal kas galite padeti tokiu klausimu: is nuorodeles "parduodam keiciames servetelem", radau reikiamu serveteliu. Kaip susisiekti su reikiamu zmogum, kad nusipirkciau servetele? patikusios serveteles pas deimushka
QUOTE(rrr? @ 2009 08 08, 11:53)
Laba diena,
tai rašyk jai asmeninę žinutę jei el.paštas nenurodytas..
QUOTE(Čili @ 2009 08 08, 12:55)
tai rašyk jai asmeninę žinutę jei el.paštas nenurodytas..
Kad ir cia nerandu tokio nick'o o ten el.p. nenurodytas
O gal kas galit pasiulyt serveteliu susijusiu su kava (kavos pupeles, puodeliai ir t.t.)
QUOTE(rrr? @ 2009 08 08, 12:00)
Kad ir cia nerandu tokio nick'o o ten el.p. nenurodytas
O gal kas galit pasiulyt serveteliu susijusiu su kava (kavos pupeles, puodeliai ir t.t.)
o,kaip tu to nick'o ieskai po kiekvienos avataru apacioj yra az,parasyk jai asmenine zinute
QUOTE(Paul@ @ 2009 08 08, 13:22)
o,kaip tu to nick'o ieskai po kiekvienos avataru apacioj yra az,parasyk jai asmenine zinute
aš supratau ji albume rado jos niką, kurio sm nėra..
Gavau šiandien dėžę iš decoupage.lt, atskriejo per 1 dieną Tai bus man darbelio dabar ją papuošti Bijau sugadinti
sveikos merginos,prisireike ir man jusu patarimu
taigi,turiu crackle medium stamperia,dvikomponenti,bet man suskilineja itin smulkiai kazi,kodel kiek mazdaug reik palaukti uztepus pirma sluoksni?
dar kazko sakiau paklausiu,ale pamirsau
taigi,turiu crackle medium stamperia,dvikomponenti,bet man suskilineja itin smulkiai kazi,kodel kiek mazdaug reik palaukti uztepus pirma sluoksni?
dar kazko sakiau paklausiu,ale pamirsau
QUOTE(Čili @ 2009 08 08, 15:30)
Gavau šiandien dėžę iš decoupage.lt, atskriejo per 1 dieną Tai bus man darbelio dabar ją papuošti Bijau sugadinti
Mano dvikomponentis irgi smulkokai suskilo, nors tepiau neplonai... Ai,bet bent gražiai, nei lupinėjosi, nei ką.. Maniau pirmas kartas baisesnis bus Kaimynė minėjo, kad akių šešėliais įtrynus skilimus ir užlakavus jie išplaukia visi, nu bet man niekas neišplaukė, gan gražiai gavosi... Žodžiu rekomenduočiau kitoms irgi pasidairinėti pigių birių akių šešėlių, spalvų pasirinkimas platus, o ir kainos simbolinės perkant paprastų firmų šešėlius...
Beje, mergaitės, KUO RAŠOTE ant dekupažinamo daikto? Kažkaip neužmačiau kalbant apie tai... Man reiktų užrašiuko tokio ant dėžės, bet nežinau kuo rašyti,kad neišbėgtų,nesusimaišytų spalvos ir t.t..
Beje, mergaitės, KUO RAŠOTE ant dekupažinamo daikto? Kažkaip neužmačiau kalbant apie tai... Man reiktų užrašiuko tokio ant dėžės, bet nežinau kuo rašyti,kad neišbėgtų,nesusimaišytų spalvos ir t.t..